kaśka maciej 08.12.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Teraz jestem taka mądra, bo mu się wyświetla ciśnienie Wcześneij wyświetlała mi się temperatura na piecu, jakieś max 40st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 to ja już nic nie rozumiem noralnie na 160 m 24kw i jeszcze dwu funkcyjny to to chyba myć chodzita siem do sąsiadów bo mały ten rachunek jezd no prosze cię!! rachunek i parametry swiadczą o ty m ze dałas na msze i zostałaś wysłuchana i trafił ci sie dobry hydraulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.12.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 to ja już nic nie rozumiem noralnie na 160 m 24kw i jeszcze dwu funkcyjny to to chyba myć chodzita siem do sąsiadów bo mały ten rachunek jezd no prosze cię!! rachunek i parametry swiadczą o ty m ze dałas na msze i zostałaś wysłuchana i trafił ci sie dobry hydraulik łożeszty!! Jutro mu to powiem, jak przyjdzie znowu coś kręcić przy piecu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 to ja już nic nie rozumiem noralnie na 160 m 24kw i jeszcze dwu funkcyjny to to chyba myć chodzita siem do sąsiadów bo mały ten rachunek jezd no prosze cię!! rachunek i parametry swiadczą o ty m ze dałas na msze i zostałaś wysłuchana i trafił ci sie dobry hydraulik święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 to ja już nic nie rozumiem noralnie na 160 m 24kw i jeszcze dwu funkcyjny to to chyba myć chodzita siem do sąsiadów bo mały ten rachunek jezd no prosze cię!! rachunek i parametry swiadczą o ty m ze dałas na msze i zostałaś wysłuchana i trafił ci sie dobry hydraulik łożeszty!! Jutro mu to powiem, jak przyjdzie znowu coś kręcić przy piecu "znowu" echu echu echu no ładnie ten to sie umiał ustawić kiedys to sie przychodzilo pozyczyc cukru czy soli a teraz prosze kreceic przy piecu no łądnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 kurde tak sie z Wami fjnie gada ze musze jeszcze sobie defibrylator postawic obok expresu do kawy na jutro a kawe przez wenflon chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.12.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Idźta se do dziennika zobaczyć wycenę drzwi - uśmiech nie schodzi mi z ustów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.12.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Idźta se do dziennika zobaczyć wycenę drzwi - uśmiech nie schodzi mi z ustów :) no toi dę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.12.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 powalające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 powalające prawda ? Montaż i transport 7 szt drzwi - 5.300 pln 2500 za transport to oznacza, że ten samochód pali 100 litrów benzyny na 100 kilometrów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 weż kup gumowy młotek (może lepiej metalowy) i im wyślij niech siem nim w dłowę pi..lną może siem ockną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Może dowożą Rudym 102 ? Jak tak - to ja bierę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Może dowożą Rudym 102 ? Jak tak - to ja bierę :) jak rudym dorzucam sie na transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Pod warunkiem, że nam zostawią na jeden dzień na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Pod warunkiem, że nam zostawią na jeden dzień na testy z amunicją dalekonośna ,że jak pi..niemy to do nich doleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Ja nie wiem czy oni myślą, że wszyscy dadzą sie dymać bez frajdy W Canal + są "Chłopaki nie płaczą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.12.2008 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 nie mam Canal+ w mieście na Z .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 A ja mialam Canal + i zmienili rodzaj dekoderow tylko se zapomnieli o mnie nie chcieli przyjsc wymienic, zwalajac na kablowke. Kablowka, ze ich to ryba. I tak jak mnie trzeci miesiac zaczeli kasowac za cos, czego nie mialam, to przestalam placic. No to oni mnie sadem, no to ja im tak nawciskalam listem poleconym z potwierdzeniem odbioru, ze pierwszy raz w zyciu tak sie wysililam (i chyba ostatni). Moja mama jezdzila po calym Krakowie, zeby oddac im pierdzielony niedzialajacy dekoder, nikt go nie chcial przyjac. No i w koncu zmienili warunki umowy i mozna ja bylo rozwiazac, a zaleglej kasy nigdy im nie zaplacilam, bo niby za co. Od tej pory jak slysze o Canal + to dostaje drgawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts