Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak juz wszystko dziala to bardzo dobrze!!! :D

A kujka u nas to nikt nie kazal podlogowke wlaczac zanim plytki ktos kladl. :roll:

Hm, dobrze, ze wszystko u nas szlo bardzo po woli :lol: bo jak na razie nie ma peknietych plytek. :roll:

Co prawda podlogowka jak grzeje to podloga jest ledwo wyczuwalna jako cieplejsza od reszty gdzie tej podlogowki nie ma. Moze to i dlatego nic nie popekalo, sama nie wiem.., ale dobrze, ze tak jest.

No jedno wiem. Jakbym drugi dom budowala, to na pewno Nefer wezme pod reke. :lol: A budowe poprowadzi Pan Mariusz, a okna beda od Starego. No!!! Pan od plytek ma do mnie daleko - do naszych rejonow - ale.... :lol:

Buziaki Nefercia, fajnie, ze rusza wszystko po kolei i jak nalezy. :D

no czyli może bez opiertamtego hydraulik doprze nie chodzi :wink: ale i tak ma nerwy że dopiero dzisiaj przyjechał :lol:

Cześć!!!

Przetrzymałam go. Wczoraj nie odebrałam telefonu od niego. Zadzwoniłam po 17.00. Bardzo był malutki :) Dziś o 8.00 na baczność.

dzień dobry

Nefcia uśmiechnij sie :D niech ja sobie przypomnę kto mnie to ostatnio opierdzielił i wyliczankę zrobił jak mam dobrze chcesz to siem zrewanżuję :wink:

Ja przeciez nie marudzę. Mam problem i muszę go rozwiązać - tyle. A na to potrzebuję czasu. :)

Jak juz wszystko dziala to bardzo dobrze!!! :D

A kujka u nas to nikt nie kazal podlogowke wlaczac zanim plytki ktos kladl. :roll:

Hm, dobrze, ze wszystko u nas szlo bardzo po woli :lol: bo jak na razie nie ma peknietych plytek. :roll:

Co prawda podlogowka jak grzeje to podloga jest ledwo wyczuwalna jako cieplejsza od reszty gdzie tej podlogowki nie ma. Moze to i dlatego nic nie popekalo, sama nie wiem.., ale dobrze, ze tak jest.

No jedno wiem. Jakbym drugi dom budowala, to na pewno Nefer wezme pod reke. :lol: A budowe poprowadzi Pan Mariusz, a okna beda od Starego. No!!! Pan od plytek ma do mnie daleko - do naszych rejonow - ale.... :lol:

Buziaki Nefercia, fajnie, ze rusza wszystko po kolei i jak nalezy. :D

To dobrze, że podłogówki nie czujesz. Tak ma być :):)

Ja dałam swojej pohulać - więc mam co chciałam :)

A polecam się na następną budowę :):) NIe ma sprawy :):) Razem z moimi ekipami :) A Pana Od Płytek się też namówi - nie ma jak w odpowiednim towarzystwie (on ma do Ciebie bliżej niż do mnie - na przełaj :):))

A ja myslalam, ze Pan z Marek jest. To czegos nie doczytalasm. :lol:

Ja to tylko nie wiem co Ty zrobisz jak dom wykonczysz?! Cos czuje, ze to Twoj pierwszy dom i na pewno nie ostatni. :D

A Mlody jak przezyl ostatnio? Jaki mial - dzien nastepny?

A nieeeeeeeee - z tym panem to ja ostatnio u CIebie na tarasie fajki jarałam :)

Młody - ani ja nie skończyłam z nim ani on ze mną obawiam się.

A drugi dom to ja wiem, że zbuduję ,ale jeszcze nie teraz :) I już nawet mam wstępne załozenia :)

Skubany!!!! :D

No teraz razumiem czemu On nie jest glazurnikiem. :lol: :wink: Jak ktos sam dom zbudowal od postaw az po - wszystko :D to ja to rozumiem. :D

A ladnie maja u siebie zrobione nie, dokladniutko i precyzyjnie tak, no i z pomyslem tez. :p

Ty to masz szczescia do expertow. :D

Ide na rowerek, buziaki. :p

Skubany!!!! :D

No teraz razumiem czemu On nie jest glazurnikiem. :lol: :wink: Jak ktos sam dom zbudowal od postaw az po - wszystko :D to ja to rozumiem. :D

A ladnie maja u siebie zrobione nie, dokladniutko i precyzyjnie tak, no i z pomyslem tez. :p

Ty to masz szczescia do expertow. :D

Ide na rowerek, buziaki. :p

Na rowerek w taka pogodę :o to sado macho

kurna nefcia do kupy do kupy "w kupie siła " ..nomalnie masz byc strong cool trendy w cholere..raz dwa..Witka..

No troszkę się musze pozamiatać :) Jeszcze troszkę...

nio..jus zacynos siem psypominac..na cołkyje scysciem..nefcia jo wim dzisiok tys mom samyje niepsyjemne zecy..ale siem tsymom..dopóki ni bydzie klopotow nie robiem.nicziewo ale jak bedom to zglisca łostana..i wiedzom o tem niktóraśne łosoby,,wiec chyba nie zaryzykuja waterloo po raz kolejny..kutwa ufać nie wolno nikomu ni cholery..

niestety - już się przekonałam. Zostały więc wprowadzone droben restrykcje.

Gówniarz po szkole przyjeżdża do mnei do pracy. I siedzi i sie uczy. Potem razem wracamy do domu. Może wtedy jak coś mu wypadnie z kieszeni to nie doprowadzi mnie do zawału.