Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefcia moim zdaniem dobra taktyka musze iśc do Ciebie na nauki chyba....
Patrząc na moje sukcesy to chyba nie .......:(

No nic - okaże sie za parę lat czy będzie siedział w pierdlu . na odwyku czy będzie wszystko ok. Wiem tylko , że teraz już wpływ mam ograniczony.

dół 15scie mm..(lico kafli)..góra jak chcesz tego poprzebarwianego jasiona..to 16mm..(kutwa chyba od stycznia podrozeje w pi..u)..
Cool - tak będzie :) Dzięki Duszku :)

pod warunkiem..z tym dołem ze dalej chce nefcia merbau lub inny egoztyk..ok?? wtedy 15mm..

Dalej merbau. No other, fucking way :)

Jak mi hydraulik da znać. Na pewno w poniedziałek od 8.00 również. Mam spotkanie z Panem Od Płytek i moją Jola. Pewnie trochę posiedzę. Wpadaj.

ja tez mogę? ja też?

dostałam maila... dzięki....

Mogę, mogę, tylko tak koło 9.30 , ok ? nie lubię olewać gości, a będę musiała kilka spraw uzgodnić :) Chyba, że zajmiesz sie sobą , ale wolałabym pogadać z Tobą :):)

A dziekowac nie ma za co :)

Jak mi hydraulik da znać. Na pewno w poniedziałek od 8.00 również. Mam spotkanie z Panem Od Płytek i moją Jola. Pewnie trochę posiedzę. Wpadaj.

ja tez mogę? ja też?

dostałam maila... dzięki....

Mogę, mogę, tylko tak koło 9.30 , ok ? nie lubię olewać gości, a będę musiała kilka spraw uzgodnić :) Chyba, że zajmiesz sie sobą , ale wolałabym pogadać z Tobą :):)

A dziekowac nie ma za co :)

ie tam.... Ty się zajmiesz kim tam musisz a ja się zajmę Twoim kominkiem.... zaanktuję go z przyjemnością.... i łapy wygrzeję...

Z pola walki.

Mój synek generalnie siedzi w mysiej dziurze.

a przepraszam ja Ciebie bardzo, nie widzialam go dzisiaj u mnie w chałupie :wink:

Ja tez nie potrafie sie zbytnio odzywac tonem cichego zabojcy. Zaraz wszystko z siebie wypluwam. Ale jestem sprawiedliwa, wiec nikomu sie nie obrywa bez powodu. Nawet dzisiaj oplułam pana z ery ze mi wlaczyl jakies granie na czekanie i kiego diabla ja mam pisac smsa za dwa zlote co by to usuneli, a najpierw jeszcze dzwonic za zlociszka do nich co by ich opierdzielic i na dodatek mój mąz przy kazdym telefonie do mnie ma mowic, ze mam jakas głupią muzyczke. powiedzialam ze nastepnym razem do rzecznika pojde normalnie..

A tak a propos metod wychowawczych to pamiętacie:

IMIL... DREWUTNIA....