Nefer 06.12.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Łeee to niesprawiedliwe ... Pewnie tak ... ale przyjemne... dla nas Księżniczka Brazylia cukiereczki dostała ... i łaskawie, po zastanowieniu i przemyśleniu, zjadła Fajna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Nefcia dzis bilismy na Bielanach zalatwiac pare spraw, wiec chcialam skoczyc tez do Ikei ale polek juz nie ma, bylo15 sztuk i wszystko juz poszlo. Bede teraz juz w Jankach "polowala" i jak tylko beda musze skoczyc bo znowu sie rozleca jak cieple buleczki... Wiec jak na razie masz mnie z glowy, nie pamietaj juz o tym. Dzieki i buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 ło masz... zaraz miałam jechac po zakupy do Piotra i Pawła vis a vis... A pytałaś kiedy dostawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 A w ogóle zapomniałam. Pamiętacie moich tynkarzy co mi narobili burdelu w czasie roboty ? Zdjęli dwa skrzydła balkonowe "żeby ich nie zniszczyć". I od założenia się przestały zamykać. Wczoraj umawiał sie ze mną pan od regulacji okien. Miałbyć o 16.00 Potem zadzwonił, że będzie o 18.00 Przyjechał o 19.00. Do 20.00 walczył z oknami. Bardzo był zaskoczony, że w domu niewykończonym nie ma wszędzie prądu A jak wiadomo o 19.00 w grudniu raczje jasno nie jest. Trochę poprawił ale dalej kicha. Teraz się przynajmnije zamykają Ale to nie to. Ciekawe ile to jeszcze potrwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Nie wiedza, na pewno w przyszlym roku ale kiedy jeszcze nie umiala Pani powiedziec. Nie przejmuj sie. Bede juz dzwonila do Janek co jakis czas i jak beda, bedzie trzeba pojechac aby miec to juz z glowy. buziaki od nas p.s. dzis na twoim osiedlu kupilam bardzo dobry chlebek Chorwacki - tak sie nazywa - do tej oliwy co Ty lubisz to jak znalazl..., to bylo w tych malutkich butkach tam przy Wolumenie gdzies... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.12.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 singulair jest genialny ! polecam! tak? bo my mamy wykupiony, ale jakos wole wziewny fixo, niz te tableteczki hm... jakos do mnie nie przemawiają....nie wiem czemu Nitu te tableteczki są słodziutkie i do ssania ! koniecznie! dzieci to uwielbiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.12.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Hej dziewczyny. Mam takie pytanie techniczne. Czy o zwrot VATu mozna sie starac na koniec roku podatkowego czy po calkowitym zakonczeniu remontu? Czy to nie ma znaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Małgoś - do tego jeszcze nie doszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Nie wiedza, na pewno w przyszlym roku ale kiedy jeszcze nie umiala Pani powiedziec. Nie przejmuj sie. Bede juz dzwonila do Janek co jakis czas i jak beda, bedzie trzeba pojechac aby miec to juz z glowy. buziaki od nas p.s. dzis na twoim osiedlu kupilam bardzo dobry chlebek Chorwacki - tak sie nazywa - do tej oliwy co Ty lubisz to jak znalazl..., to bylo w tych malutkich butkach tam przy Wolumenie gdzies... Mniam - muszę popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.12.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Przy budowie o zwrot watu mozna skladac papiery raz w roku i chyba do roku po zakonczeniu inwestycji ale nie wiem jak to sie ma do remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.12.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Okejos, dzieki. Zapytam na watku o zwrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Małż zaakceptował drzwi z poziomymi szybkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 no to masz Nefcia prezent na Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Małż zaakceptował drzwi z poziomymi szybkami Jaki mądry mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.12.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 przecie nie bedzie walczył przeciwko "stadu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 przecie nie bedzie walczył przeciwko "stadu"... jakiemu stadu???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.12.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 zwoleneników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 On biedak nic nie wiem o stadzie :) Tak, to rzeczywiście jedyny prezent jaki dziś dostałam. Mikołaj pamiętam o wszystkich, ale nikt o Mikołaju. Co Mikołaj sobie oczywiście jutro odbije w jakimś miłym sklepie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Wysłałam zapytanie o te drzwi . Dąb wybarwiony na mahoń. Zawiasy przylgowe.Zobaczymy ile mi krzykną za 7 szt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 i mądrze Mikołaj zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts