Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie to nie jest bez sensu jakbyś nie miała nadziei że Twój synio zmądrzeje to co by Ci zostało no chyba zatłuc Go jak nic :lol:

Cały czas staram się zapanowac nad moim wewnętrznym potworem, który mi szepcze : "odgryź mu głowę , odgryź mu głowę i na.sraj do środka" :)

nie to nie jest bez sensu jakbyś nie miała nadziei że Twój synio zmądrzeje to co by Ci zostało no chyba zatłuc Go jak nic :lol:

Cały czas staram się zapanowac nad moim wewnętrznym potworem, który mi szepcze : "odgryź mu głowę , odgryź mu głowę i na.sraj do środka" :)

:lol: :lol: :lol: :lol: Neferka uwazaj, bo Cie zamkna za grozby karalne... :lol: :lol: :lol:

ło jesooooo jakie te strzelce som podobne :lol: Nefcia dasz radę się powstrzymać :wink:

Na razie daję radę :):) Ale jak mi puszczą nerwy to nie wiem, nie wiem. Muszę się odchamić - 13-14 jest w W-wie świąteczna wystawa kotów rasowych - już się szykuję. Muszę coś zrobić z tym potworem :)

:lol: :lol: :lol: :lol: Neferka uwazaj, bo Cie zamkna za grozby karalne... :lol: :lol: :lol:

Jeszcze ze mnie nie wyłazi. Nawet głosu nie podnoszę. U mnie tak zawsze - jak jest źle z moim adwersażem to już mówię cicho i przez zęby. Już nie kurwię i się nie miotam :) Więc nikt nie słyszał szeptu potwora :)

Ja myślę jeszcze że my rodzce mamy przesrane z jednego powodu:

brak jest u nas konsekwencji i tu jest ból :lol:

Mów za siebie. Moje drugie imię to Konsekwencja. Na nieszczęście dla moich dzieci .

Raczej na szczęście. Neferko mam nadzieję, że się trzymasz...

Ja myślę jeszcze że my rodzce mamy przesrane z jednego powodu:

brak jest u nas konsekwencji i tu jest ból :lol:

Mów za siebie. Moje drugie imię to Konsekwencja. Na nieszczęście dla moich dzieci .

Raczej na szczęście. Neferko mam nadzieję, że się trzymasz...

Czeee Jola :) No pewnie,że się już trzymam - szczególnie , gdy krew mi zalewa oczy z wściekłości. I o wywoałnie tej wściekłości chodzi. Dopóki czuję się bezradna - jest kulawo. Potem jak już namierzę cel - jest ok :):)

Jeszcze ze mnie nie wyłazi. Nawet głosu nie podnoszę. U mnie tak zawsze - jak jest źle z moim adwersażem to już mówię cicho i przez zęby. Już nie kurwię i się nie miotam :) Więc nikt nie słyszał szeptu potwora :)

To masz tak jak ja... Tez nie wrzeszcze jak jestem naprawde wkoorwiona. :wink: