rrmi 08.12.2008 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Yyyyyyyyyyyyy Kamyk wygląda na dojrzałego - pije jak stary Nie wiedzialam , ze Ty ze Starym popijasz Myslalam , ze tylko okna u Ciebie wstawial W sumie tez nie lubie mlokosow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 bardzo very Luxury to on wpierdala gaz póki co mój też, kurrrrrrrrrwa nie kuma, że ma się wyłączyć debil jeden Może Ci na "krótko" spięli :)proszę cię normalnie Monty Python jest ponoc takie miejsce w liczniku ze trzeba reka przypierdzielic i potem tylko ostatnia rolka sie kreci wkólko a reszta nie ale to trza umiec przywalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Ale cos mi sie przypomnialo: Jedzie pasazer taxówką i patrzy na taxometr a ta rolka zapierdziela strasznie szybko. Wiec sie pyta taxiarz przepraszamczy ten licznik nie bije za szybko bo ta rolka tak sie kreci? Odpowiedz: moze za szybko pan czyta ! Nefer moze za szybko czytasz licznik?? Tak chwilę sie zastanawiałm, czy tam gdzieś na tym liczniku nie ma przecinka (ale nieeeeeeeeeeeeeee po przecinku jest na czerwono :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 bardzo very Luxury to on wpierdala gaz póki co juz tego nie chcialem pisac Dziś go skubańca przykręciłam. Na 18 stopni bo zwariować można w chałupie. Ciekawa jestem czy mu pomoże ( a raczej mnie pomoże ) Ale cos mi sie przypomnialo: Jedzie pasazer taxówką i patrzy na taxometr a ta rolka zapierdziela strasznie szybko. Wiec sie pyta taxiarz przepraszamczy ten licznik nie bije za szybko bo ta rolka tak sie kreci? Odpowiedz: moze za szybko pan czyta ! Nefer moze za szybko czytasz licznik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Yyyyyyyyyyyyy Kamyk wygląda na dojrzałego - pije jak stary Nie wiedzialam , ze Ty ze Starym popijasz Myslalam , ze tylko okna u Ciebie wstawial W sumie tez nie lubie mlokosow Oj w końcu chciałabym ze Starym też wypić- ale on cały czas tak zapierdziela, ze z samochodu nie wysiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 jaki piękny ten piecyk by nie był to swoje spalić musi niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 normalnie Monty PythonTaaaa, ale zabawne tylko do otrzymania billingu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Może Ci na "krótko" spięli :)proszę cię normalnie Monty PythonTaaaa, ale zabawne tylko do otrzymania billingu...juz dostałam za 4 miechy blisko 800zł, w tym 3 miechy regularnego grzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 jaki piękny ten piecyk by nie był to swoje spalić musi niestety Taa jest - i dlatego na niego nie krzyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Może Ci na "krótko" spięli :)proszę cię normalnie Monty PythonTaaaa, ale zabawne tylko do otrzymania billingu...juz dostałam za 4 miechy blisko 800zł, w tym 3 miechy regularnego grzania to chyba znalazłaś to miejsce o którym gawel mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 za 4 miechy blisko 800zł, w tym 3 miechy regularnego grzania U mnie za 10 dni wychodzi ok. 250 pln :) To tak na pocieszenie ALe u mnie sie woda lała po oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 to chyba znalazłaś to miejsce o którym gawel mówił Punkt G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 jaki piękny ten piecyk by nie był to swoje spalić musi niestety Taa jest - i dlatego na niego nie krzyczę ale może jakbyś go do pionu postawiła to by siem opamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Może Ci na "krótko" spięli :)proszę cię normalnie Monty PythonTaaaa, ale zabawne tylko do otrzymania billingu...juz dostałam za 4 miechy blisko 800zł, w tym 3 miechy regularnego grzania to malutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No co wy!! Pani w gazowni była zszokowana wysokością rachunku. Bo oczywiście musiałam się pofatygować i zadzownic, bo nikt od maja do listopada nie przyszedł spisać licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 to chyba znalazłaś to miejsce o którym gawel mówił Punkt G to problem nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 to chyba znalazłaś to miejsce o którym gawel mówił Punkt G Ja mówilem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Może Ci na "krótko" spięli :)proszę cię normalnie Monty PythonTaaaa, ale zabawne tylko do otrzymania billingu...juz dostałam za 4 miechy blisko 800zł, w tym 3 miechy regularnego grzania to malutko no niewiele, ale w sumie mrozów jak dotąd nie było, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 to chyba znalazłaś to miejsce o którym gawel mówił Punkt G to problem nie jest No wiem shoppinG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No co wy!! Pani w gazowni była zszokowana wysokością rachunku. Bo oczywiście musiałam się pofatygować i zadzownic, bo nikt od maja do listopada nie przyszedł spisać licznika to ile mialo wyjsc? 300 czy 400??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts