aniawmuratorze 06.12.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 No mają dobrze Ci nasi z nami co? Szczęściarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 No mają dobrze Ci nasi z nami co? Szczęściarze zawsze twierdziłam, że fajniej mieć żonę niż męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 KAŚKA które to już okrążenie robisz ? jeszczde nie jest tak żle ciągle siedze i się raczę żubrówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.12.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 No mają dobrze Ci nasi z nami co? Szczęściarze zawsze twierdziłam, że fajniej mieć żonę niż męża no dyskutowałbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.12.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 KAŚKA które to już okrążenie robisz ? jeszczde nie jest tak żle ciągle siedze i się raczę żubrówką z sokiem jabłkowym? Słyszałem że z gruszkowym jest lepsza i próbowałem fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 No mają dobrze Ci nasi z nami co? Szczęściarze zawsze twierdziłam, że fajniej mieć żonę niż męża no dyskutowałbym no właśnie, ja tam wolę facetów takie zboczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 No mają dobrze Ci nasi z nami co? Szczęściarze zawsze twierdziłam, że fajniej mieć żonę niż męża tak bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 KAŚKA które to już okrążenie robisz ? jeszczde nie jest tak żle ciągle siedze i się raczę żubrówką z sokiem jabłkowym? Słyszałem że z gruszkowym jest lepsza i próbowałem fakt nie piłam z gruszkowym ale od 15 lat pamiętam jak chorowalam po mieszance z jablkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 KAŚKA które to już okrążenie robisz ? jeszczde nie jest tak żle ciągle siedze i się raczę żubrówką z sokiem jabłkowym? Słyszałem że z gruszkowym jest lepsza i próbowałem fakt noż kurde!! nie mam gruszkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 KAŚKA które to już okrążenie robisz ? jeszczde nie jest tak żle ciągle siedze i się raczę żubrówką zaprawę robisz przed wyjściem z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Nefcia ię wypięła, chyba Pora iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 KAŚKA które to już okrążenie robisz ? jeszczde nie jest tak żle ciągle siedze i się raczę żubrówką z sokiem jabłkowym? Słyszałem że z gruszkowym jest lepsza i próbowałem fakt noż kurde!! nie mam gruszkowego co za pech powiedziałabyś czy dobre bo ja mam samą żubrówkę to bym wiedziała jaki sok dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Nefcia ię wypięła, chyba Pora iść spać bez dobranoc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 No to ja idę czytać Dobranoc Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Nefcia ię wypięła, chyba Pora iść spać Nowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Nefcia się wypięła, chyba Pora iść spać bez dobranoc ? no ja już mówię, dobranoc Moje szczęście juz do mnie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Nefcia się wypięła, chyba Pora iść spać bez dobranoc ? no ja już mówię, dobranoc Moje szczęście juz do mnie jedzie no to niegrzecznej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.12.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 No to DOBRANOCKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.12.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 sory ale net mi sie cos wywalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 sory ale net mi sie cos wywalił mnie też, ale ide już spac dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts