Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Nefer - taki to czas że się przypominają zmarli. Ja ze śmiercią zetknąłem się tak naprawdę po raz pierwszy gdy nagle, w mojej obecności, umarła mama. W nocy z 23 na 24 grudnia. Wigilię spędziłem załawiajac pogrzeb. Nic więcej nie mogłem zrobić. Bo co można zrobić? Oprócz myślenia - co pozostanie? I tak jakoś mi się wydają że najbardziej w pamięci pozostają drobiazgi. Jakieś wspólne puszczanie kaczek na wodzie. Takie rzeczy. A u Ciebie sms. I on u mnie też pozostanie. Trzymaj się.

_bogus_ - nie mogę sobie nawet tego wyobrazić co opisałeś. To potworna tragedia. Dzięki, że napisałeś to co napisałeś. Nawet nie masz jak bardzo mi pomogłeś. Dzięki bardzo, bardzo.:)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

smutno nie :D

ale latwo tez nie bylo :wink:(ale ogolnie tato to suuper kolo jest , uwielbiam go

:D )

To pewnie słyszłaś, że ten Cygan, co się dał powiesić za kumpli to on Strzelec był z 17 XII ? :wink: :wink: :wink:

Ale wredne i złośliwe też są cholery :)

Neferku to ja też tak jak ty lubię żyć na całego moza dlatego żem tez strzelec..? dlatego doskonale Cie rozumiem

Taaa - my strzelce, to mamy przepukane :) :):) a nasi bliscy mają jeszcze lepiej :)

Nefer ja sobie myślę, że w tym naszym życiu to chodzi właśnie o to, żeby pamiętać, nawet z łezką w oku i tym ukłuciem w sercu. Nasze myśli i wspomnienia to jest najwiękrzy komplement i dar jaki możemy dać Tym Co Odeszli.

A co do możliwości gazowni to nie jakoś nie zdziwiło.. u nas już tak jest, to co państwowe w jakimś sensie, to zawsze dłuższego czasu do nabrania mocy urzędowej potrzebuje! :wink:

Wysłałem E-mail, lecz czytam :

Elektryk załatwiony.

Spotka się z panem od ZUDu,

Naniesie prąd na mapkę

Przeniesie prąd z rudery do skrzynki

A nie możesz brać prądu na budowę z rudery, a przenieść go od razu na budynek, gdy będziesz miała już jego ściany?

Czy ta kreska na mapie jest potrzebna w przypadku linii napowietrznej? U mnie obyło się bez tego - też Zacisze.

Pozdrawiam

Wysłałem E-mail, lecz czytam :

Elektryk załatwiony.

Spotka się z panem od ZUDu,

Naniesie prąd na mapkę

Przeniesie prąd z rudery do skrzynki

A nie możesz brać prądu na budowę z rudery, a przenieść go od razu na budynek, gdy będziesz miała już jego ściany?

Czy ta kreska na mapie jest potrzebna w przypadku linii napowietrznej? U mnie obyło się bez tego - też Zacisze.

Pozdrawiam

Prąd w ruderze to 5 kW. Nie ma skrzynki - to jakaś paranoja... Odezwał mi się Marcin z Krakowa - może mnie poratuje :):) A linia musi być napowietrzna - cholera !

Elektryk powiedział, że on chętnie, ale instalację na działce od skrzynki - bo on nie ma uprawnień :(

ciesze sie Neferko , ze masz juz te mapke z przylaczami i pieczateczkami :D juuuu huuuu !!!!!!

pragne rowniez podziekowac panu MARCIN-owi714 za serdeczna pomoc Nefereczce , kochany faciol z niego :D

Ja też się bardzo cieszę Neferko i także dziękuję panu MARCIN-owi714 za pomoc, bo ja już się wprost doczekać nie mogę kiedy Nefereczka zacznie ten swój domek budować :D .