Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z pola walki.

Mój synek generalnie siedzi w mysiej dziurze.

Zero komputera, nauka, zero znajomych, urywających się telefonów. Albo zauważył, że przegiął, albo coś kombinuje.

Dziś sam wstał (pierwszy raz w życiu) do szkoły. Umył sie, ubrał, zjadł śniadanie i wyszedł do szkoły.

Zobaczymy czy dotrze do mojego biura po lekcjach.

Dlaczego się zastanawiam ?

Bo mamy ciche dni. A wiem, że dla niego to najgorsza kara. I zastanawiam się czy obrałam dobrą taktykę.

Nie usłysząłam jeszcze słowa przepraszam. Ale może być różnie.

Z ucieczką z domu włacznie. Wiem, jak to działa.

Zobaczymy czy ten system się sprawdzi , czy dam d.upy.

Nitu - poszła wiadomość - sorry, że tak późno, dopiero weszłam z FM.

Ze stosunkiem do życia Neferki nawet najgorsz robol charuje na ma maxa i takie są efekty. Ja tak nie umiem, po za tym mój Wumil to perfekcionista. To chyba jedyny dom, gdzie są wszystkie kąty po 90 stopni.

Kąty mnie nie interesowały. Ale rzeczywiście - na poddaszu mam g-k na suficie - na 18 metrach nie ma odchyłu nawet o 1 mm :):)

Nie chcę Cię martwić ,ale to "przepraszam" mnie niepokoi :cry:
A mnie nie.

Nie rozmawiam z nim. Wywarczałam swoją kwestię we wtorek i nie dałam mu dojsć do słowa. A teraz omija mnie szerokim łukiem i chyba boi się wyjśc z pokoju do kuchni. No i tak ma być. Ja już przeszłam na metodę siłową. Teraz to on musi się zebrać i zacząć rozmowę - sorry - ponosi swoje konsekwencje.

Ze stosunkiem do życia Neferki nawet najgorsz robol charuje na ma maxa i takie są efekty. Ja tak nie umiem, po za tym mój Wumil to perfekcionista. To chyba jedyny dom, gdzie są wszystkie kąty po 90 stopni.

Kąty mnie nie interesowały. Ale rzeczywiście - na poddaszu mam g-k na suficie - na 18 metrach nie ma odchyłu nawet o 1 mm :):)

to tylko potwierdza moją tezę

to tylko potwierdza moją tezę

Ja chyba oczarowuję wykonawców - głownie kasą :):):p)

Jak mi hydraulik da znać. Na pewno w poniedziałek od 8.00 również. Mam spotkanie z Panem Od Płytek i moją Jola. Pewnie trochę posiedzę. Wpadaj.

8) se tak Pani Joli nie przywłaszczaj wpadnę napewno pogadać :lol:

Kuuuuuuurde ona mnie olewa !! W końcu sie dopchałam :):) A to moje znalezisko, moje !!!

Nefcia nie martw się ma wspaniałą mamę przemyśli i przeprosi musi tylko trochę przetrawić :D

Wiesz, on mnie nie musi przepraszać. To jego życie i albo je spieprzy albo nie. Ale zanim je spieprzy musi mnie przeskoczyć. Zastanawaim się tylko czy dotarło co zrobił i jaki to ma impakt. I albo przyjęłam dobrą taktykę ( bo rozmowy i głaskanie do niczego nie prowadzą jak widzę) albo nie. I szykuje mi jakąś bombę. Zobaczymy.

Jak to olewa???????????? :o

Jola nie ma dla mnie czasu , bo zapierdala dla jakiś takich ludzi co to się w G. budują na przykład :):)Kiedyś widziałyśmy się codziennie, chodziłyśmy na kawę i ploty a teeeeeeeeraz ? :wink:

Ja nic o tym nie wiem jak wiesz coś więcej weż siem podziel :o