wu 04.12.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 no jak nie to to nie wiem o co się tak awanturujesz Kamyczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.12.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 no jak nie to to nie wiem o co się tak awanturujesz Kamyczku siem kiedyś z Ciebie tyż pośmieję wspomnisz moje słowqa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 proste....i tak zapewne bedzie choc nie zycze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 nefcia poziomów płytek pilnuj co by potem erroru nie buyło kiedy kafelkarz wczodzi?? W poniedziałek. Jaką wysokość na drewno mam założyć Duszku ? muszę podjechać z miarką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 dół 15scie mm..(lico kafli)..góra jak chcesz tego poprzebarwianego jasiona..to 16mm..(kutwa chyba od stycznia podrozeje w pi..u).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.12.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Nefcia moim zdaniem dobra taktyka musze iśc do Ciebie na nauki chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 dół 15scie mm..(lico kafli)..góra jak chcesz tego poprzebarwianego jasiona..to 16mm..(kutwa chyba od stycznia podrozeje w pi..u)..Cool - tak będzie Dzięki Duszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Nefcia moim zdaniem dobra taktyka musze iśc do Ciebie na nauki chyba....Patrząc na moje sukcesy to chyba nie ....... No nic - okaże sie za parę lat czy będzie siedział w pierdlu . na odwyku czy będzie wszystko ok. Wiem tylko , że teraz już wpływ mam ograniczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 dół 15scie mm..(lico kafli)..góra jak chcesz tego poprzebarwianego jasiona..to 16mm..(kutwa chyba od stycznia podrozeje w pi..u)..Cool - tak będzie Dzięki Duszku pod warunkiem..z tym dołem ze dalej chce nefcia merbau lub inny egoztyk..ok?? wtedy 15mm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.12.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Jak mi hydraulik da znać. Na pewno w poniedziałek od 8.00 również. Mam spotkanie z Panem Od Płytek i moją Jola. Pewnie trochę posiedzę. Wpadaj. ja tez mogę? ja też? dostałam maila... dzięki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 dół 15scie mm..(lico kafli)..góra jak chcesz tego poprzebarwianego jasiona..to 16mm..(kutwa chyba od stycznia podrozeje w pi..u)..Cool - tak będzie Dzięki Duszku pod warunkiem..z tym dołem ze dalej chce nefcia merbau lub inny egoztyk..ok?? wtedy 15mm.. Dalej merbau. No other, fucking way Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Jak mi hydraulik da znać. Na pewno w poniedziałek od 8.00 również. Mam spotkanie z Panem Od Płytek i moją Jola. Pewnie trochę posiedzę. Wpadaj. ja tez mogę? ja też? dostałam maila... dzięki.... Mogę, mogę, tylko tak koło 9.30 , ok ? nie lubię olewać gości, a będę musiała kilka spraw uzgodnić Chyba, że zajmiesz sie sobą , ale wolałabym pogadać z Tobą :) A dziekowac nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.12.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Jak mi hydraulik da znać. Na pewno w poniedziałek od 8.00 również. Mam spotkanie z Panem Od Płytek i moją Jola. Pewnie trochę posiedzę. Wpadaj. ja tez mogę? ja też? dostałam maila... dzięki.... Mogę, mogę, tylko tak koło 9.30 , ok ? nie lubię olewać gości, a będę musiała kilka spraw uzgodnić Chyba, że zajmiesz sie sobą , ale wolałabym pogadać z Tobą :) A dziekowac nie ma za co ie tam.... Ty się zajmiesz kim tam musisz a ja się zajmę Twoim kominkiem.... zaanktuję go z przyjemnością.... i łapy wygrzeję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 łapki lub rączęta racyj nitus widziołek..i nie pisuj tak..bo ladniuskie som..wis.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.12.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 łapki lub rączęta racyj nitus widziołek..i nie pisuj tak..bo ladniuskie som..wis.. no dzięki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 ie tam.... Ty się zajmiesz kim tam musisz a ja się zajmę Twoim kominkiem.... zaanktuję go z przyjemnością.... i łapy wygrzeję... Aaaa jak tak to przyjeżdżaj kiedy chcesz - od 8.15 już powinnam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.12.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Tak zapraszasz szczerze ze się kiedyś chyba wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.12.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Z pola walki. Mój synek generalnie siedzi w mysiej dziurze. a przepraszam ja Ciebie bardzo, nie widzialam go dzisiaj u mnie w chałupie Ja tez nie potrafie sie zbytnio odzywac tonem cichego zabojcy. Zaraz wszystko z siebie wypluwam. Ale jestem sprawiedliwa, wiec nikomu sie nie obrywa bez powodu. Nawet dzisiaj oplułam pana z ery ze mi wlaczyl jakies granie na czekanie i kiego diabla ja mam pisac smsa za dwa zlote co by to usuneli, a najpierw jeszcze dzwonic za zlociszka do nich co by ich opierdzielic i na dodatek mój mąz przy kazdym telefonie do mnie ma mowic, ze mam jakas głupią muzyczke. powiedzialam ze nastepnym razem do rzecznika pojde normalnie.. A tak a propos metod wychowawczych to pamiętacie: IMIL... DREWUTNIA.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 tyle ze nawet w tej drewutni potrafił narobic o ile dobrze pamietom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Tak zapraszasz szczerze ze się kiedyś chyba wybiorę Nooooooooo mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts