rasia 05.12.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 A mnie się niezmiennie takie też podobują : Zadam im temat czy mi takie zrobią http://ronkowski.gda.pl/drzwi/prod/kolekcja/Kolekcja3_3_1.jpg O jesuuu Nefcia, toż to mój typ, tylko ja nie mogę się zdecydować na ilość "szparek" ale 1. zawiasy przylgowe 2. ościeżnice tak jak skrzydło klejone pod kątem prostym, a nie 45 stopni! 3. szprosy z matowymi szybkami tyle wiem nie wiem jeszcze jaki kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.12.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 mi siem te z poprzecznymi wstawkami lepiej podobaja mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.12.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 no to ja wam się wetnę i powiem, że mnie to się lubuja klasyczne....piękna klasyczne..... ooo takie na ten przykład... od stycznia takie mają robić i jak macano wyjdzie pomyślnie to pewnie takie bedom http://www.pol-skone.pl/index.php/nodes/get/pl/82/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.12.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Nitu ja też tego Pana od drzwi poproszę do mnie może daleko ale za to prosta droga Ps nie żeby mi na tym Panu zależało, ale na odwiedzinach! uwazoj bo sie docykos.. POjedzie pojedzie chętny jest kurna na cóś jom chytny jesd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.12.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 zara bo juz nie kumam Nitu ... ale te nie som z pełnego drewna a tamte jakie w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.12.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 zara bo juz nie kumam Nitu ... ale te nie som z pełnego drewna a tamte jakie w końcu no są drzwi w całości wykonane z drewna... oczywiście odpowiednio klejonego, żeby się nie rozsychały.... ale ramiak i wypełnienia są drewniane... ościeżnice i listwy wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.12.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 to w końcu które wybierasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.12.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 no i to jest moment bym i ja zabrała głos.... zatem dzień dobry.... Mycha - ja mojemy daje Claritinę, serevent i fixotide ... pomaga.... ale wsio na receptę, więc po testach może i dla Was ten zestaw będzie pomocny.... Kochana mysmy na tym dwa mieszki ostatnio jechały non stop i chyba zamiast tego na "s" u nas był berodual. spoko juz jest ok. Wysypka praktycznie zeszła, w czwartek mamy zaawansowaną wizyte u laryngologa, a potem testy na alergie. Bedziemy zaś uwazac na mleko cytrusy i orzechy - a wiec na wszystko co jest na stole w święta ;(. Nie wiem co na to teściowa powie, pewnie cos wymysli zeby wnusi wcisnąc pomarancze i jakies ciacho na mleku ;(. Alescie sie rozgadali po duchowemu, mowilam ze zostane w koncu sama po jasnej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.12.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 no i to jest moment bym i ja zabrała głos.... zatem dzień dobry.... Mycha - ja mojemy daje Claritinę, serevent i fixotide ... pomaga.... ale wsio na receptę, więc po testach może i dla Was ten zestaw będzie pomocny.... Kochana mysmy na tym dwa mieszki ostatnio jechały non stop i chyba zamiast tego na "s" u nas był berodual. myśmy wcześniej tez mieli berodual... on działa najszybciej na te ataki kaszlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.12.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Alescie sie rozgadali po duchowemu, mowilam ze zostane w koncu sama po jasnej stronie. cimnej ughhrrrr...ciemnej ughhrrr...i waiting for you mousewan...ughrr..cimenj strony mucy..wis?? ughhhhrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.12.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 never Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.12.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 ever?? siem pocykom siem docykom łobocys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.12.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Nitu ja też tego Pana od drzwi poproszę do mnie może daleko ale za to prosta droga Ps nie żeby mi na tym Panu zależało, ale na odwiedzinach! uwazoj bo sie docykos.. POjedzie pojedzie chętny jest kurna na cóś jom chytny jesd?? no cykom, cykom i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.12.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 no pseciek ni zaroz..na psysly week bydem w wawiek..to wom dom bobu wsystek i krwiem napsujem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.12.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 no pseciek ni zaroz..na psysly week bydem w wawiek..to wom dom bobu wsystek i krwiem napsujem.. se jazde zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.12.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 a jak w piatnicu se nituske łodwiedzim bo depesi musem ich dopasc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.12.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 a jak w piatnicu se nituske łodwiedzim bo depesi musem ich dopasc.. se rade damy ty siem nie martw pierdołami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.12.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 no i to jest moment bym i ja zabrała głos.... zatem dzień dobry.... Mycha - ja mojemy daje Claritinę, serevent i fixotide ... pomaga.... ale wsio na receptę, więc po testach może i dla Was ten zestaw będzie pomocny.... Kochana mysmy na tym dwa mieszki ostatnio jechały non stop i chyba zamiast tego na "s" u nas był berodual. spoko juz jest ok. Wysypka praktycznie zeszła, w czwartek mamy zaawansowaną wizyte u laryngologa, a potem testy na alergie. Bedziemy zaś uwazac na mleko cytrusy i orzechy - a wiec na wszystko co jest na stole w święta ;(. Nie wiem co na to teściowa powie, pewnie cos wymysli zeby wnusi wcisnąc pomarancze i jakies ciacho na mleku ;(. Alescie sie rozgadali po duchowemu, mowilam ze zostane w koncu sama po jasnej stronie. Mysza współczuję bardzo jazd z alergią. Babci trzeba stanowczo że jeśli przez nią mała będzie miała wysypkę lub duszności to wyjeżdżacie na naszą tylko takie coś podziałało - bo też przemycała zakazane rzeczy. Co do testów to nie nastawiaj się zbyt na to bo do 5 roku życia bywają niemiarodajne mało tego mojemu synowi do dziś nie wychodzą a ewidentnie uczulony na pleśnie. Więc róźnie bywa najlepiej by było zrobić z krwi. Co do duszności to bardzo pomaga zestaw w nebulizatorze lub zestaw singulair +antyhistamina+ cortare (nowsze niż flixotide i lepiej działa ) + serevent lub berodual jakby można było to chętnie podpowiem bo niestety swoje też przeszliśmy w tym kierunku drogę przez mękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.12.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 singulair jest genialny ! polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.12.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 a jak w piatnicu se nituske łodwiedzim bo depesi musem ich dopasc.. se rade damy ty siem nie martw pierdołami oo tu masz racje te moje orły to porządne pierdoły ale może i domek mój zobaczycie... co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts