wu 06.12.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 jak krzyknie to pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Do teściów chyba wezmę takie : http://ronkowski.gda.pl/drzwi/drzwi_wewnetrzne/kolekcje/drzwi_kolekcja_euro_styl_2001/prod/kolekcja1/Komfort_9.jpg U nich wszystko musi być jasne, bo mają dość ciemne mieszkanko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.12.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 te t taki jak moje tylko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 te też ładne takie bardziej klasyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 jak krzyknie to pochwal się Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 te też ładne takie bardziej klasyczne Muszą mieć dużo światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 i będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Wszystko będzie jasne u teściów: gres jaśniutko szary w łazience, kuchni i hallu. W kuchni glazura na ścianach też jaśniutko szra, małe płytki, jak znajdę to pokażę ( na pewno kojarzycie - taki motyw kuchenny :)). W łazience "brudny róż" na ścianach - cokolwiek moja teściowa ma na myśli. Ściany jaśniutkie - krem albo cappucino. Meble w kuchni - jasna sosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 A ja się chciałam zapytać, why nie ma wpisów nowych, zdjęć nowych????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 A ja się chciałam zapytać, why nie ma wpisów nowych, zdjęć nowych????????? Bo nie ma co pokazywać :) Robert zaczyna z płytkami w poniedziałek. I mój elektryk się znalazł, więc jest nadzieja na kontakty i więcej niż 1 żarówkę Mam ci puknąć fotkę kotła Kasieczka ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 A ja się chciałam zapytać, why nie ma wpisów nowych, zdjęć nowych????????? Bo nie ma co pokazywać :) Robert zaczyna z płytkami w poniedziałek. I mój elektryk się znalazł, więc jest nadzieja na kontakty i więcej niż 1 żarówkę Mam ci puknąć fotkę kotła Kasieczka ? :)No mołabyś, bo mój ma chwilowe-przejściowe problemy z grzaniem I własnie od jakchś 2 godzin nie mam ciepłej wody ani ogrzewania A moj Małż wróci w nocy z długiej wycieczki i pewnie się kurw.. ucieszy jak nie wiem co dodam, że srwisant był dziś. Od 15 do 20.30 I NIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.12.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 A ja się chciałam zapytać, why nie ma wpisów nowych, zdjęć nowych????????? Bo nie ma co pokazywać :) Robert zaczyna z płytkami w poniedziałek. I mój elektryk się znalazł, więc jest nadzieja na kontakty i więcej niż 1 żarówkę Mam ci puknąć fotkę kotła Kasieczka ? :)No mołabyś, bo mój ma chwilowe-przejściowe problemy z grzaniem I własnie od jakchś 2 godzin nie mam ciepłej wody ani ogrzewania A moj Małż wróci w nocy z długiej wycieczki i pewnie się kurw.. ucieszy jak nie wiem co dodam, że srwisant był dziś. Od 15 do 20.30 I NIC A co konkretnie sie dzieje z tym kotłem jakies blizsze info please zarz cos wspólnymi siłami wymyslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.12.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 jak chałupę z dymem puścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 No mołabyś, bo mój ma chwilowe-przejściowe problemy z grzaniem I własnie od jakchś 2 godzin nie mam ciepłej wody ani ogrzewania A moj Małż wróci w nocy z długiej wycieczki i pewnie się kurw.. ucieszy jak nie wiem co dodam, że srwisant był dziś. Od 15 do 20.30 I NIC Łomasz... dzwoń do serwisantów - niech robią aż zrobią ! Dobrze, że przynajmniej jest na plusie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Więc tak!! Najsamprzód się okazało, że nie reaguje na taryfe dzienną i nocną, znaczy się, cały czas było 23,5st, choć dzienna miała być 22, nocna 19. Potem okazało się, że całkowicie mu się porypało i jak dosżło do 25st, to musiałam dziada wyłączyć. Przyszedł serwisant, parę razy, ale nic sensownego nie wymyślił. Dziś okazało się, ze najprawdopodobniej jakaś kostka nie ma styku czy coś Jutro ma przyjść ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Więc tak!! Najsamprzód się okazało, że nie reaguje na taryfe dzienną i nocną, znaczy się, cały czas było 23,5st, choć dzienna miała być 22, nocna 19. Potem okazało się, że całkowicie mu się porypało i jak dosżło do 25st, to musiałam dziada wyłączyć. Przyszedł serwisant, parę razy, ale nic sensownego nie wymyślił. Dziś okazało się, ze najprawdopodobniej jakaś kostka nie ma styku czy coś Jutro ma przyjść ponownie. No to pięknie. Eh, kiedys to się w kuchni napaliło i w domu było ciepło a teraz regulatory, pogodówki, mieszacze i duuuupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Aaaaaaaaaaa znalałam taki epikne za jedyne 530 pln Pols-Skone :) PO co przepłacać ? http://image.ceneo.pl/data/products/1634763/product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 jak chałupę z dymem puścić no proszę cię!!! czuję, że jak małż wórci do śmiechu mi nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.12.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Więc tak!! Najsamprzód się okazało, że nie reaguje na taryfe dzienną i nocną, znaczy się, cały czas było 23,5st, choć dzienna miała być 22, nocna 19. Potem okazało się, że całkowicie mu się porypało i jak dosżło do 25st, to musiałam dziada wyłączyć. Przyszedł serwisant, parę razy, ale nic sensownego nie wymyślił. Dziś okazało się, ze najprawdopodobniej jakaś kostka nie ma styku czy coś Jutro ma przyjść ponownie. Czekaj to kocioł elektryczny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Więc tak!! Najsamprzód się okazało, że nie reaguje na taryfe dzienną i nocną, znaczy się, cały czas było 23,5st, choć dzienna miała być 22, nocna 19. Potem okazało się, że całkowicie mu się porypało i jak dosżło do 25st, to musiałam dziada wyłączyć. Przyszedł serwisant, parę razy, ale nic sensownego nie wymyślił. Dziś okazało się, ze najprawdopodobniej jakaś kostka nie ma styku czy coś Jutro ma przyjść ponownie. Czekaj to kocioł elektryczny????gazowy kondensat dwufunkcyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts