malgos2 04.12.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Nefcia nie martw się ma wspaniałą mamę przemyśli i przeprosi musi tylko trochę przetrawić Wiesz, on mnie nie musi przepraszać. To jego życie i albo je spieprzy albo nie. To samo mialam napisac rano, ale sie nie chcialam wymadrzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 tys prowda...napisołek powyzyj ze jak bydom mundre to same dojdom...albok siem poparzom ..i psylecom..do cycka..tudzies piersi łowłosionej muza natynprzyklad.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 albo sobie pojadą po bandzie. trudno. nie wiele na to mogę. NIe ma 3 lat, więc w dupę mu nie dam. Choć mam ochotę odgryźć łeb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 no tak to juz jest bezsilnosć na głupote ludzką zawsze denerwuje..a jeszcze w stosunku do najblizszych to juz rozpierd..la... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Nie demonizujcie, ostatecznie dzieci sroce spod ogona nie wylatuja - do kogos podobne sa to i problemy musza byc. Poswiruja i dojda do siebie. Madre przeciez sa - po mamusi , tylko chwilowo im odbija, bo nikt nie jest idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 no przeciek pisujem dokładnie tu samok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Nie demonizujcie, ostatecznie dzieci sroce spod ogona nie wylatuja - do kogos podobne sa to i problemy musza byc. Poswiruja i dojda do siebie. Madre przeciez sa - po mamusi , tylko chwilowo im odbija, bo nikt nie jest idealny.No i tu mnie rozwaliłaś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 to ci dołozem jakieś fajne zyczotko nefcia .... http://img219.imageshack.us/img219/5337/zyczeniavj2ss0.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Dzięki Duszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.12.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 repeta i kuncem... Blondynka dzwoni do warsztatu samochodowego. - Coś spod autka kapie, takie ciemne, gęste... Mechanik: - To olej. Blondynka: - Dobra..... oleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.12.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 repeta i kuncem... Blondynka dzwoni do warsztatu samochodowego. - Coś spod autka kapie, takie ciemne, gęste... Mechanik: - To olej. Blondynka: - Dobra..... oleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.12.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Prawda jest taka ze malolaci teraz zaczynaja wczesnie . Trzeba to jakos przezyc i rzeczekac .Opowiadalismy Ci o naszym Mlodym . My przezylismy to i Ty dasz rade . Kazdy da rade Ciesz sie , ze nie masz corki . Poczekaj jeszcze chwile i bedziesz wiedziala dlaczego Najgorzej , ze taki okres moze trwac troche , ale jak widzisz nasz Mlody juz calkiem normalny jest .Moze nie tak calkiem do konca , no ale w sumie wyszedl na ludzi Widze , ze na poniedzialek to niezla impreza sie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Prawda jest taka ze malolaci teraz zaczynaja wczesnie . Trzeba to jakos przezyc i rzeczekac .Opowiadalismy Ci o naszym Mlodym . My przezylismy to i Ty dasz rade . Kazdy da rade Ciesz sie , ze nie masz corki . Poczekaj jeszcze chwile i bedziesz wiedziala dlaczego Najgorzej , ze taki okres moze trwac troche , ale jak widzisz nasz Mlody juz calkiem normalny jest .Moze nie tak calkiem do konca , no ale w sumie wyszedl na ludzi Widze , ze na poniedzialek to niezla impreza sie zapowiada Wpadniesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Nefcia nie martw sie Twój ma prawie 16 lat mój nie ma 2 i też kombinuje jak mamusię przerobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.12.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Nefcia nie martw sie Twój ma prawie 16 lat mój nie ma 2 i też kombinuje jak mamusię przerobić To też fajowy wiek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 no pewnie że fajowy a że moje dziecię wybitnie słodkie jest to coś czuję że ciężka starość mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.12.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 no i co tma słychowac, bo nie nadązam ludziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Myszka mówiąc szczerze też zaczynam się gubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.12.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 no co Ty Wu tez?To moze małe streszczonko nam sie nalezy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 a jak już rano wchodzę to sobie mało włosów nie powyrywam tyle nocką nadrukują Myszka ja już wnioskowałam że przed spaniem mają robić streszczenia i co nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts