ghost34 01.12.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 skubana spsedała mnie na tacy...cycóś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2008 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Ja tam swoje wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.12.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 co ni snacy zy ni mom podobnych umijetnosci..postrzyganio nefcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 co ni snacy zy ni mom podobnych umijetnosci..postrzyganio nefcia..Tak mi się właśnie wydaje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.12.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 to siem stzez..tloszkem..bo tys swojem wim.....mouska zalgla jus w norce chyba a kamyk skamieniol po poscie heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 a ja usypiam na siedząco Uciekam Do jutra Niektórzy to się codziennie widzą, choć mają do siebie tyle kilometrów - zadziwiające... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.12.2008 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 no bo to jus takie expirience taka żyźń..dophranoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 magia jakaś Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.12.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 pudziesz..sleepować..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 01.12.2008 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 a ja wcale nie zkamieniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 łożył....ło..piknie... http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.12.2008 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 gadający kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.12.2008 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 wiecie co.... ja to jak zwykle się nie mogę wstrzelić.... albo za wcześnie padam na ryj albo za wcześnie wstaję.... i co ja mam Wam teraz powiedzieć już dzień dobry? czy jeszcze dobranoc? no nic powiem tyle że jak zwykle było wesoło.... no i jak zwykle beze mnie.... buuu idę zabrac listy do Świętego z balkonu.... i zostawić czekoladkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Ja pierdy le ale żeście natrzaskali tych postów . Litlle sreszczenium very please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.12.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 jesssssssssssooo jakie Wy płodne w pisaniu jesteście i kiedy mam to wszystko przeczytać może jakieś streszczonka? nitu - Ty kobitko spać nie możesz? Toż to barbarzyńska pora na wstawanie dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.12.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 bon dziorno i jak dobry chłopak hydraulik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 dzień dobry stawiam wniosek coby z karę że tak drukuja na koniec przed spaniem streszczenie robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 02.12.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 dzień dobry stawiam wniosek coby z karę że tak drukuja na koniec przed spaniem streszczenie robili a poczytac to nie przywitać sie przyszłam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.12.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Czesc Ludziska witam sie i ide myslec dalej o cegłach ytongu i styropianie. Ma ktos moze cenniki tegoz towaru?W zamian streszcze co następuje: Streszczam: Nefer cały wieczór latała jak kot z pęcherzem, to bo czegos zapomniała, to znowóż, za zapowietrzonymi kaloryferami. Hydraulik dał ciała - chyba znudziło mu sie dmuchanie rur. Duchu przeszedł w wyższy stan skupienia. Jego język ewoluował skokowo, a na dodatek wyrosły mu czułki i odkryłysmy jego prawdziwe "ja". Ja nic ciekawego nie powiedzialam, czyli norma wykonana, kamyk chcial bronic Ducha ale skamieniał jak zobaczył co tu sie dzieje, a Nitka spóźniła sie na konwersacje, a moze przyszła zbyt wcześnie? Miłego dnia i rzućcie rozsądnymi cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.12.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Czesc Ludziska witam sie i ide myslec dalej o cegłach ytongu i styropianie. Ma ktos moze cenniki tegoz towaru?W zamian streszcze co następuje: Streszczam: Nefer cały wieczór latała jak kot z pęcherzem, to bo czegos zapomniała, to znowóż, za zapowietrzonymi kaloryferami. Hydraulik dał ciała - chyba znudziło mu sie dmuchanie rur. Duchu przeszedł w wyższy stan skupienia. Jego język ewoluował skokowo, a na dodatek wyrosły mu czułki i odkryłysmy jego prawdziwe "ja". Ja nic ciekawego nie powiedzialam, czyli norma wykonana, kamyk chcial bronic Ducha ale skamieniał jak zobaczył co tu sie dzieje, a Nitka spóźniła sie na konwersacje, a moze przyszła zbyt wcześnie? Miłego dnia i rzućcie rozsądnymi cenami Myszko jesteś WIELKA! Ja takie streszczenia poproszę codziennie! Ja za ytong płaciłam 20zł za 40, 15 za 30 i 10 za 24. a ocieplałam wełną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts