Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Trzy godziny latałam jak kot po domu.

Odpowietrzałam kaloryfery :roll:

A u mnie jest gdzie polatać. Oczywiście były tak zapowietrzone , że na piecu było ZERO ciśnienia, pomimo, że latałam i dobijałam.

W końcu się wkurwiłam i poszłam sobie - w końcu kuźwa płace za to hydraulikowi , nieeeeeeee ?

Podłogówka grzeje na dole i u rodziców.

Na górze nie grzeje.

kaloryfery nie grzeja na górze.

U rodziców grzeją.

Pier....lę, nie jadę.

Hydraulik na wszelki wypadek wyłaczył telefon. Wysłałam mu SMS-a . Na szczęście jak mnie mocniej wkurwi, to ja też nie będę odbierać telefonu w sprawie kasy. Do tej pory -tylko rzucił słowo i miał pieniążki w ząbkach przyniesione.

Ja jestem dobry człowiek- ale nie lubię dymania bez przyjemności.

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trzeba do tego wziąść dwie osoby jedna musi patrzeć jakie ciśnienie na piecu i dobijać żeby do 0 nie schodziło i może siem udać :lol:

Wiem, tylko "druga osoba" jest w Finlandii. A mnie wkurw bierze, bo latam jak kot w pęcherzem, jak ta głupia, wilki jakieś ..........a ten kuźwa kasę weźmie.

Mam w d.upie. Koniec. Napisałam wkurwionego SMSa - starczy. Będzie miał miły wieczór. Czy on za mnie robi budżety na badania ? Won.

Trzeba do tego wziąść dwie osoby jedna musi patrzeć jakie ciśnienie na piecu i dobijać żeby do 0 nie schodziło i może siem udać :lol:

Wiem, tylko "druga osoba" jest w Finlandii. A mnie wkurw bierze, bo latam jak kot w pęcherzem, jak ta głupia, wilki jakieś ..........a ten kuźwa kasę weźmie.

Mam w d.upie. Koniec. Napisałam wkurwionego SMSa - starczy. Będzie miał miły wieczór. Czy on za mnie robi budżety na badania ? Won.

Trzeba było mówić jechałem tamtendy dwa razy pomógł bym i już zawsze jest jakieś wyjście :lol:

A fchowcy tak mają jak kasę wezmą w dupie mają :evil: sq..wysyny je..ne :evil:

Nefcia normalnie ja wiem że to co napiszę ściagnie mi co najmniej jednego piorunka nad główkę ale jak Ty masz problemy to normalnie ja uwielbiam czytać masz doskonałe pióro :lol:

Żadnych piorunków - dobrze, że nie słyszysz jak się wkurzam na żywo - to jest dopiero ubaw :)

Trzeba było mówić jechałem tamtendy dwa razy pomógł bym i już zawsze jest jakieś wyjście :lol:

A fchowcy tak mają jak kasę wezmą w no mają :evil: sq..wysyny je..ne :evil:

Kamyczku :):) A czy ja wdowa czy rozwódka ? Radzę sobie tylko się letko wkurwiam. A kasy jeszcze nie wziął do końca - bedzie bolało....oj będzie.... jak mi zafunduje grzejniki do 4 łazienek i kanałowy...

A fchowcy tak mają jak kasę wezmą w no mają :evil: sq..wysyny je..ne :evil:

Kamyczku :):) A czy ja wdowa czy rozwódka ? Radzę sobie tylko się letko wkurwiam. A kasy jeszcze nie wziął do końca - bedzie bolało....oj będzie.... jak mi zafunduje grzejniki do 4 łazienek i kanałowy...

Hehe ani wdowa ani rozwódka to się nazywa pomoc sąsiedzka i tyle :lol: :lol: :lol:

A czasami musi boleć :lol: :lol: :lol:

Nefcia toż ja serdecznie żałuję że nie słyszę :lol: a Kamyczek dobrze mówi że trza przyjąć pomoc choć nie wdowa jesteś ani rozwódka :wink: mój małżon choć niby w domu to taki zarobiony że jeśli chodzi o męskie prace muszę liczyć na pomoc innych mężczyzn :lol: no dobra większosć robię sama do zmiany koła wołam pomocy bo mnie kręgosłup boli :wink:

Hehe ani wdowa ani rozwódka to się nazywa pomoc sąsiedzka i tyle :lol: :lol: :lol:

A czasami musi boleć :lol: :lol: :lol:

Nie śmiałabym Ci głowy zawracać, ale sam fakt, że mam taką opcję powoduje, że mi lepiej :):)

To Ci już mówiłem śmiej :lol: sprawy nie ma ,zawsze da się coś wykombinować więc nie chcę słyszeć więcej że nie "śmiałabym" :lol: :lol: :lol:

Trzy godziny latałam jak kot po domu.

Odpowietrzałam kaloryfery :roll:

A u mnie jest gdzie polatać. Oczywiście były tak zapowietrzone , że na piecu było ZERO ciśnienia, pomimo, że latałam i dobijałam.

W końcu się wkurwiłam i poszłam sobie - w końcu kuźwa płace za to hydraulikowi , nieeeeeeee ?

Podłogówka grzeje na dole i u rodziców.

Na górze nie grzeje.

kaloryfery nie grzeja na górze.

U rodziców grzeją.

Pier....lę, nie jadę.

Hydraulik na wszelki wypadek wyłaczył telefon. Wysłałam mu SMS-a . Na szczęście jak mnie mocniej wkurwi, to ja też nie będę odbierać telefonu w sprawie kasy. Do tej pory -tylko rzucił słowo i miał pieniążki w ząbkach przyniesione.

Ja jestem dobry człowiek- ale nie lubię dymania bez przyjemności.

Współczuje Ci bardzo ale wszystko swiadczy o tym ze to patałach a nie hydraulik, weź innego speca poszukaj niech przejrzy po tamtym i bedziesz wiedzaiala. Masz duzy dom i obieg jak to juz sie zapowietrza to bedziesz to miała do zdechu z przeproszeniem. I nie plac hujowi przez rok sory zdenerwowalem sie

Gawełku, nie denerwuj sie :) Wystarczy, że ja sie zdenerwowałam. Już więcej nie robię. Czekam aż ruszy du.pę. To dobry chłopak, ale chyba wziął za dużo na siebie a ludzi ma średnich - wszystko po nich musi sam sprawdzić. A wiadomo - zaczął sie sezon... NIe tłumaczę go, bo kara będzie :):)

No moze i fakt :roll: :oops: , z drugiej strony moim zdaniem to naczynnie zbiorcze szwankuje wszelkie objawy na to wskazują lub... moze byc zbyt male na taki dom.

Płacę za to facetowi. Będzie robił aż zrobi - nic mnie nie interesuje. Może tam i spać - ma działać.