Nefer 06.12.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Jednak idę na Wywiad z Wampirem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.12.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 w pierwszym momencie myslałam że bedą wyścigi w obieraniu dla rozgrzewki bo nie dopisałem że biegiem w koło domu świetne kamyk normalnie siedzę i śmieję się do monitora dobrze że mnie nikt nie widzi i prundu nie trzeba ooo gazie to już nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 w pierwszym momencie myslałam że bedą wyścigi w obieraniu dla rozgrzewki bo nie dopisałem że biegiem w koło domu świetne kamyk normalnie siedzę i śmieję się do monitora dobrze że mnie nikt nie widzi Kaśka a Ty łapiesz się za te ziemniaczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Jednak idę na Wywiad z Wampirem No wiesz coooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Jednak idę na Wywiad z Wampirem fajniej z Wampirem ? Ja nie mam niestety do kogo się przytulić po spotkaniu z wampirem mąż wsiada chyba teraz do samolotu a doleci na rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.12.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 No właśnie a ja dokonałem serwisu odpływu w pralce bo cos smierdziało od jakiegoś czasu , myslałem ze to może coś innego jak to w łazience , ale okazało sie ze przy odpływie jest taki syfonik z zaworkiem kulowym i ta kulka sie nie domykała z powodu kawalka jakiegos sznureczka czy troczka z prania i wiało z szamba przez pralke do łazienki , ale już dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 To było w oposit do latania wokół domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.12.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Jednak idę na Wywiad z Wampirem fajniej z Wampirem ? Ja nie mam niestety do kogo się przytulić po spotkaniu z wampirem mąż wsiada chyba teraz do samolotu a doleci na rano łooo matko to mi wychodzi że za oceanem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 No właśnie a ja dokonałem serwisu odpływu w pralce bo cos smierdziało od jakiegoś czasu , myslałem ze to może coś innego jak to w łazience , ale okazało sie ze przy odpływie jest taki syfonik z zaworkiem kulowym i ta kulka sie nie domykała z powodu kawalka jakiegos sznureczka czy troczka z prania i wiało z szamba przez pralke do łazienki , ale już dobrze niezły detektyw z Ciebie gaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Jednak idę na Wywiad z Wampirem fajniej z Wampirem ? Ja nie mam niestety do kogo się przytulić po spotkaniu z wampirem mąż wsiada chyba teraz do samolotu a doleci na rano Mój doleciał wczoraj. I póki co nigdzie się nie wybiera O dziwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.12.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Dosyć prozaiczne ale i upierdliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Kaśka a Ty łapiesz się za te ziemniaczki ? janse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Jednak idę na Wywiad z Wampirem fajniej z Wampirem ? Ja nie mam niestety do kogo się przytulić po spotkaniu z wampirem mąż wsiada chyba teraz do samolotu a doleci na rano łooo matko to mi wychodzi że za oceanem jest tak jakoś rano wraca zza oceanu a po południu leci za morze niedługo dzieci będą sobie tatę na zdjęciach pokazywać Podobno Wodecki jak wrócił do domu po kolejnej trasie koncertowej mala córeczka powitała go z okrzykiem " Mamo przyszedł ten pan co śpiewa Pszczólkę Maję !" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Ania, nie martw się - to nie takie proste. A po pewnym czasie idzie się przyzwyczić. To pierwszy przypadek od kilku lat, że mój nie wraca z projektu 23 grudnia wieczorem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Jednak idę na Wywiad z Wampirem fajniej z Wampirem ? Ja nie mam niestety do kogo się przytulić po spotkaniu z wampirem mąż wsiada chyba teraz do samolotu a doleci na rano Mój doleciał wczoraj. I póki co nigdzie się nie wybiera O dziwo I jak Ty to wytrzymujesz nie to oczywiście że jest w domu ale to że ciągle go nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Ania, nie martw się - to nie takie proste. A po pewnym czasie idzie się przyzwyczić. To pierwszy przypadek od kilku lat, że mój nie wraca z projektu 23 grudnia wieczorem :) od 10 lat się przyzwyczajam ale ostatnio to już jakaś przesada nastąpiła żeby w domu być 6 godzin w tygodniu no tym 23 to mnie nie pocieszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Ups - czasem sama nie wiem co jest łatwiejsze :) Jak jest 3 m-ce w domu to zaczyna mi się pętać pod nogami Ale ja to mam od 18 lat I śmiem twierdzić, że umacnia to nasz związek. Tylko nie można dać demonom dojść do głosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 U mnie nie ma aż takich przerw, ale częsrto w domu to też nei bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Ups - czasem sama nie wiem co jest łatwiejsze :) Jak jest 3 m-ce w domu to zaczyna mi się pętać pod nogami Ale ja to mam od 18 lat I śmiem twierdzić, że umacnia to nasz związek. Tylko nie można dać demonom dojść do głosu Muszę się Ciebie posłuchać z tym umacnianiem mam podobnie demony muszę tylko miotłą wygonić niepotrzebne one tutaj w ogóle KAŚKA które to już okrążenie robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 U mnie nie ma aż takich przerw, ale częsrto w domu to też nei bywa o jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts