Nefer 08.12.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No pewnie , że najważniejsze z kim Aczkowiek pusta W-wa w śniegu to piekna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.12.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A co w tej kastoramie takiego sie dzialo?? pewnie masa krytyczna przyszła a daj spokój ostatni warszawa przypomina pekin chociaz nigdy tam nie bylem , ale ludzi do cholery tak ze wydaje mi sie ze to wlasnie to na drogach korki 4h do domu wracałem w piatek , kupie sobie tv i kapcie do auta a ja dzisiaj wybrałam się o 9.00 rano na zakupy i sklepy prawie puste były i korka do centrum handlowego ani nazad też nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 a ja za mocno tych świąt to nie lubie bo nie umiem wytłumaczyć dlaczego zawsze przed mam jakis taki kiepski humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.12.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No pewnie , że najważniejsze z kim Aczkowiek pusta W-wa w śniegu to piekna sprawa tylko tego śniegu chyba nie będzie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A ja zawsze mam genialnie dobry nastrój - sobie go wypracowuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A ja zawsze mam genialnie dobry nastrój - sobie go wypracowuję Korki dajesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A ja zawsze mam genialnie dobry nastrój - sobie go wypracowuję Korki dajesz??? też kce jakby były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No pewnie , że najważniejsze z kim Aczkowiek pusta W-wa w śniegu to piekna sprawa i unikatowa taka mi sie jakos prlowska wydaje szczególnie plac defilad i marszalkowska przy domach centrum. jak jest pusto to mam takie skojarzenia i przypomina mi sie dziecinstwo jak wtedy bywalem w warszawie 1 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A ja zawsze mam genialnie dobry nastrój - sobie go wypracowuję Korki dajesz??? Macie darmowe lekcje - Kasiu i Kamyczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No pewnie , że najważniejsze z kim Aczkowiek pusta W-wa w śniegu to piekna sprawa i unikatowa taka mi sie jakos prlowska wydaje szczególnie plac defilad i marszalkowska przy domach centrum. jak jest pusto to mam takie skojarzenia i przypomina mi sie dziecinstwo jak wtedy bywalem w warszawie 1 razy Taka była W-wa z mojego dzieciństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A ja zawsze mam genialnie dobry nastrój - sobie go wypracowuję Korki dajesz??? Macie darmowe lekcje - Kasiu i Kamyczku sie pisze mam zamiar do Wawy częściej przyjeżdzac, to wiesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A ja zawsze mam genialnie dobry nastrój - sobie go wypracowuję Korki dajesz??? Macie darmowe lekcje - Kasiu i Kamyczku sie pisze mam zamiar do Wawy częściej przyjeżdzac, to wiesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 i trzeba było na pochód 1 majowy chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A ja zawsze mam genialnie dobry nastrój - sobie go wypracowuję Korki dajesz??? Macie darmowe lekcje - Kasiu i Kamyczku sie pisze mam zamiar do Wawy częściej przyjeżdzac, to wiesz.. Będę zaszczycona Zrobimy wspólne zajęcia - ojesssssssssssuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 i trzeba było na pochód 1 majowy chodzić W życiu nie byłam na tym oficjalnym. Wiele razy zaś na "konkurencyjnym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A ja zawsze mam genialnie dobry nastrój - sobie go wypracowuję Korki dajesz??? Macie darmowe lekcje - Kasiu i Kamyczku sie pisze mam zamiar do Wawy częściej przyjeżdzac, to wiesz.. Będę zaszczycona Zrobimy wspólne zajęcia - ojesssssssssssuuuuuuuuuuuuu nooo, myslę o takim szkoleniu w Wawie, tylko musze Maćka udobruchac, bo coś zrzedzi, że Wawa beeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 nooo, myslę o takim szkoleniu w Wawie, tylko musze Maćka udobruchac, bo coś zrzedzi, że Wawa beeeeeee Kochana, zostaw całe towarzystwo w domu to i pobalujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A ja zawsze mam genialnie dobry nastrój - sobie go wypracowuję Korki dajesz??? Macie darmowe lekcje - Kasiu i Kamyczku sie pisze mam zamiar do Wawy częściej przyjeżdzac, to wiesz.. a ty gdzieś koło mnie nie mieszkasz że sie spytam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 nooo, myslę o takim szkoleniu w Wawie, tylko musze Maćka udobruchac, bo coś zrzedzi, że Wawa beeeeeee Kochana, zostaw całe towarzystwo w domu to i pobalujemy i siem przekonasz czy Wawka jest beeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A ja zawsze mam genialnie dobry nastrój - sobie go wypracowuję Korki dajesz??? Macie darmowe lekcje - Kasiu i Kamyczku sie pisze mam zamiar do Wawy częściej przyjeżdzac, to wiesz.. Będę zaszczycona Zrobimy wspólne zajęcia - ojesssssssssssuuuuuuuuuuuuu nooo, myslę o takim szkoleniu w Wawie, tylko musze Maćka udobruchac, bo coś zrzedzi, że Wawa beeeeeee Warszawa nie ale ale dezorganizacja "ruchu" raczej stania w korku beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i tu sie zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts