Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

A mnie się niezmiennie takie też podobują :

Zadam im temat czy mi takie zrobią :)

http://ronkowski.gda.pl/drzwi/prod/kolekcja/Kolekcja3_3_1.jpg

O jesuuu Nefcia, toż to mój typ, tylko ja nie mogę się zdecydować na ilość "szparek" :lol: :D

ale 1. zawiasy przylgowe

2. ościeżnice tak jak skrzydło klejone pod kątem prostym, a nie 45 stopni!

3. szprosy z matowymi szybkami

tyle wiem :D

nie wiem jeszcze jaki kolor :roll:

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to ja wam się wetnę i powiem, że mnie to się lubuja klasyczne....piękna klasyczne.....

ooo takie na ten przykład... od stycznia takie mają robić i jak macano wyjdzie pomyślnie to pewnie takie bedom :lol:

http://www.pol-skone.pl/index.php/nodes/get/pl/82/

zara bo juz nie kumam Nitu ... ale te nie som z pełnego drewna :o

a tamte jakie w końcu 8)

no są drzwi w całości wykonane z drewna... oczywiście odpowiednio klejonego, żeby się nie rozsychały.... ale ramiak i wypełnienia są drewniane... ościeżnice i listwy wsio

no i to jest moment bym i ja zabrała głos....

zatem dzień dobry....

Mycha - ja mojemy daje Claritinę, serevent i fixotide ... pomaga.... ale wsio na receptę, więc po testach może i dla Was ten zestaw będzie pomocny....

Kochana mysmy na tym dwa mieszki ostatnio jechały non stop i chyba zamiast tego na "s" u nas był berodual.

spoko juz jest ok. Wysypka praktycznie zeszła, w czwartek mamy zaawansowaną wizyte u laryngologa, a potem testy na alergie. Bedziemy zaś uwazac na mleko cytrusy i orzechy - a wiec na wszystko co jest na stole w święta ;(. Nie wiem co na to teściowa powie, pewnie cos wymysli zeby wnusi wcisnąc pomarancze i jakies ciacho na mleku ;(.

Alescie sie rozgadali po duchowemu, mowilam ze zostane w koncu sama po jasnej stronie.

zatem dzień dobry....

Mycha - ja mojemy daje Claritinę, serevent i fixotide ... pomaga.... ale wsio na receptę, więc po testach może i dla Was ten zestaw będzie pomocny....

Kochana mysmy na tym dwa mieszki ostatnio jechały non stop i chyba zamiast tego na "s" u nas był berodual.

myśmy wcześniej tez mieli berodual... :lol: on działa najszybciej na te ataki kaszlu

:wink:

Nitu ja też tego Pana od drzwi poproszę :D :D :D

do mnie może daleko :cry: ale za to prosta droga :D

Ps nie żeby mi na tym Panu zależało, ale na odwiedzinach! :D :D :D :oops: :oops: :oops:

uwazoj bo sie docykos..:oops: :oops: :oops: :wink:

POjedzie pojedzie chętny jest

kurna na cóś jom chytny jesd?? 8)

no cykom, cykom i nic... :oops: :oops: :cry: :cry:

zatem dzień dobry....

spoko juz jest ok. Wysypka praktycznie zeszła, w czwartek mamy zaawansowaną wizyte u laryngologa, a potem testy na alergie. Bedziemy zaś uwazac na mleko cytrusy i orzechy - a wiec na wszystko co jest na stole w święta ;(. Nie wiem co na to teściowa powie, pewnie cos wymysli zeby wnusi wcisnąc pomarancze i jakies ciacho na mleku ;(.

Alescie sie rozgadali po duchowemu, mowilam ze zostane w koncu sama po jasnej stronie.

Mysza współczuję bardzo jazd z alergią. Babci trzeba stanowczo że jeśli przez nią mała będzie miała wysypkę lub duszności to wyjeżdżacie na naszą tylko takie coś podziałało - bo też przemycała zakazane rzeczy. Co do testów to nie nastawiaj się zbyt na to bo do 5 roku życia bywają niemiarodajne mało tego mojemu synowi do dziś nie wychodzą a ewidentnie uczulony na pleśnie. Więc róźnie bywa najlepiej by było zrobić z krwi. Co do duszności to bardzo pomaga zestaw w nebulizatorze lub zestaw singulair +antyhistamina+ cortare (nowsze niż flixotide i lepiej działa ) + serevent lub berodual jakby można było to chętnie podpowiem bo niestety swoje też przeszliśmy w tym kierunku drogę przez mękę