wu 08.12.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 sorki że dopiero teraz ale Kamyk MA URODZINY W BOŻE NARODZENIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.12.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Coś wspominała - znowu na Ciebie padło ? :)Tam zaraz padlo . Wiesz , ze mnie z domu wyprowadzic to trzeba naprawde okazji , wiec mi bardzo pasuje . Szczegoly juz prawie uzgodnione tzn .Ze Ty przyjedziesz i ze Zeljke sie jakos sciagnie Kaski namawiac nie trzeba wiadomo do miasta kazdy chetnie przyjedzie Ja jestem w sumie , ale co bede niby gadala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Dementuję - Nefer nie ma żadnych fotek. Będą jak już zacznie cos być widać ( mam nadzieję , że jutro, ale nie mówcie Vadiolowi ) moze być kocioł please please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 sorki że dopiero teraz ale Kamyk MA URODZINY W BOŻE NARODZENIE no to już nic nie rozumiem.. chyba, że jest stratny na prezentach, to tak, rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 sorki że dopiero teraz ale Kamyk MA URODZINY W BOŻE NARODZENIE dementuję tą plotkę to nie dlatego nie lubię tych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 no jak to Kasia licznik Mu bije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 no jak to Kasia licznik Mu bije eee tam, dojrzewa jedynie Ja tam wolę dojrzałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 sorki że dopiero teraz ale Kamyk MA URODZINY W BOŻE NARODZENIE to czemu ma nielubic ? najwyżej bardziej wypasiony prezent dostanie, ale są i ekonomiczne pozytywy nie musi urzadzac przyjęć bo wszyscy przejedzeni ledwie zyją np Ja mam urodziny tydzien po sylwestrze i cóż rolka mi sie przewija prawie równo z rokiem kalendarzowym to nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Yyyyyyyyyyyyy Kamyk wygląda na dojrzałego - pije jak stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Kamyk o co to chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Yyyyyyyyyyyyy Kamyk wygląda na dojrzałego - pije jak stary Juz mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Dementuję - Nefer nie ma żadnych fotek. Będą jak już zacznie cos być widać ( mam nadzieję , że jutro, ale nie mówcie Vadiolowi ) moze być kocioł please please łotaki jezd : :) http://www.techsan.opole.pl/images/viessmann/kotly/vitodens_333.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Dementuję - Nefer nie ma żadnych fotek. Będą jak już zacznie cos być widać ( mam nadzieję , że jutro, ale nie mówcie Vadiolowi ) moze być kocioł please please łotaki jezd : :) http://www.techsan.opole.pl/images/viessmann/kotly/vitodens_333.jpg very luxury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 bardzo very Luxury to on wpierdala gaz póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 bardzo very Luxury to on wpierdala gaz póki co juz tego nie chcialem pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 bardzo very Luxury to on wpierdala gaz póki co mój też, kurrrrrrrrrwa nie kuma, że ma się wyłączyć debil jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 bardzo very Luxury to on wpierdala gaz póki co juz tego nie chcialem pisac Dziś go skubańca przykręciłam. Na 18 stopni bo zwariować można w chałupie. Ciekawa jestem czy mu pomoże ( a raczej mnie pomoże ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 bardzo very Luxury to on wpierdala gaz póki co mój też, kurrrrrrrrrwa nie kuma, że ma się wyłączyć debil jeden Może Ci na "krótko" spięli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Ale cos mi sie przypomnialo: Jedzie pasazer taxówką i patrzy na taxometr a ta rolka zapierdziela strasznie szybko. Wiec sie pyta taxiarz przepraszamczy ten licznik nie bije za szybko bo ta rolka tak sie kreci? Odpowiedz: moze za szybko pan czyta ! Nefer moze za szybko czytasz licznik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 bardzo very Luxury to on wpierdala gaz póki co mój też, kurrrrrrrrrwa nie kuma, że ma się wyłączyć debil jeden Może Ci na "krótko" spięli :)proszę cię normalnie Monty Python Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts