kaśka maciej 06.12.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Kasia nie przejmuj sie chłopaki to tak gadają bez zazdrość myślisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 no to pozostaje odpalić kominek chyba ciepła żona musi wystarczyć, komnka NIET!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Kaśka jak Pit przyjedzie do Twojego pieca to krzyknij wpadnę przypadkiem ...................................... na sheridana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Kaśka jak Pit przyjedzie do Twojego pieca to krzyknij wpadnę przypadkiem ...................................... na sheridana sie wie jakoś się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.12.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 trzeba miec jakies z 2 konwektory alarmowe z marketu i podgrzac elektryką bo zimno w domu bedzie i potem torozgrzac to tez gazu pójdzie duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 no to pozostaje odpalić kominek chyba ciepła żona musi wystarczyć, komnka NIET!! napewno bym nie narzekała na jego miejscu tylko się porządnie rozgrzej kochana żeby nie marudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Kaśka jak Pit przyjedzie do Twojego pieca to krzyknij wpadnę przypadkiem ...................................... na sheridana sie wie jakoś się dogadamy no to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.12.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Ok Ladys za 7 min macie Brada Pita i Toma Crous'a (gratis) na tvn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 trzeba miec jakies z 2 konwektory alarmowe z marketu i podgrzac elektryką bo zimno w domu bedzie i potem torozgrzac to tez gazu pójdzie duzow sumie to nei jest zimno w domu, 21 st. Więc może aż tak dużo nie spadnie temp do jutra?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 ja tam nie mam zaufania do serwisantów był taki jeden u mnie ze 3 lata temu pogrzebał w piecu i powiedział że trzeba jakąś nową część kupić za 800 zeta no to ja blondynka zamówiłam tą nagrzewnicą czy coś tam mąż jak usłyszał ile to za telefon do wujka a ten powiedział żeby wziąźć pompkę do kół i podpompować ciśnienie (chyba w naczyniu zbiorczym ) no i 800zeta zostalo w kieszeni bo pompka była w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Ok Ladys za 7 min macie Brada Pita i Toma Crous'a (gratis) na tvn naprawdę dla Brada to się chyba skuszę mam stertę prasowania taką może nie za dużą ale może polączę przyjemne z nieprzyjemnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Ok Ladys za 7 min macie Brada Pita i Toma Crous'a (gratis) na tvn 7 nminut????????????????? A co ja zrobię w 7 minut????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.12.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 trzeba miec jakies z 2 konwektory alarmowe z marketu i podgrzac elektryką bo zimno w domu bedzie i potem torozgrzac to tez gazu pójdzie duzo a jak prundu nie budjet jest lepszy sposób worek kartofli np10kg(lub każdemu podług wagi )bierzesz pod pachę lub na plecy 3 kólka w koło domu ręczę że po powrocie rozbierasz siem do rosołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Ok Ladys za 7 min macie Brada Pita i Toma Crous'a (gratis) na tvn 7 nminut????????????????? A co ja zrobię w 7 minut????????? martwisz się że się wyszykować nie zdąrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 trzeba miec jakies z 2 konwektory alarmowe z marketu i podgrzac elektryką bo zimno w domu bedzie i potem torozgrzac to tez gazu pójdzie duzo a jak prundu nie budjet jest lepszy sposób worek kartofli np10kg(lub każdemu podług wagi )bierzesz pod pachę lub na plecy 3 kólka w koło domu ręczę że po powrocie rozbierasz siem do rosołu heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 trzeba miec jakies z 2 konwektory alarmowe z marketu i podgrzac elektryką bo zimno w domu bedzie i potem torozgrzac to tez gazu pójdzie duzo a jak prundu nie budjet jest lepszy sposób worek kartofli np10kg(lub każdemu podług wagi )bierzesz pod pachę lub na plecy 3 kólka w koło domu ręczę że po powrocie rozbierasz siem do rosołu poproszę ściereczkę do monitora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 w pierwszym momencie myslałam że bedą wyścigi w obieraniu dla rozgrzewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.12.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 w pierwszym momencie myslałam że bedą wyścigi w obieraniu dla rozgrzewki bo nie dopisałem że biegiem w koło domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 w pierwszym momencie myslałam że bedą wyścigi w obieraniu dla rozgrzewki bo nie dopisałem że biegiem w koło domu świetne kamyk normalnie siedzę i śmieję się do monitora dobrze że mnie nikt nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 w pierwszym momencie myslałam że bedą wyścigi w obieraniu dla rozgrzewki bo nie dopisałem że biegiem w koło domu świetne kamyk normalnie siedzę i śmieję się do monitora dobrze że mnie nikt nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts