Nefer 03.12.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 A w ogóle to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.12.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Czyli co...grzewczy happy end generalnie? Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 03.12.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 doberek gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.12.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 no czyli może bez opiertamtego hydraulik doprze nie chodzi ale i tak ma nerwy że dopiero dzisiaj przyjechał Cześć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.12.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 kurna nefcia do kupy do kupy "w kupie siła " ..nomalnie masz byc strong cool trendy w cholere..raz dwa..Witka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 dzień dobry Nefcia uśmiechnij sie niech ja sobie przypomnę kto mnie to ostatnio opierdzielił i wyliczankę zrobił jak mam dobrze chcesz to siem zrewanżuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Jak juz wszystko dziala to bardzo dobrze!!! A kujka u nas to nikt nie kazal podlogowke wlaczac zanim plytki ktos kladl. Hm, dobrze, ze wszystko u nas szlo bardzo po woli bo jak na razie nie ma peknietych plytek. Co prawda podlogowka jak grzeje to podloga jest ledwo wyczuwalna jako cieplejsza od reszty gdzie tej podlogowki nie ma. Moze to i dlatego nic nie popekalo, sama nie wiem.., ale dobrze, ze tak jest. No jedno wiem. Jakbym drugi dom budowala, to na pewno Nefer wezme pod reke. A budowe poprowadzi Pan Mariusz, a okna beda od Starego. No!!! Pan od plytek ma do mnie daleko - do naszych rejonow - ale.... Buziaki Nefercia, fajnie, ze rusza wszystko po kolei i jak nalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 no czyli może bez opiertamtego hydraulik doprze nie chodzi ale i tak ma nerwy że dopiero dzisiaj przyjechał Cześć!!! Przetrzymałam go. Wczoraj nie odebrałam telefonu od niego. Zadzwoniłam po 17.00. Bardzo był malutki Dziś o 8.00 na baczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 kurna nefcia do kupy do kupy "w kupie siła " ..nomalnie masz byc strong cool trendy w cholere..raz dwa..Witka.. No troszkę się musze pozamiatać Jeszcze troszkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 dzień dobry Nefcia uśmiechnij sie niech ja sobie przypomnę kto mnie to ostatnio opierdzielił i wyliczankę zrobił jak mam dobrze chcesz to siem zrewanżuję Ja przeciez nie marudzę. Mam problem i muszę go rozwiązać - tyle. A na to potrzebuję czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Jak juz wszystko dziala to bardzo dobrze!!! A kujka u nas to nikt nie kazal podlogowke wlaczac zanim plytki ktos kladl. Hm, dobrze, ze wszystko u nas szlo bardzo po woli bo jak na razie nie ma peknietych plytek. Co prawda podlogowka jak grzeje to podloga jest ledwo wyczuwalna jako cieplejsza od reszty gdzie tej podlogowki nie ma. Moze to i dlatego nic nie popekalo, sama nie wiem.., ale dobrze, ze tak jest. No jedno wiem. Jakbym drugi dom budowala, to na pewno Nefer wezme pod reke. A budowe poprowadzi Pan Mariusz, a okna beda od Starego. No!!! Pan od plytek ma do mnie daleko - do naszych rejonow - ale.... Buziaki Nefercia, fajnie, ze rusza wszystko po kolei i jak nalezy. To dobrze, że podłogówki nie czujesz. Tak ma być :) Ja dałam swojej pohulać - więc mam co chciałam A polecam się na następną budowę :) NIe ma sprawy :) Razem z moimi ekipami A Pana Od Płytek się też namówi - nie ma jak w odpowiednim towarzystwie (on ma do Ciebie bliżej niż do mnie - na przełaj :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 A ja myslalam, ze Pan z Marek jest. To czegos nie doczytalasm. Ja to tylko nie wiem co Ty zrobisz jak dom wykonczysz?! Cos czuje, ze to Twoj pierwszy dom i na pewno nie ostatni. A Mlody jak przezyl ostatnio? Jaki mial - dzien nastepny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 A nieeeeeeeee - z tym panem to ja ostatnio u CIebie na tarasie fajki jarałam Młody - ani ja nie skończyłam z nim ani on ze mną obawiam się. A drugi dom to ja wiem, że zbuduję ,ale jeszcze nie teraz I już nawet mam wstępne załozenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Skubany!!!! No teraz razumiem czemu On nie jest glazurnikiem. Jak ktos sam dom zbudowal od postaw az po - wszystko to ja to rozumiem. A ladnie maja u siebie zrobione nie, dokladniutko i precyzyjnie tak, no i z pomyslem tez. Ty to masz szczescia do expertow. Ide na rowerek, buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.12.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Skubany!!!! No teraz razumiem czemu On nie jest glazurnikiem. Jak ktos sam dom zbudowal od postaw az po - wszystko to ja to rozumiem. A ladnie maja u siebie zrobione nie, dokladniutko i precyzyjnie tak, no i z pomyslem tez. Ty to masz szczescia do expertow. Ide na rowerek, buziaki. Na rowerek w taka pogodę to sado macho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.12.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 kurna nefcia do kupy do kupy "w kupie siła " ..nomalnie masz byc strong cool trendy w cholere..raz dwa..Witka.. No troszkę się musze pozamiatać Jeszcze troszkę... nio..jus zacynos siem psypominac..na cołkyje scysciem..nefcia jo wim dzisiok tys mom samyje niepsyjemne zecy..ale siem tsymom..dopóki ni bydzie klopotow nie robiem.nicziewo ale jak bedom to zglisca łostana..i wiedzom o tem niktóraśne łosoby,,wiec chyba nie zaryzykuja waterloo po raz kolejny..kutwa ufać nie wolno nikomu ni cholery.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 No, niestety - czasem ani rozmowy, ani opierdziel, ani tłumaczenia nic nie pomagają. Nie przejmuj się - albo walczysz o duszę i operdzielasz, i dajesz jeszcze jedną szansę i kontrolujesz - albo - won... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.12.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Młody - ani ja nie skończyłam z nim ani on ze mną obawiam się. Zyczę Ci żebyś się myliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 niestety - już się przekonałam. Zostały więc wprowadzone droben restrykcje.Gówniarz po szkole przyjeżdża do mnei do pracy. I siedzi i sie uczy. Potem razem wracamy do domu. Może wtedy jak coś mu wypadnie z kieszeni to nie doprowadzi mnie do zawału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.12.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 wiesz co ja mam to samo siwieję już dlatego takie życzenia z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts