nitubaga 01.12.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 witanko.... ledwie kilka dnie mnie tu nie było, bo Bąki mi chorują, bo listy do Świętego piszemy, bo z dachem robię w końcu porządek.... a tu się tyle stron przewinęło, że nawet nie mam szans nadrobić.... jak kto chętny streścić będę wdzięczna... a swoją drogą to jak Wy to robicie, że piszecie do północna albo i lepiej i rano do roboty wstajecie i nic Wam nie jest ja jak się nie wyśpię to albom wściekła jak osa, albom nie kumata jak jaka dżdżownica normalnie a Wy listy do Świętego M. już napisaliście, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Stary człowiek potrzebuje mniej snu :) Ja odbijam sobie w weekendy do 13.00 - taki mam tryb :) W skrócie : - miałam podłaczony gaz, ktorego nie było w rurze - przyszli i podłaczyli - mało nie wysadziłam chałupy w powietrze z powodu braku jednej usczelki - w piątek odpaliłam grzanie. - w sobotę kopnęłam pompę od podłogówki i zadziałała () o latam od 2 dni odpowietrzam kaloryfery - w niedzielę się odchamiłam u Rrmisi. Tyle zmian. W domku ciepło Kaloryfery dalej nie działają A zapomniałam : w sobotę mój młodszy się nawalił na imprezie - miałam małą szkołę wychowywania nastolatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 no i wszystko jasne - dziękuję bardzo.... a w ramach wychowywania to ja Wam powiem, że wczoraj mój pierworodny powiedział nam że jak się nie poprawimy to on się WYPROWADZI.... a wszystko się zaczęło od tego, że ja chciałam oglądnąć teleekspres, a o n cos tam innego i mu nie przełączyłam NATYCHMIAST jak uprzejmie prosil... to są jego słowa.. poszed do pokoju w plecaczek zapakował dwa samochody i małego jeża i powiedzial, że jak będziemy go szukać to on będzie na Nadmie.... no ręce mi opadły z wielkim trudem hamując śmiech porozmawiałam z nim starając się mu wytłumaczyć, że nie będzie zawsze tak jak on chce... a mój syn mi powiedzial, że jak ślimaczki się mogą z muszelek wyprowadzić to on też może... i co? i co? a on ma dopiero 5 lat , a i to niecałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 witanko.... ledwie kilka dnie mnie tu nie było, bo Bąki mi chorują, bo listy do Świętego piszemy, bo z dachem robię w końcu porządek.... a tu się tyle stron przewinęło, że nawet nie mam szans nadrobić.... jak kto chętny streścić będę wdzięczna... a swoją drogą to jak Wy to robicie, że piszecie do północna albo i lepiej i rano do roboty wstajecie i nic Wam nie jest ja jak się nie wyśpię to albom wściekła jak osa, albom nie kumata jak jaka dżdżownica normalnie a Wy listy do Świętego M. już napisaliście, co? Nitula gazu najpierw u Nefci nie było, potem walneła łopatą pana co w rowie siedział i siedział tam az zrobił wcinke do domu. Potem pani z gazowni oddała Nefer hołd, potem Nefer zgasiła papierosa zanim weszła do domu, bo wychowała juz dwóch synów i wiedziała ze gaz tez moze narobić kuku. Potem okazało sie ze miała racje ze zgasiła papieroska - pootwierała okna, wywietrzyła dom z gazu. Potem przeszła forumowe szkolenie w zakresie działania pieca gazowego potem podokręcała rury i podniosła cisnienie gazu, potem usiadła chwile przed kominkiem i zafrasowała sie nad dojrzewaniem swojego synalka, potem juz było ciepło, tylko jeszcze trzeba hydraulika, bo kaloryfery zapowietrzone. No i Nefer moze juz powiesic wieszaczek na kurteczke w przedpokoju. No i rozpoczelismy sezon świąteczny http://www.metacafe.com/watch/2053091/christmas_house/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Mały jeż i ślimaczki mnie rozwaliły na amen :) Uwielbiam go Wszystko co powiedział to szczera prawda :) Ja też uważam, że nie ma rzeczy niemożliwych jeśli ślimkaczek się może ze skorupki wyprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Mysza RULEZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 eeeeeeee skoro tak to chyba jednak cofnę się o te 20 stron i poczytam co się działo.... i w chałupie był gaz? No Nefercia dobrze, że z tą fajką nie weszłaś do domu... rety - idę czytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 ... ślimaczki... dzieci to w reklamach powinny pracowac z tą swoja wyobranią. Moze przerwy między filmami byłyby weselsze, a ludzie siedzieliby przed telewizorami