Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja teraz zaluje, ze swoim grzebkom zdjec nie porobilam. Mialabym do czego strzelac rzutkami... :(

hahaha :) NIe mam żadnego wykonawcy do które chciałabym strzelić :) Nawet mój hydraulik mnie na tyle nie wkurzył :):)

Mnie sie najbardziej podoba teraz moj maz, ktory mowi z sentymentem: no w zasadzie nie byli tacy zli... Zapomnial jak na nich panienkami rzucal, a o polowie ich numerow w ogole mu nie mowilam... :lol: :lol: :lol:

Ja teraz zaluje, ze swoim grzebkom zdjec nie porobilam. Mialabym do czego strzelac rzutkami... :(

hahaha :) NIe mam żadnego wykonawcy do które chciałabym strzelić :) Nawet mój hydraulik mnie na tyle nie wkurzył :):)

Mnie sie najbardziej podoba teraz moj maz, ktory mowi z sentymentem: no w zasadzie nie byli tacy zli... Zapomnial jak na nich panienkami rzucal, a o polowie ich numerow w ogole mu nie mowilam... :lol: :lol: :lol:

Ja ten stan nazywam : radosne wypróżnienie :) Występuje zawsze po zakończonym projekcie i kasuje nieprzyjemne wspomnienia - mózg sie broni :):)

Ja ten stan nazywam : radosne wypróżnienie :) Występuje zawsze po zakończonym projekcie i kasuje nieprzyjemne wspomnienia - mózg sie broni :):)

No to w takim razie ja mam na nich jeszcze smutne zatwardzenie. :roll:

jestem....

dziś twardo siedze przy kompie....

powodów 3:

1 w przedszkolu Mikołaj - musze widzieć jak moje dziecię duże i małe dostaje paczkę....

2. pisze pismo zgłaszające usterki do moich orłów :evil: oj będzie tego trochę... :evil:

3 czekam na maila od Nefci.... czy Nefcia pamięta? :lol: :lol: :lol:

ni po czwarte zawsze jest dobrze sobie posiedziec w dobrym towarzystwie... :lol:

wicie już tak na spokojnie przejrzałam poprzednia strone i powiem Wam, że wiele pracy przede mną....

wstyd się przyznać, ale takiego potwora to chyba ja mam :oops:

u mnie proces wychowawczy wygląda tak:

widze problem, komunikuje problem do jego sprawcy, tłumacze dlaczego jest to złe i że ma przestać.... tłumacze po raz drugi gdy pierwszy nie pomaga...., ano ale za trzecim to już się drę ... kurka czy to nie za szybko? do dzieci jeszcze nigdy nie mówiłam szeptem potwora - do męża owszem np w ostatni piątek, a do depesi wczoraj, ale to jescze nie był TEN szept... to było pogranicze Tej mowy z tonem lekko uniesionym...

kurcze nawet im nie dałam prawa do sprzeciwu... starali się coś mówić, ale nie pozwoliłam się zbić z tropu....

no ale jak słyszę tekst, że teraz to mój dom i mój problem to mnie się ciśnienie moment podnosi.... :evil: