tosinek 04.12.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ze stosunkiem do życia Neferki nawet najgorsz robol charuje na ma maxa i takie są efekty. Ja tak nie umiem, po za tym mój Wumil to perfekcionista. To chyba jedyny dom, gdzie są wszystkie kąty po 90 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Z pola walki. Mój synek generalnie siedzi w mysiej dziurze. Zero komputera, nauka, zero znajomych, urywających się telefonów. Albo zauważył, że przegiął, albo coś kombinuje. Dziś sam wstał (pierwszy raz w życiu) do szkoły. Umył sie, ubrał, zjadł śniadanie i wyszedł do szkoły. Zobaczymy czy dotrze do mojego biura po lekcjach.Dlaczego się zastanawiam ?Bo mamy ciche dni. A wiem, że dla niego to najgorsza kara. I zastanawiam się czy obrałam dobrą taktykę. Nie usłysząłam jeszcze słowa przepraszam. Ale może być różnie.Z ucieczką z domu włacznie. Wiem, jak to działa.Zobaczymy czy ten system się sprawdzi , czy dam d.upy. Nitu - poszła wiadomość - sorry, że tak późno, dopiero weszłam z FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ze stosunkiem do życia Neferki nawet najgorsz robol charuje na ma maxa i takie są efekty. Ja tak nie umiem, po za tym mój Wumil to perfekcionista. To chyba jedyny dom, gdzie są wszystkie kąty po 90 stopni. Kąty mnie nie interesowały. Ale rzeczywiście - na poddaszu mam g-k na suficie - na 18 metrach nie ma odchyłu nawet o 1 mm :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.12.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Nie chcę Cię martwić ,ale to "przepraszam" mnie niepokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Nie chcę Cię martwić ,ale to "przepraszam" mnie niepokoi A mnie nie. Nie rozmawiam z nim. Wywarczałam swoją kwestię we wtorek i nie dałam mu dojsć do słowa. A teraz omija mnie szerokim łukiem i chyba boi się wyjśc z pokoju do kuchni. No i tak ma być. Ja już przeszłam na metodę siłową. Teraz to on musi się zebrać i zacząć rozmowę - sorry - ponosi swoje konsekwencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.12.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Kiedy będziesz na budowie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.12.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ze stosunkiem do życia Neferki nawet najgorsz robol charuje na ma maxa i takie są efekty. Ja tak nie umiem, po za tym mój Wumil to perfekcionista. To chyba jedyny dom, gdzie są wszystkie kąty po 90 stopni. Kąty mnie nie interesowały. Ale rzeczywiście - na poddaszu mam g-k na suficie - na 18 metrach nie ma odchyłu nawet o 1 mm :) to tylko potwierdza moją tezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Jak mi hydraulik da znać. Na pewno w poniedziałek od 8.00 również. Mam spotkanie z Panem Od Płytek i moją Jola. Pewnie trochę posiedzę. Wpadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ze stosunkiem do życia Neferki nawet najgorsz robol charuje na ma maxa i takie są efekty. Ja tak nie umiem, po za tym mój Wumil to perfekcionista. To chyba jedyny dom, gdzie są wszystkie kąty po 90 stopni. Kąty mnie nie interesowały. Ale rzeczywiście - na poddaszu mam g-k na suficie - na 18 metrach nie ma odchyłu nawet o 1 mm :) to tylko potwierdza moją tezę Ja chyba oczarowuję wykonawców - głownie kasą :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.12.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Jak mi hydraulik da znać. Na pewno w poniedziałek od 8.00 również. Mam spotkanie z Panem Od Płytek i moją Jola. Pewnie trochę posiedzę. Wpadaj. se tak Pani Joli nie przywłaszczaj wpadnę napewno pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Nefcia nie martw się ma wspaniałą mamę przemyśli i przeprosi musi tylko trochę przetrawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Jak mi hydraulik da znać. Na pewno w poniedziałek od 8.00 również. Mam spotkanie z Panem Od Płytek i moją Jola. Pewnie trochę posiedzę. Wpadaj. se tak Pani Joli nie przywłaszczaj wpadnę napewno pogadać Kuuuuuuurde ona mnie olewa !! W końcu sie dopchałam :) A to moje znalezisko, moje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.12.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Jak to olewa???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Nefcia nie martw się ma wspaniałą mamę przemyśli i przeprosi musi tylko trochę przetrawić Wiesz, on mnie nie musi przepraszać. To jego życie i albo je spieprzy albo nie. Ale zanim je spieprzy musi mnie przeskoczyć. Zastanawaim się tylko czy dotarło co zrobił i jaki to ma impakt. I albo przyjęłam dobrą taktykę ( bo rozmowy i głaskanie do niczego nie prowadzą jak widzę) albo nie. I szykuje mi jakąś bombę. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Jak to olewa???????????? Jola nie ma dla mnie czasu , bo zapierdala dla jakiś takich ludzi co to się w G. budują na przykład :)Kiedyś widziałyśmy się codziennie, chodziłyśmy na kawę i ploty a teeeeeeeeraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.12.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Mi mój to taką"bombę"odpi...dolił że szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.12.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Jak to olewa???????????? Jola nie ma dla mnie czasu , bo zapierdala dla jakiś takich ludzi co to się w G. budują na przykład :)Kiedyś widziałyśmy się codziennie, chodziłyśmy na kawę i ploty a teeeeeeeeraz ? Ja nic o tym nie wiem jak wiesz coś więcej weż siem podziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 no nie mów Kamyś dziadkiem zostaniesz Nefcia młody musi przemyślec i cieżko tak z mety przyznać że mama ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 nefcia poziomów płytek pilnuj co by potem erroru nie buyło kiedy kafelkarz wczodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.12.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 no nie mów Kamyś dziadkiem zostaniesz Nefcia młody musi przemyślec i cieżko tak z mety przyznać że mama ma rację Ty weż to Wuśka wypluj daleko za siebie 5 razy i to szybko bo nie ręczę za siebie nio właśnie to jest ciężko przełknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts