Nefer 31.10.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Nefer - taki to czas że się przypominają zmarli. Ja ze śmiercią zetknąłem się tak naprawdę po raz pierwszy gdy nagle, w mojej obecności, umarła mama. W nocy z 23 na 24 grudnia. Wigilię spędziłem załawiajac pogrzeb. Nic więcej nie mogłem zrobić. Bo co można zrobić? Oprócz myślenia - co pozostanie? I tak jakoś mi się wydają że najbardziej w pamięci pozostają drobiazgi. Jakieś wspólne puszczanie kaczek na wodzie. Takie rzeczy. A u Ciebie sms. I on u mnie też pozostanie. Trzymaj się. _bogus_ - nie mogę sobie nawet tego wyobrazić co opisałeś. To potworna tragedia. Dzięki, że napisałeś to co napisałeś. Nawet nie masz jak bardzo mi pomogłeś. Dzięki bardzo, bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.10.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Nefer wychyl jednego za Dorotkę drugiego za wspólne marzenia. Dasz radę. Tak będzie ! Staram się jak mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.10.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 smutno nie ale latwo tez nie bylo (ale ogolnie tato to suuper kolo jest , uwielbiam go ) To pewnie słyszłaś, że ten Cygan, co się dał powiesić za kumpli to on Strzelec był z 17 XII ? Ale wredne i złośliwe też są cholery Neferku to ja też tak jak ty lubię żyć na całego moza dlatego żem tez strzelec..? dlatego doskonale Cie rozumiem Taaa - my strzelce, to mamy przepukane :) a nasi bliscy mają jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 02.11.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Nefer ja sobie myślę, że w tym naszym życiu to chodzi właśnie o to, żeby pamiętać, nawet z łezką w oku i tym ukłuciem w sercu. Nasze myśli i wspomnienia to jest najwiękrzy komplement i dar jaki możemy dać Tym Co Odeszli. A co do możliwości gazowni to nie jakoś nie zdziwiło.. u nas już tak jest, to co państwowe w jakimś sensie, to zawsze dłuższego czasu do nabrania mocy urzędowej potrzebuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.11.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Oj dziewczyny bo oni tam więcej biurek mają To i trwa trochę dłużej i zagubić sie ma prawo Nefer trzymam kciukasy za pozwolnenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof - Warszawa 06.11.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Wysłałem E-mail, lecz czytam : Elektryk załatwiony.Spotka się z panem od ZUDu,Naniesie prąd na mapkęPrzeniesie prąd z rudery do skrzynki A nie możesz brać prądu na budowę z rudery, a przenieść go od razu na budynek, gdy będziesz miała już jego ściany?Czy ta kreska na mapie jest potrzebna w przypadku linii napowietrznej? U mnie obyło się bez tego - też Zacisze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.11.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Wysłałem E-mail, lecz czytam : Elektryk załatwiony. Spotka się z panem od ZUDu, Naniesie prąd na mapkę Przeniesie prąd z rudery do skrzynki A nie możesz brać prądu na budowę z rudery, a przenieść go od razu na budynek, gdy będziesz miała już jego ściany? Czy ta kreska na mapie jest potrzebna w przypadku linii napowietrznej? U mnie obyło się bez tego - też Zacisze. Pozdrawiam Prąd w ruderze to 5 kW. Nie ma skrzynki - to jakaś paranoja... Odezwał mi się Marcin z Krakowa - może mnie poratuje :) A linia musi być napowietrzna - cholera ! Elektryk powiedział, że on chętnie, ale instalację na działce od skrzynki - bo on nie ma uprawnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Na elektryka nic nie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.11.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Na elektryka nic nie poradzę Dzięki Agunia - już załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.11.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Na elektryka nic nie poradzę Dzięki Agunia - już załatwione To się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.11.2006 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Na elektryka nic nie poradzę Dzięki Agunia - już załatwione To się cieszę ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Na elektryka nic nie poradzę Dzięki Agunia - już załatwione To się cieszę ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 jutro kurier przywiezie zrobione. I jutro jedzie wszystko do Zudu :):) Bliżej niż dalej :) Te papiery to jak przeciąganie drutu kolczastego prze odbytnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.11.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Neferko papierologia to moim zdaniem najcięższy etap (przed)budowania.Ale perspektywa własnego domku pozwala to przejść.Trzymam kciukasy aby jak najszybciej ten etap był za Tobą i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.11.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Neferko papierologia to moim zdaniem najcięższy etap (przed)budowania.Ale perspektywa własnego domku pozwala to przejść.Trzymam kciukasy aby jak najszybciej ten etap był za Tobą i pozdrawiam Dzięki Kasieńku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.11.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Neferko papierologia to moim zdaniem najcięższy etap (przed)budowania.Ale perspektywa własnego domku pozwala to przejść.Trzymam kciukasy aby jak najszybciej ten etap był za Tobą i pozdrawiam Dzięki Kasieńku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.11.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 ciesze sie Neferko , ze masz juz te mapke z przylaczami i pieczateczkami juuuu huuuu !!!!!! pragne rowniez podziekowac panu MARCIN-owi714 za serdeczna pomoc Nefereczce , kochany faciol z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.11.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 ciesze sie Neferko , ze masz juz te mapke z przylaczami i pieczateczkami juuuu huuuu !!!!!! pragne rowniez podziekowac panu MARCIN-owi714 za serdeczna pomoc Nefereczce , kochany faciol z niego Ja też się bardzo cieszę Neferko i także dziękuję panu MARCIN-owi714 za pomoc, bo ja już się wprost doczekać nie mogę kiedy Nefereczka zacznie ten swój domek budować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 10.11.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Hi Hi Hi - Nefer na pociesznie - ja mam słup od płotu 1 m - i czekam na zamianę napowietrznej na wkopaną w ziemię juz 26 miesięcy (tak jest - dłużej niż 2 lata). Super że masz już mapkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.11.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 nie martw się Nefer, oni mają tylko 60 dni na wydanie decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts