kamyk68 03.12.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 na wszelki wypadek to ja u Was na kolankach chodził nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 na wszelki wypadek to ja u Was na kolankach chodził nie będę Moj małż się łatwo nie przekonuje do ludzi. Jest raczej nieufny ( przeciwieństwo mnie) dlatego niezbyt często "łapie" od razu fazę z kimś "nowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.12.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 to mi miło ,nic nie mówiłem ale ma tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 03.12.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ktoś tu mówił o kotku i .... http://www.obrazky.pl/obrazky/koci-otwieracz-803-OBRAZKY.PL.jpg Neferka kiedy będą nowe zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Super zdjęciówka :) Joluś, nie ma co fotografować na razie :) Bo czy kocioł może być ciekawy ? W poniedziałek zaczną się kłaść płytki wiec niebawem juz coś będzie fajnego do pokazania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2008 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Dawaj, dawaj zdjeciochy bo Ci glowe urwiemy i wiesz co bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Biedny Pan Od Płytek - będzie musiał pozować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2008 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ja teraz zaluje, ze swoim grzebkom zdjec nie porobilam. Mialabym do czego strzelac rzutkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2008 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ja teraz zaluje, ze swoim grzebkom zdjec nie porobilam. Mialabym do czego strzelac rzutkami... hahaha NIe mam żadnego wykonawcy do które chciałabym strzelić Nawet mój hydraulik mnie na tyle nie wkurzył :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2008 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ja teraz zaluje, ze swoim grzebkom zdjec nie porobilam. Mialabym do czego strzelac rzutkami... hahaha NIe mam żadnego wykonawcy do które chciałabym strzelić Nawet mój hydraulik mnie na tyle nie wkurzył :) Mnie sie najbardziej podoba teraz moj maz, ktory mowi z sentymentem: no w zasadzie nie byli tacy zli... Zapomnial jak na nich panienkami rzucal, a o polowie ich numerow w ogole mu nie mowilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.12.2008 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ja teraz zaluje, ze swoim grzebkom zdjec nie porobilam. Mialabym do czego strzelac rzutkami... hahaha NIe mam żadnego wykonawcy do które chciałabym strzelić Nawet mój hydraulik mnie na tyle nie wkurzył :) Mnie sie najbardziej podoba teraz moj maz, ktory mowi z sentymentem: no w zasadzie nie byli tacy zli... Zapomnial jak na nich panienkami rzucal, a o polowie ich numerow w ogole mu nie mowilam... Ja ten stan nazywam : radosne wypróżnienie Występuje zawsze po zakończonym projekcie i kasuje nieprzyjemne wspomnienia - mózg sie broni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2008 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ja teraz zaluje, ze swoim grzebkom zdjec nie porobilam. Mialabym do czego strzelac rzutkami... hahaha NIe mam żadnego wykonawcy do które chciałabym strzelić Nawet mój hydraulik mnie na tyle nie wkurzył :) Mnie sie najbardziej podoba teraz moj maz, ktory mowi z sentymentem: no w zasadzie nie byli tacy zli... Zapomnial jak na nich panienkami rzucal, a o polowie ich numerow w ogole mu nie mowilam... Ja ten stan nazywam : radosne wypróżnienie Występuje zawsze po zakończonym projekcie i kasuje nieprzyjemne wspomnienia - mózg sie broni :) No to w takim razie ja mam na nich jeszcze smutne zatwardzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.12.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ja niestety też zwłaszcza na tego mojego wykonawce SSO który połowe spieprzył a druga połowa jeszcze nie wyszła. i kasę mi wisi ale to już moja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 dzień dobry Nefcia coby się szybciochem wsie problemy rozwiązały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.12.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 dołączam sie do pragnień Wu. Zeby wogole nam wszystkim wszystko sie dobrze ukladało. Brzmi jak zyczenia świąteczne? No moze troche. Nefcia głowe na słoneczko na min.15 minut obowiązkowo. Zrób cos dla siebie. Idz na chwile na spacer i nie przejmuj sie niczym. Ciesz sie słoncem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.12.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 jestem.... dziś twardo siedze przy kompie.... powodów 3: 1 w przedszkolu Mikołaj - musze widzieć jak moje dziecię duże i małe dostaje paczkę.... 2. pisze pismo zgłaszające usterki do moich orłów oj będzie tego trochę... 3 czekam na maila od Nefci.... czy Nefcia pamięta? ni po czwarte zawsze jest dobrze sobie posiedziec w dobrym towarzystwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 04.12.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 to i ja na chwilkę usiądę w dobrym towarzystwie dzień dobry gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.12.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 wicie już tak na spokojnie przejrzałam poprzednia strone i powiem Wam, że wiele pracy przede mną.... wstyd się przyznać, ale takiego potwora to chyba ja mam u mnie proces wychowawczy wygląda tak: widze problem, komunikuje problem do jego sprawcy, tłumacze dlaczego jest to złe i że ma przestać.... tłumacze po raz drugi gdy pierwszy nie pomaga...., ano ale za trzecim to już się drę ... kurka czy to nie za szybko? do dzieci jeszcze nigdy nie mówiłam szeptem potwora - do męża owszem np w ostatni piątek, a do depesi wczoraj, ale to jescze nie był TEN szept... to było pogranicze Tej mowy z tonem lekko uniesionym... kurcze nawet im nie dałam prawa do sprzeciwu... starali się coś mówić, ale nie pozwoliłam się zbić z tropu.... no ale jak słyszę tekst, że teraz to mój dom i mój problem to mnie się ciśnienie moment podnosi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 nio hej chryste ..alesvie nabazgrały jedyn wiecór mnie nie było..heheh witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.12.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ja juz nic nie mówię o czytaniu nie wspomniawszy, trzeba by na jakiś kurs szybkiego czytania sie pofatygować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts