kaśka maciej 05.12.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 dzień dobry wszystkim. tym na kacu też cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.12.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 cześć kasiu kope lat śmigam do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.12.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Cze Rasiu ja to bym chętnie spróbowała, bo właściwie to najbardziej lubię grecką Hej Efilo ja lubię i grecką i hiszpańską i włoską... uwielbiam oliwę po prostu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.12.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 znaczy czy cos w stylu zyrtec? Dostalam od lekarza na dwa tygodnie, ale stwierdzilam ze takie leki to dzialaja łuzszy dystans, wiec olałam tymczasowo. Musz zrobic testy dzieciakowi, wiec nie bede teraz leciec na lekach bo falsz chyba wyjdzie? Smarnełam jej tylko ten brzuszeksterydami i po jednym natarciu ładnie zaczelo schodzic. Mysle ze jeszcze ze dwa razy i styknie? Niech sobie sama juz radzi. A testy koniecznie juz musze zrobic. 3 lata skonczyla wiec powinno byc dobrze, chyba No i jak zwykle na koncu mowie, ze witam w ten mglisty dzionek. Lece po skierowanie do laryngologa dla odmiany Ja bym poćwiczyła na dzień dobry ( na pewno przedsterydami ) jakieś Clemastiny i te rzeczy. POgadaj z lekarzem. Wysypka schodzi jakiś czas ale sterydy nie są obojętne dla organizmu - szczególnie malucha. wiem Nefciu, ona juz 2 miechy jechala na wziewnych sterydach z powodu krtani i duszenia sie. Teraz jej odstawiłam i klemastinu roczną dawke tez juz połkneła wiec zostaje mi tylko wapno. Dobrze jest juz prawie slad nie sostał po wysypce. Ponoc udowwodnili ze 70%dzieciakow po cesarce ma alergie. Cesarki juz nie odwolam. . wrocilam wlasnie od lekarki i Majka poszła do przedszkola. Mam skierowanie do Kajetan na uszy. Uff. I bedziemy robic testy alergologiczne. Mysle ze jak bedzie wiadomo co ją uczula to skoncza sie troche krtaniowe ataki , a co za tym idzie i problem z uszami. ale jestem nabuzowana. Znowu dzisiaj była akcja z hu....jami pocztowymi. (zaparkował sobie świrek na samiutkim wjezdzie do garazu i poszedl w dlugą. 10 minut go szukali a jak juz znalezli to szukali jego kluczykow do auta bo te tez sie dzies zgubiły. ale ich sklełam,a jedenmu medrkowi - skurczybyk złosliwy jak diabli juz od dawna - malo po butach nie przejechalam jak nie chcial zejsc z drogi i cos do mnie wyklinał., k..tas-smutas. (a bo ciezarówka wielka chciala wjechac a ja jej miejsca nie zrobiłam bo chciałam wyjechac)Jestem pewna ze teraz wsadzi buty pod walec i pozwie mnie do sądu. Jak wracałam to znowu landara na srodku drogi stała a kierowcy niet. Co za durne, durne istoty. Szczerze to po tej akcji az sie balam wracac do domu, ze mnie zlinczują pod wlasnym blokiem. Profilaktycznie zamykam drzwi jak wjezdzam na swoją posesje . Smiech na sali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 A do Krakowa by zajrzal? Małgoś, jeśli zbierze tak jakieś zamówienia to zajrzy. To skoro tak zachwalasz, to jak kcem w razie cus. Tylko sie zastanawiam, czy 5 litrow to nie za duzo... No ale moze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.12.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Cze Myszko a tymi hu...jami pocztowymi się nie przejmuj oni tam specjalnie się zjeżdżają, co by Cię jeszcze mocniej zmotywować do własnego domku motywacji nigdy dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Dzień dobry mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.12.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 jakby co to jestem i nie na kacu Nef... mówiłas że w poniedziałek dopiero będziesz i se pojechałeem (zawieżli mnie znaczy)do miasta na G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.12.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 widzę ,że jak w sam raz trafiłam dzisiaj Zamawiam w ciemno 5 litrową oliwę mniam Kiedy lecieć z kasą>? Myszka , jeszcze nadejdzie Dzień Odwetu , pocztowce będą Cię prosić,żebyś im po stopach przejeżdżała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Kamyczku - ano bo u mnie jak do porodu - hydraulik zadzwonił, że grzejniki przywiózł i chciał klucze oddać A w poniedziałek też będę No to jak pojechałam rano tak siedzę i przecuję sobie przy kominku (rozpalonym specjalnie dla Nitubagi, choć siedzę w krótkim rękawku ) Rasia , Dobrosia, Małgoś - zapisuję Was na listę. Bliżej połowy stycznia będziemy się konkretyzować. A oliwa jest bajeczna. Jak przyjde do domu głodna to gonię dzieci do piekarni i sobie wylewam trochę na talerzyk z balsamico i ciepłym chlebkiem...mniaaaammm Dwa tygodnie temu wzięłam 3 litry i kurde żałuję,że nie 5. W styczniu biorę 2 x 5 - to się nie psuje jak dobrze przechowywane. Nitu u mnie była dziś 2 razy. Za drugim razem przywiozła mi pana od drzwi wewnętrznych - fajne som Za co serdecznie dziękuję. Mailowo skonsultowałam z małżem jaki wzór. Pan obmierzył. Oczywiście wszystkie otworki mam pięęęęęeeeekne i równiutkie i standardowe - tak jak miało być Ehhhh szacun dla ekipy pana Roberta wynalezionej przez pana Mariusza. Po prostu szacun dla obu. A teraz czekam na pana od regulacji okien. Będzie koło 18.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Jakby co przyjechałam na budowę Ależ tu gorąco ! Przykręciłam podłogówkę na 20 stopni. Fakt, że wilgotność robi swoje. wietrzyc nefcia wietrzyc...ok?Wietrzę, wietrzę (czasem nawet myję :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Mysza, Ty to Krzyż Pański masz z tym swoim Aniołkiem Rób testy . najgorsze są te akcje oddechowe. No jak masz taki przypadek to Claritina to raczej maść na szczury ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.12.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 kurna ja se myslołem ze jedne myjom a inne wietrzom..a ty zas musis inacy naras wsytko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Rasia , Dobrosia, Małgoś - zapisuję Was na listę. Bliżej połowy stycznia będziemy się konkretyzować. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 kurna ja se myslołem ze jedne myjom a inne wietrzom..a ty zas musis inacy naras wsytko.. Łeeeeee bo jo pazeruch jesdem łobzydliwy wis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.12.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 paseruch ssgodha aly łobzyliwy jak napises jesce ros ło sobie to na imieninach tak ciem w kuper tsasnem ze nie siednies łobocys.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 paseruch ssgodha aly łobzyliwy jak napises jesce ros ło sobie to na imieninach tak ciem w kuper tsasnem ze nie siednies łobocys.. łobiecues i łociecujes i siem Ciebie fcaaaale nie cykom bo jo łodwaźna dziouch a nie flacki s łolejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 W tajemnicy Wam powiem, ze nasz Duch rzucil palenie!!! Teraz go musimy wszyscy pilnowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Wiedziałam,że z nim coś nie tak jak tak zaczął w swoim języku godoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.12.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 paseruch ssgodha aly łobzyliwy jak napises jesce ros ło sobie to na imieninach tak ciem w kuper tsasnem ze nie siednies łobocys.. łobiecues i łociecujes i siem Ciebie fcaaaale nie cykom bo jo łodwaźna dziouch a nie flacki s łolejem sloliwom jak juś wis.. Cykoc siem cykoj..tylko ni pisuj ghupot..wis..ghoana..ni wis jako fajno frelka jest sciebie..a wypisujes takie androny ze se mom łodruch i byk ciem zaros kciol wyprostuwać..zerwala mnie siem zylka lacąco musk z lapkom wis?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts