Nefer 08.12.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Kasia już trochę W-wy poznała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 nooo, myslę o takim szkoleniu w Wawie, tylko musze Maćka udobruchac, bo coś zrzedzi, że Wawa beeeeeee Kochana, zostaw całe towarzystwo w domu to i pobalujemy i siem przekonasz czy Wawka jest beeee Oczywiście, next time bedę sama A tak w ogóle to dla mnie Wawa nie jest bee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Warszawa nie ale ale dezorganizacja "ruchu" raczej stania w korku beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i tu sie zgadzamBo trza wiedzieć gdzie i kiedy się pojawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 a ja wiem czemu Kamyk Bożego Narodzenia nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Żebym to ja mógł wybrac kiedy i gdzie jechac ech to by bylo ok a tak sroza supelna do pracki musze i z pracki musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Żebym to ja mógł wybrac kiedy i gdzie jechac ech to by bylo ok a tak sroza supelna do pracki musze i z pracki musze a może nie musisz tylko chcesz ale fakt w korkach tyż nie lubiem stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 a ja wiem czemu Kamyk Bożego Narodzenia nie lubi tiaaaaaaaaa? To gadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Żebym to ja mógł wybrac kiedy i gdzie jechac ech to by bylo ok a tak sroza supelna do pracki musze i z pracki musze Więcej fantazji Gawełku Ułańskiej fantazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Żebym to ja mógł wybrac kiedy i gdzie jechac ech to by bylo ok a tak sroza supelna do pracki musze i z pracki musze a może nie musisz tylko chcesz ale fakt w korkach tyż nie lubiem stać Wiesz mógłbym przezjsć na emeryture ale nie jest za wysoka i nie mam jeszcze 40 lat wiec tak troche głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 a ja wiem czemu Kamyk Bożego Narodzenia nie lubi tiaaaaaaaaa? To gadaj \ już m,ogę powiedzieć że nie dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Na Styczen szykuje sie impreza Joola ma zjechac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Żebym to ja mógł wybrac kiedy i gdzie jechac ech to by bylo ok a tak sroza supelna do pracki musze i z pracki musze Więcej fantazji Gawełku Ułańskiej fantazji fanatzja źle wpływa na blacharkę oraz ulgi ubezpieczeniowe niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Żebym to ja mógł wybrac kiedy i gdzie jechac ech to by bylo ok a tak sroza supelna do pracki musze i z pracki musze a może nie musisz tylko chcesz ale fakt w korkach tyż nie lubiem stać Wiesz mógłbym przezjsć na emeryture ale nie jest za wysoka i nie mam jeszcze 40 lat wiec tak troche głupio a tam się będziesz przeimował że głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Żebym to ja mógł wybrac kiedy i gdzie jechac ech to by bylo ok a tak sroza supelna do pracki musze i z pracki musze a może nie musisz tylko chcesz ale fakt w korkach tyż nie lubiem stać Wiesz mógłbym przezjsć na emeryture ale nie jest za wysoka i nie mam jeszcze 40 lat wiec tak troche głupio a tam się będziesz przeimował że głupio masz racje jeszcze pewno troche i trzeba bedzie pomysleć o azylu jak to w sexmisji powiedziano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Na Styczen szykuje sie impreza Joola ma zjechac . No toz ja wlaśnie o styczniu myślałam Witaj ciotka, gdzie żeś była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 a ja wiem czemu Kamyk Bożego Narodzenia nie lubi tiaaaaaaaaa? To gadaj \ już m,ogę powiedzieć że nie dlatego todlaczego wlsciwie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Na Styczen szykuje sie impreza Joola ma zjechac . Coś wspominała - znowu na Ciebie padło ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 OK my tu sobie fafa rafa gadamy i jestesmy pigs ... bo Nefer sie krepuje i nie dajemy jej wkleić nowych fotek prawda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 wcale nie powinna a wcale is the highest time for new pictures ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Dementuję - Nefer nie ma żadnych fotek. Będą jak już zacznie cos być widać ( mam nadzieję , że jutro, ale nie mówcie Vadiolowi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts