Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

znaczy czy cos w stylu zyrtec? Dostalam od lekarza na dwa tygodnie, ale stwierdzilam ze takie leki to dzialaja łuzszy dystans, wiec olałam tymczasowo. Musz zrobic testy dzieciakowi, wiec nie bede teraz leciec na lekach bo falsz chyba wyjdzie?

Smarnełam jej tylko ten brzuszeksterydami i po jednym natarciu ładnie zaczelo schodzic. Mysle ze jeszcze ze dwa razy i styknie? Niech sobie sama juz radzi. A testy koniecznie juz musze zrobic. 3 lata skonczyla wiec powinno byc dobrze, chyba

No i jak zwykle na koncu mowie, ze witam w ten mglisty dzionek. Lece po skierowanie do laryngologa dla odmiany :roll:

Ja bym poćwiczyła na dzień dobry ( na pewno przedsterydami :roll: ) jakieś Clemastiny i te rzeczy. POgadaj z lekarzem. Wysypka schodzi jakiś czas ale sterydy nie są obojętne dla organizmu - szczególnie malucha.

wiem Nefciu, ona juz 2 miechy jechala na wziewnych sterydach z powodu krtani i duszenia sie. Teraz jej odstawiłam i klemastinu roczną dawke tez juz połkneła wiec zostaje mi tylko wapno. Dobrze jest juz prawie slad nie sostał po wysypce. Ponoc udowwodnili ze 70%dzieciakow po cesarce ma alergie.

Cesarki juz nie odwolam. ;).

wrocilam wlasnie od lekarki i Majka poszła do przedszkola. Mam skierowanie do Kajetan na uszy. Uff. I bedziemy robic testy alergologiczne. Mysle ze jak bedzie wiadomo co ją uczula to skoncza sie troche krtaniowe ataki , a co za tym idzie i problem z uszami.

ale jestem nabuzowana. Znowu dzisiaj była akcja z hu....jami pocztowymi. (zaparkował sobie świrek na samiutkim wjezdzie do garazu i poszedl w dlugą. 10 minut go szukali a jak juz znalezli to szukali jego kluczykow do auta bo te tez sie dzies zgubiły.

ale ich sklełam,a jedenmu medrkowi - skurczybyk złosliwy jak diabli juz od dawna - malo po butach nie przejechalam jak nie chcial zejsc z drogi i cos do mnie wyklinał., k..tas-smutas. (a bo ciezarówka wielka chciala wjechac a ja jej miejsca nie zrobiłam bo chciałam wyjechac)Jestem pewna ze teraz wsadzi buty pod walec i pozwie mnie do sądu. Jak wracałam to znowu landara na srodku drogi stała a kierowcy niet. Co za durne, durne istoty. Szczerze to po tej akcji az sie balam wracac do domu, ze mnie zlinczują pod wlasnym blokiem. Profilaktycznie zamykam drzwi jak wjezdzam na swoją posesje ;). Smiech na sali

Kamyczku - ano bo u mnie jak do porodu - hydraulik zadzwonił, że grzejniki przywiózł i chciał klucze oddać :) A w poniedziałek też będę :)

No to jak pojechałam rano tak siedzę i przecuję sobie przy kominku (rozpalonym specjalnie dla Nitubagi, choć siedzę w krótkim rękawku :))

Rasia , Dobrosia, Małgoś - zapisuję Was na listę. Bliżej połowy stycznia będziemy się konkretyzować.

A oliwa jest bajeczna. Jak przyjde do domu głodna to gonię dzieci do piekarni i sobie wylewam trochę na talerzyk z balsamico i ciepłym chlebkiem...mniaaaammm

Dwa tygodnie temu wzięłam 3 litry i kurde żałuję,że nie 5.

W styczniu biorę 2 x 5 - to się nie psuje jak dobrze przechowywane.

Nitu u mnie była dziś 2 razy. Za drugim razem przywiozła mi pana od drzwi wewnętrznych - fajne som :) Za co serdecznie dziękuję.

Mailowo skonsultowałam z małżem jaki wzór. Pan obmierzył.

Oczywiście wszystkie otworki mam pięęęęęeeeekne i równiutkie i standardowe - tak jak miało być :) Ehhhh szacun dla ekipy pana Roberta wynalezionej przez pana Mariusza. Po prostu szacun dla obu.

A teraz czekam na pana od regulacji okien. Będzie koło 18.00.

paseruch ssgodha aly łobzyliwy jak napises jesce ros ło sobie to na imieninach tak ciem w kuper tsasnem ze nie siednies łobocys.. :wink: :D :D

łobiecues i łociecujes i siem Ciebie fcaaaale nie cykom bo jo łodwaźna dziouch a nie flacki s łolejem :)

paseruch ssgodha aly łobzyliwy jak napises jesce ros ło sobie to na imieninach tak ciem w kuper tsasnem ze nie siednies łobocys.. :wink: :D :D

łobiecues i łociecujes i siem Ciebie fcaaaale nie cykom bo jo łodwaźna dziouch a nie flacki s łolejem :)

sloliwom jak juś wis..

Cykoc siem cykoj..tylko ni pisuj ghupot..wis..ghoana..ni wis jako fajno frelka jest sciebie..a wypisujes takie androny ze se mom łodruch i byk ciem zaros kciol wyprostuwać..zerwala mnie siem zylka lacąco musk z lapkom wis?? :lol: 8) :wink: