Nefer 05.12.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Łoj to strasne niescenście - ale mogło być gozyj - mogła Ci się urwoć ta co łacy z dupkom ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Łoj to strasne niescenście - ale mogło być gozyj - mogła Ci się urwoć ta co łacy z dupkom ... Albo z ki-innym ptoskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.12.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 z dupom zylki ni mom..ni mom takich zapedóff ptosek(piotrus snaczy??) ...hmm mose ale to bym musiok byc po pijoku..wtedyk siem mnie wsytkie sacynajom podubać..a tak na trzyźwo tylko niektóre.. zekłbym ze nie --które..ło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Łoj to strasne niescenście - ale mogło być gozyj - mogła Ci się urwoć ta co łacy z dupkom ... Albo z ki-innym ptoskiem. Łojesssooosienazareńsko - nawet tak nie pis :) Nicanic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.12.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 eejjj, ale wy tu se piknie klechacie dziołszki i duchi !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.12.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 a bo sem roznióslek jakomsi zarazem..i sacynajom po cłekowemu wryscie pisac frelki wis?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.12.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 zarazem, zarazem. A ze jo nie nawykło do takowych ekschibicyjonizmów to strasnie sem mencem sibko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.12.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Nitu ja też tego Pana od drzwi poproszę do mnie może daleko ale za to prosta droga Ps nie żeby mi na tym Panu zależało, ale na odwiedzinach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 I dlatego może warto stworzyć Duchowy Słownik ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Nitu ja też tego Pana od drzwi poproszę do mnie może daleko ale za to prosta droga Ps nie żeby mi na tym Panu zależało, ale na odwiedzinach! POjedzie pojedzie chętny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.12.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 A co to za drzwi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 A co to za drzwi????Wrzuć w googlarke "stolarnia Adam". Mają kilka wzorów na stronie , ale jak im przyniesiesz takie co Ci się podobają to zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.12.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Widziałem te Da 20 podobne do tych co mam tera w chacie ciekawe jak cenowo w porównaniu by wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.12.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 no i to jest moment bym i ja zabrała głos.... zatem dzień dobry.... Mycha - ja mojemy daje Claritinę, serevent i fixotide ... pomaga.... ale wsio na receptę, więc po testach może i dla Was ten zestaw będzie pomocny.... co do drzwi.... byłam, macałam.... bardzo mili ludzie, robią dla Jezierskiego bo są ich podwykonawcą.... jeśli chodzi o frewno to mają wyroby z 3 gatunków: sosna, olcha i dąb. Barwione na kilka kolorów, więc jest naprawde z czego wybrać.... robią wsio co się zamarzy... wszystko oczywiście zależy od portfela.... ale.... wychodzi to tak, że ma się pięknego dęba w cenie ok 2k z pomiarem i montażem.... czyli jeśli porównac z Bartycką to coś w okolicy tamtejszej bezsęcznej sosny, bo dęba to se życzą ok 4 tysie... dostanę wycene, powiem co i jak... może Nefcia dostanie wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 A mnie się niezmiennie takie też podobują : Zadam im temat czy mi takie zrobią http://ronkowski.gda.pl/drzwi/prod/kolekcja/Kolekcja3_3_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.12.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 OOOOOOOOO Nefcia i tu masz właśnie drzwi z zawiasami przylgowymi, czyli takimi chowanymi w ościeżnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Jaaaaaaaaaaaaaaasne :) Małżowi podobają się te z ich oferty : http://www.stolarniaadam.com.pl/wewnetrzne/da9_p.jpg http://www.stolarniaadam.com.pl/wewnetrzne/da10_p.jpg dębowe, kolor mahoń. I takie poprosiłam do wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.12.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 I dlatego może warto stworzyć Duchowy Słownik ? :) ni ma problemuff sadnyh psynajmik ni widzem..a dxfi za 2tysiącki z pyłnego dreffna som łok..cyli w parzadku..to tak łakurat..(ale s deby..iglaki tanij..) ło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.12.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 mi siem te z poprzecznymi wstawkami lepiej podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts