Nefer 06.12.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 jak chałupę z dymem puścić no proszę cię!!! czuję, że jak małż wórci do śmiechu mi nie będzie Ale to przecież nie Ty zepsułaś :) A jemu tylko w pupę bedzie chłodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.12.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Więc tak!! Najsamprzód się okazało, że nie reaguje na taryfe dzienną i nocną, znaczy się, cały czas było 23,5st, choć dzienna miała być 22, nocna 19. Potem okazało się, że całkowicie mu się porypało i jak dosżło do 25st, to musiałam dziada wyłączyć. Przyszedł serwisant, parę razy, ale nic sensownego nie wymyślił. Dziś okazało się, ze najprawdopodobniej jakaś kostka nie ma styku czy coś Jutro ma przyjść ponownie. Czekaj to kocioł elektryczny????gazowy kondensat dwufunkcyjny Bo mnie coś tymi taryfami zmyliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.12.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 jak chałupę z dymem puścić no proszę cię!!! czuję, że jak małż wórci do śmiechu mi nie będzie to lepiej małżowi nie mów że serisant siedział 5 godz i nic nie zrobił bo jak nie uwierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.12.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 jak chałupę z dymem puścić no proszę cię!!! czuję, że jak małż wórci do śmiechu mi nie będzie to lepiej małżowi nie mów że serisant siedział 5 godz i nic nie zrobił bo jak nie uwierzy gorzej jak sie spyta co on robił 5h ze było ciepło bez kotła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 bo jak nie uwierzy Kasia ma przystojnego i miłego męża byle serwisant ( ni eumiejący naprawić kotła) jej nie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Róbta se jaja, róbta Serwisant poniekąd miły pan, ale ja wolę, że tak powiem, wysokich, szczupłych brunetów Serwisant tylko szczupły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.12.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 bo jak nie uwierzy Kasia ma przystojnego i miłego męża byle serwisant ( ni eumiejący naprawić kotła) jej nie potrzebny mi tam nic do tego tylk0 czy małż nie będzie miał nic do serwisanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Róbta se jaja, róbta Serwisant poniekąd miły pan, ale ja wolę, że tak powiem, wysokich, szczupłych brunetów Serwisant tylko szczupły MOże być nawet Brad Pitt - byle by kociol naprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 bo jak nie uwierzy Kasia ma przystojnego i miłego męża byle serwisant ( ni eumiejący naprawić kotła) jej nie potrzebny mi tam nic do tego tylk0 czy małż nie będzie miał nic do serwisanta dzieci były w domu!!! Nefcia, no dobrze mówisz. Sama widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 no mooooooooowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Róbta se jaja, róbta Serwisant poniekąd miły pan, ale ja wolę, że tak powiem, wysokich, szczupłych brunetów Serwisant tylko szczupły MOże być nawet Brad Pitt - byle by kociol naprawił O ttatatatatakkkkkkkkkkkk, może być Brad Pitt jak najbardziej To chyba jedyny blondyn, który mi się podoba, baaardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.12.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 :dzieci były w domu!!! jak dostały doprego "mikołaja" to nie sypną serwisanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Ale łón na kotłach siem musi wyznawać . A dopiero potem reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.12.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Róbta se jaja, róbta Serwisant poniekąd miły pan, ale ja wolę, że tak powiem, wysokich, szczupłych brunetów Serwisant tylko szczupły MOże być nawet Brad Pitt - byle by kociol naprawił O ttatatatatakkkkkkkkkkkk, może być Brad Pitt jak najbardziej To chyba jedyny blondyn, który mi się podoba, baaardzo. Jak mawiała moja SP. Babcia "przystojny chociaż blondyn" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.12.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 No dopra a nie można w tym kotle odłączyć pogodówki co by "na krotko" pochodził???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 No i zwierz się tu, zwierz Echhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 jak chałupę z dymem puścić no proszę cię!!! czuję, że jak małż wórci do śmiechu mi nie będzie Ale to przecież nie Ty zepsułaś :) A jemu tylko w pupę bedzie chłodniej ogrzeje się przy cieplej żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.12.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Kasia nie przejmuj sie chłopaki to tak gadają bez zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 No dopra a nie można w tym kotle odłączyć pogodówki co by "na krotko" pochodził????ale sęk w tym, że tera sie zdupcył na ament i wyłączony jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 no to pozostaje odpalić kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts