Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiecie co.... ja to jak zwykle się nie mogę wstrzelić.... albo za wcześnie padam na ryj :lol: albo za wcześnie wstaję.... :wink:

i co ja mam Wam teraz powiedzieć

już dzień dobry? czy jeszcze dobranoc?

no nic powiem tyle że jak zwykle było wesoło.... :lol: :lol: :lol: no i jak zwykle beze mnie.... buuu :roll: :wink:

idę zabrac listy do Świętego z balkonu.... i zostawić czekoladkę... :lol: :lol:

Czesc Ludziska

witam sie i ide myslec dalej o cegłach ytongu i styropianie. Ma ktos moze cenniki tegoz towaru?W zamian streszcze co następuje:

Streszczam:

Nefer cały wieczór latała jak kot z pęcherzem, to bo czegos zapomniała, to znowóż, za zapowietrzonymi kaloryferami. Hydraulik dał ciała - chyba znudziło mu sie dmuchanie rur.

Duchu przeszedł w wyższy stan skupienia. Jego język ewoluował skokowo, a na dodatek wyrosły mu czułki i odkryłysmy jego prawdziwe "ja".

Ja nic ciekawego nie powiedzialam, czyli norma wykonana, kamyk chcial bronic Ducha ale skamieniał jak zobaczył co tu sie dzieje, a Nitka spóźniła sie na konwersacje, a moze przyszła zbyt wcześnie?

Miłego dnia i rzućcie rozsądnymi cenami :)

Czesc Ludziska

witam sie i ide myslec dalej o cegłach ytongu i styropianie. Ma ktos moze cenniki tegoz towaru?W zamian streszcze co następuje:

Streszczam:

Nefer cały wieczór latała jak kot z pęcherzem, to bo czegos zapomniała, to znowóż, za zapowietrzonymi kaloryferami. Hydraulik dał ciała - chyba znudziło mu sie dmuchanie rur.

Duchu przeszedł w wyższy stan skupienia. Jego język ewoluował skokowo, a na dodatek wyrosły mu czułki i odkryłysmy jego prawdziwe "ja".

Ja nic ciekawego nie powiedzialam, czyli norma wykonana, kamyk chcial bronic Ducha ale skamieniał jak zobaczył co tu sie dzieje, a Nitka spóźniła sie na konwersacje, a moze przyszła zbyt wcześnie?

Miłego dnia i rzućcie rozsądnymi cenami :)

Myszko jesteś WIELKA! :D :D :D

Ja takie streszczenia poproszę codziennie! :p :p :p

Ja za ytong płaciłam 20zł za 40, 15 za 30 i 10 za 24. :) a ocieplałam wełną :)