podczas reklam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 ... ślimaczki... pomysłowe, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 no.... ide do mojej Małej, bo sie sama ładnie bawi. Poprzeszkadzam jej troche, bo za chwile do roboty sie brac musze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 no.... ide do mojej Małej, bo sie sama ładnie bawi. Poprzeszkadzam jej troche, bo za chwile do roboty sie brac musze. no to baw się dobrze.... co Wy tam macie na tapecie - lalki, klocki, wóżki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Majka klocków nie lubi. Szkoda.Teraz jest barbie i diamentowy pałac, tomek lokomotywa i malowanie czym sie da i na czym sie da, a i jeszcze gotowanie z mamą- bezkonkurencyjne. no i jest mistrzynią puzzli. np 40 -50 elementów - trzylatka. Ostatnio 60-tki ułożyła cwaniula. A Wy czym sie bawicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 no u nas leci zestaw Boba budowniczego - oczywiście, drewniana kolejka, klocki lego to taki zestaw podstawowy dla obu.... Bartus lubi rysować, a Maciuś lubi duże samochody.... i układanie misiów do snu... natomiast z Bartusiem nie miałam kłopotów z prezentem narysował, że chce klocki magnetyczne i już... ale Maciej... a on to się musi zastanowić co BARDZIEJ chce...właśnie się wybieram z nim do Smyka by się zastanowił co chce dostać, bo list musimy dokończyć... jest już wymalowany, ale jeszcze nie napisany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.12.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 a co to za zestaw boba budowniczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 noooo taki młotek, śrubokręt i śrubki, kask z latarką, okularki robocze, kombinerki, zatyczki i takie tam cuda... do tego mają taki warsztat chicco, z imadłem, i koszami na te przyrządy, więc na kilka chwil codziennie mam spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.12.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 a ten mlotek itd to jakies porzadne sprzety czy jak stuknie to sie rozwali? i a jakiej to firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.12.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 a ten mlotek itd to jakies porzadne sprzety czy jak stuknie to sie rozwali? i a jakiej to firmy? to sa plastiki, jedne mieliśmy z allegr, to takie no.... ale drugie kupiliśmy już Chicco i są bardzo solidne... przejrzałam allegro, ale ich nei znalazłam.... te co my kupiliśmy były w takim małym plecaczku i zawierały też takie klocki do skręcania albo w samochód albo w samolot, albo w helikopter.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 no i wszystko jasne - dziękuję bardzo.... a w ramach wychowywania to ja Wam powiem, że wczoraj mój pierworodny powiedział nam że jak się nie poprawimy to on się WYPROWADZI.... a wszystko się zaczęło od tego, że ja chciałam oglądnąć teleekspres, a o n cos tam innego i mu nie przełączyłam NATYCHMIAST jak uprzejmie prosil... to są jego słowa.. poszed do pokoju w plecaczek zapakował dwa samochody i małego jeża i powiedzial, że jak będziemy go szukać to on będzie na Nadmie.... no ręce mi opadły z wielkim trudem hamując śmiech porozmawiałam z nim starając się mu wytłumaczyć, że nie będzie zawsze tak jak on chce... a mój syn mi powiedzial, że jak ślimaczki się mogą z muszelek wyprowadzić to on też może... i co? i co? a on ma dopiero 5 lat , a i to niecałe Super dzieciek! Bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.12.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 dzień dobry no po prostu wymiękłam jak poczytałam tekst Nitusi pierworodnego rany kota moje też małe i cwanie pyskate pewnie też mnie cóś takiego czeka a w temacie cwanych wypowiedzi syn koleżanki coś kole lat 4 prowadzimy sobie rozmowę z koleżanką w którą rzeczony 4-latek cały czas wtrąca swoje teksty zresztą bystre w końcu jego rodzicielka nie wytrzymała i mówi coby nie przeszkadzał bo dorośli rozmawiają - na to młodzieniec rzekł "Mamo nie psuj nastroju" z ust 4-latka wypowiedziane z poważną miną i wyrzutem w oczach rozwaliło mnie kompletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 oj dzieciaki mają monopol na rozbrajanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts