ghost34 08.12.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 dobry wieczorek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.12.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Kciałam powiedzieć, że serwisant się spisał Mam w domu ciepło i nawet ciepłą wodę. PS. Mąż też się spisal Proszę serwisant jak zobaczył męża to jak szybko zadziałał Co siem wogle zepsło??? piec kondensacyjny jak dobrze pamiętam wieczór dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Skończyłam właśnie pracować Płytki siem kładom :) ALe zdjęć nei robiłam, żeby nie drażnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Kciałam powiedzieć, że serwisant się spisał Mam w domu ciepło i nawet ciepłą wodę. PS. Mąż też się spisal Proszę serwisant jak zobaczył męża to jak szybko zadziałał Co siem wogle zepsło??? Pochwaliłam dzień przed zachodem słońca, a serwisanta przed... Otóż, piec działa, a jakże. Z tym, że kompletnie nie reaguje na zadane mu temperatury Tym sposobem mam już w domu 24 stopnie Ciut za dużo jak na mój gust. Miało być 22. Jutro powtórka z rozrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Lepsze 24 niż 3 :) Mój mądry hydrauoik przyszedł dziś i zapytał co to za guzik na regulatorze pokojowym. Aaaaaaaaaa to chyba woda - grzeć trzeba. I wziął ustawił kocioł na grzanie CWU - ale TYLKO cwu. Misiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Skończyłam właśnie pracować Płytki siem kładom :) Ale zdjęć nei robiłam, żeby nie drażnić oj płyteczki, płyteczki, płyteczki, na na na na na a aaa a. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Skończyłam właśnie pracować Płytki siem kładom :) Ale zdjęć nei robiłam, żeby nie drażnić oj płyteczki, płyteczki, płyteczki, na na na na na a aaa a. Super Myyyyyyyyyyyyyyyysza :) Musisz przyjechać i obejrzec ( aczkolwiek to dopiero początek, więc lepiej poczekać - ale czuj sie zaproszona ) Dziś od 9.30 do 13.00 trwały ustalenia Pana Od Płytek i mojej Joli. POtem pojechałyśmy coś tam zakupić ( Castorama Targówek - never again, żeby darmo rozdawali. W nowootwartym Leroy M za Domoteką - cudownie, bajka, pusto i każdy sprzedawca marzy by Ci pomóc - polecam) Potem wpadł Kamyk Dzięki Nitu nie było i Rasia nie wpadła yyyyyyyy tam Ale Kamyk obronil honor FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 na posterunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A co w tej kastoramie takiego sie dzialo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.12.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A co w tej kastoramie takiego sie dzialo?? pewnie masa krytyczna przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A co w tej kastoramie takiego sie dzialo?? pewnie masa krytyczna przyszła a daj spokój ostatni warszawa przypomina pekin chociaz nigdy tam nie bylem , ale ludzi do cholery tak ze wydaje mi sie ze to wlasnie to na drogach korki 4h do domu wracałem w piatek , kupie sobie tv i kapcie do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 no maszjeszcze i strone ustrzeliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 W Pekinie to dopiero są korki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 W Pekinie to dopiero są korki a wwarszawie pustki az piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 W Pekinie to dopiero są korki a wwarszawie pustki az piszczy ale nie tak jak w Pekinie na święta " Warszawiacy "wyjadą to se pojeżdzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A co w tej kastoramie takiego sie dzialo?? Chamstwo, prostactwo etc. Szukałyśmy czarnego marmuru. Potrzebuję dosłownie 16 płytek na półeczki (ehh taka skoplikowana akcja )Grzecznie odstałyśmy w kolejce. Nie będę opisywać w ilu miejscach i ile czasu i ilu pracowników nas osrało :)Ja obstrawiałam punkt "obsługi" pusty , a Jolka ganiała faceta z plakietką. W końcu się dobiłyśmy. Pan zaprowadził pod trawertyn. - A czy czarny marmur jest ? - NIe ma - Ale był u Państwa ( tu Jola rzuca nazwą) - Ale nie ma i na pewno już nigdy więcej nie zamówimy (mówi sprzedawca taki wiecie, z plakietką koleżka "my nie zamówimy" nożkurwatwojawteinazad) - A dlaczego ? - zainteresowała się Jola - Bo NIE ! - odpowiada pracownik Ja zamarłam. A Jola - blondynka - dociekliwa : - Ale niech pan powie - jakiś słabej jakości czy źle się kładzie. Chwilę się pan zastanawia i rzecze: - Ciężki był strasznie. Jak nie pier.dolniemy śmiechem z Jolcią :) - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 W Pekinie to dopiero są korki a wwarszawie pustki az piszczy ale nie tak jak w Pekinie na święta " Warszawiacy "wyjadą to se pojeżdzisz dzieki tez własnie wyjezdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Kocham święta w W-wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 nooo to właśnie przez to że tak dużo "Warszawiaków" to korki som qawel nie jedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Kocham święta w W-wie a ja tam wszedzie nie wazne gdzie wazne z kim i w jakiej atmosferze w tym roku nach Allenstain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts