malgos2 02.12.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 I Neferke tez widzialam, ale Neferka mnie nie poznaje... Poznaje, poznaje, tylko nastroju nie ma i idzie sie zaszyć w kąt. Eeeee... To nie bylo dzisiaj tylko z miesiac temu... Małgoś , Kochana, gdzie ja Cię nie poznałam ? No na n-k... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 nefcia posmiejem siem tloszkiem?? http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a020.gif Tatuś tłumaczy Jasiowi zasady urozmaiconego pożycia seksualnego. Gestykuluje, z zapałem miota się po podłodze, wygina wyimaginowaną partnerkę na wszystkie strony, obrazowo i ze szczegółami przedstawia każdą możliwą i niemożliwą łóżkową pozycję. Jasio tymczasem siedzi skulony w fotelu, czerwony jak burak, uszy mu płoną, rumieńce wylazły mu na buzię, głowę coraz mocniej wtula w ramiona, jeszcze trochę i zemdleje... W końcu udaje mu się przerwać oszalałemu ojcu i mówi: - Ale tatusiu, przestań już, proszę!!! Mam jutro w szkole klasówkę z historii. Wiesz, wojny, zabory i takie tam. I chodziło mi tylko o to, żebyś mi wytłumaczył co to znaczy NAJEŹDŹCA!... Mąż do zony: - Słuchaj! Jak nie bedziesz jęczała podczas seksu, to słowo daję - rozwiodę się z tobą! Ona wzięła to sobie do serca, ale na wszelki wypadek przy następnym seksie pyta męża: - Już mam jęczeć? - Nie teraz. Powiem ci kiedy i wtedy zacznij - tylko głośno! Za jakiś czas mąż prawie w ekstazie: - Teraz jęcz, teraz!!! - Olabooga! Dzieci buutów nie mają na zimę, ja w starej sukience chodzę, cuukier podrożał...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Piekne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 O i ja tez odnalazlam Ghosta i Neferke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.12.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Duchu dobre.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 hmmm kiej nie widze..sie ukrywos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.12.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 No na n-k... ODWALIŁAM CIĘ ???????????/ Ale stodoła ... No weeeeee się nie obrażaj, co ? Sorry wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.12.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Duchu :) Śliczne , dzięki. Pojawił się uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.12.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 hmmm kiej nie widze..sie ukrywos?? Juz sie ujawnilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.12.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 siema ja o tych cegłach tyz bym se przecztał o kurna Kamyku jaki Ty masz duzy... garaz. rety rety. Toc mieszkac w nim mozna wygodnie. Pozniej sie wgryze co piszesz, a widze ze jeszcze nie stawiasz. Bedziemy sie ścigac, co? i dopingowac? dopingować prędzej bo jak mi dalej tak będzie szło to zacznę na wiosnę ale 2010 kurna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 kamyk zycie jest długie i trzeba odpowiedznio rozłozyc siły (jak mawia mój od 15lat niepracujacy kumpel heheheehhehe) powaznie tak mówi hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 02.12.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 toć ja to całe życie robię (znaczy tak rozkładam siły) Nefcia jutro tyż jest dzień i może lepszy od tego Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 No na n-k... ODWALIŁAM CIĘ ???????????/ Ale stodoła ... No weeeeee się nie obrażaj, co ? Sorry wielkie Nie odwalilas, tylko nie przyjelas do orszaku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.12.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 No na n-k... ODWALIŁAM CIĘ ???????????/ Ale stodoła ... No weeeeee się nie obrażaj, co ? Sorry wielkie Nie odwalilas, tylko nie przyjelas do orszaku... Poprawiłam się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 No na n-k... ODWALIŁAM CIĘ ???????????/ Ale stodoła ... No weeeeee się nie obrażaj, co ? Sorry wielkie Nie odwalilas, tylko nie przyjelas do orszaku... Poprawiłam się ? Nio... Buzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.12.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Osz cholera z tym gazem Nefer ładnie Pani powiedziałaś Ja też tak mówię.................jak mi ktoś nadepnie na odcisk...........znaczy się spier...oli to co powinien zrobić Ale faktycznie z niektórymi tak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.12.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Nio... Buzka. Sorry - nie zajarzyłam :) Buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.12.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Osz cholera z tym gazem Nefer ładnie Pani powiedziałaś Ja też tak mówię.................jak mi ktoś nadepnie na odcisk...........znaczy się spier...oli to co powinien zrobić Ale faktycznie z niektórymi tak trzeba ehhh .......... już po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Nio... Buzka. Sorry - nie zajarzyłam :) Buziak No przeciez nic sie nie stalo. Milo mi byc w Twoim orszaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.12.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Osz cholera z tym gazem Nefer ładnie Pani powiedziałaś Ja też tak mówię.................jak mi ktoś nadepnie na odcisk...........znaczy się spier...oli to co powinien zrobić Ale faktycznie z niektórymi tak trzeba ehhh .......... już po wszystkim No i całe szczęscie choć w danej chwili to wkurw jest straszny Ludzie czekają poumawiani na odpalenie sprzętów a tu doopa No ale teraz to się pewnie ciepło zrobiło u Ciebie Aha.......dawno zdjęć nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts