kamyk68 05.12.2008 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Pa Kochani p-aaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 05.12.2008 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.12.2008 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 papatki no i se wszyscy poszli Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2008 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 U Anji byl jakis temat - podobno dla Ciebie, to moze tam zajrzyj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2008 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Informacja dla wtajemniczonych. W styczniu przyjeżdża mój przyjaciel z południa Włoch. Zajmuje się tam między innymi gajem oliwnym. Przywozi oliwę zrobioną własnie tam czyli taką "prosto od chłopa". Sam ją puszkuje. Puszki są 3 i 5 litrowe. Oliwa jest zupełnie bajeczna - ma kwsowość poniżej 0,5 ( w sklepach można kupić powyżej 1,0 bo różna świeżość oliwek jest mieszana w dużych fabrykach). Dzięki temu oliwa jest niezwykle delikatna. Myślałam, że nie można czuć róznicy w smaku oliwy, ale można Jesli ktoś miałby ochotę na taką oliwę - zapraszam. Aha - cena : 3 litry - 120 pln 5 litrów - 180 pln Można ją przelać - więc możecie podzielić sie z przyjaciółmi Na razie nie mam dokładnych konkretów co do terminu przyjazdu - trzeci albo ostatni tydzień stycznia. Ostatnio Tomek odwiedził W-wę, Gdańsk, Wrocław, Poznań i Katowice - też ma dużo znajomych :). Na ogół wydaje oliwę gdzieś w knajpce w centrum miasta. Nie wiem jaką marszrutę przyjmie tym razem, ale będe śledzić na bieżąco Ja polecam, bo już nie moge wrócić do "sklepowej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2008 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 A do Krakowa by zajrzal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 05.12.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 przywitać się przyszłam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.12.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 a kij wie po czym. W tym problem. Jutro zrobie wywiad srodowiskowy w przedszkolu co jadły dzieciaki. A zjadła tez ostatnio pomarancze i 2michałki z orzeszkami arachidowymi. Moze po tych arachidach, bo one chyba czesto uczulają. Niegdy wczesniej chyba nie jadl tych orzeszków. No taaak.. A dajesz jej jakiś bloker antyhistaminowy ? znaczy czy cos w stylu zyrtec? Dostalam od lekarza na dwa tygodnie, ale stwierdzilam ze takie leki to dzialaja łuzszy dystans, wiec olałam tymczasowo. Musz zrobic testy dzieciakowi, wiec nie bede teraz leciec na lekach bo falsz chyba wyjdzie? Smarnełam jej tylko ten brzuszeksterydami i po jednym natarciu ładnie zaczelo schodzic. Mysle ze jeszcze ze dwa razy i styknie? Niech sobie sama juz radzi. A testy koniecznie juz musze zrobic. 3 lata skonczyla wiec powinno byc dobrze, chyba No i jak zwykle na koncu mowie, ze witam w ten mglisty dzionek. Lece po skierowanie do laryngologa dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.12.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 hmmm... kamyki kocham szafirki gosia słońce miód na moje serce a ja granaciki kocham i takie normalne kamyki tez, wiec usmiechnij sie juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.12.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 kurna a ja gupi sleeepowac posedłem wcorak wiecoram..kamyk ..kurna ..co ci sie porobiło?? Witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.12.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 dzień dobry wszystkim. tym na kacu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.12.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Znaczy, ze ty tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.12.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 hehe wasza dociekliwośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.12.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Znaczy, ze ty tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 A do Krakowa by zajrzal? Małgoś, jeśli zbierze tak jakieś zamówienia to zajrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 znaczy czy cos w stylu zyrtec? Dostalam od lekarza na dwa tygodnie, ale stwierdzilam ze takie leki to dzialaja łuzszy dystans, wiec olałam tymczasowo. Musz zrobic testy dzieciakowi, wiec nie bede teraz leciec na lekach bo falsz chyba wyjdzie? Smarnełam jej tylko ten brzuszeksterydami i po jednym natarciu ładnie zaczelo schodzic. Mysle ze jeszcze ze dwa razy i styknie? Niech sobie sama juz radzi. A testy koniecznie juz musze zrobic. 3 lata skonczyla wiec powinno byc dobrze, chyba No i jak zwykle na koncu mowie, ze witam w ten mglisty dzionek. Lece po skierowanie do laryngologa dla odmiany Ja bym poćwiczyła na dzień dobry ( na pewno przedsterydami ) jakieś Clemastiny i te rzeczy. POgadaj z lekarzem. Wysypka schodzi jakiś czas ale sterydy nie są obojętne dla organizmu - szczególnie malucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Jakby co przyjechałam na budowę Ależ tu gorąco ! Przykręciłam podłogówkę na 20 stopni. Fakt, że wilgotność robi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.12.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Witam się z wszystkimi minerałkami, elfikami i innymi stworzonkami cieplutko ! Neferko, a pod Twoim kominkiem nie lepszy punkt odbioru? Ja się piszę na taką oliwę albo i dwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.12.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Cze Rasiu ja to bym chętnie spróbowała, bo właściwie to najbardziej lubię grecką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.12.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Jakby co przyjechałam na budowę Ależ tu gorąco ! Przykręciłam podłogówkę na 20 stopni. Fakt, że wilgotność robi swoje. wietrzyc nefcia wietrzyc...ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts