Nefer 08.12.2008 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 U nas robili wymianę kart. Niezła polka była - ale w końcu zadziałało Właśnie przestała działać :) Ide spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2008 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11919_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2008 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Skończyłam właśnie pracować Płytki siem kładom :) Ale zdjęć nei robiłam, żeby nie drażnić oj płyteczki, płyteczki, płyteczki, na na na na na a aaa a. Super Myyyyyyyyyyyyyyyysza :) Musisz przyjechać i obejrzec ( aczkolwiek to dopiero początek, więc lepiej poczekać - ale czuj sie zaproszona ) Dziś od 9.30 do 13.00 trwały ustalenia Pana Od Płytek i mojej Joli. POtem pojechałyśmy coś tam zakupić ( Castorama Targówek - never again, żeby darmo rozdawali. W nowootwartym Leroy M za Domoteką - cudownie, bajka, pusto i każdy sprzedawca marzy by Ci pomóc - polecam) Potem wpadł Kamyk Dzięki Nitu nie było i Rasia nie wpadła yyyyyyyy tam Ale Kamyk obronil honor FM Na swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle, że musiałam dzisiaj Pana Roberta dopieszczać, bo nadszedł ten dzień zero i dostawy dwie na raz... Ale ten pusty Leroy kusi mnie kusi, a to już do Ciebie Nefciu rzut beretem, więc obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.12.2008 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Brazunia - dzień będzie cudowny - widziałaś wycenę drzwi w moim dzienniku ? To zajrzyj Uśmiałam się jak norka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No. Ja tez zapomnialam dodac, ze sie obsmialam jak norka. Skad tacy dowcipnisie sie biora i jak to jest, ze im nie szkoda czasu na takie zabawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2008 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Pojebało ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.12.2008 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Matko Elektryczna! Skąd oni te ceny wzięli??? I szczerze mówiąc nie słyszałam o tej firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dla mnie - hit mijającego roku Wkleiłam dla poprawy nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2008 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Ja o firmie słyszałam, toż oni niedaleko, ale ceny to chyba z Boliwii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 09.12.2008 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Pojebało ich noooooo pogieło bry gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.12.2008 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Wróciłam właśnie z premiery Gier Wojennych i polecam wszystkim! W jakich my pięknych czasach żyjemy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.12.2008 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 a ten transport to od sztuki czy za całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Chyba pociągiem pod specjalnym nadzorem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.12.2008 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Pojebało ich noooooo pogieło bry gosia hehe specjalnie weszłam do dziennka(sorki-po czasie wielkim) faktycznie poj............ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.12.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 ceny drzwiczek zajefajene..za tyle(minus jakis 1tyś złotych) to u nas naprawde swietni stolarze robią piekne drzwi z pełnego drewna pod zamówiene..z montażem..i kazdy wzór dostepny.. Co do transportu to wrodzona przyzwoitośc firmie która zarabia na czymkolwiek i ma cokolwiek dowieźć nakazuje nie brać nic ewentualnie max..0,60gr za 1 km przynajmniej ja mam to tak skalkulowane..i to na dostawczakach.. Ale tych w gdansku naprawde wygina troszku..ostatnio chciałem zakupić w bazie listwy do posadzki oliwkowej chcieli 90zł netto za 1mb..listwy masakra.. A tak w oghóle do Dzien Doberek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.12.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 a może te ichniejsze drzwi mają jakieś specjalne właściwości (ciekawe jakie?), że tak drogo kosztują Neferko to kiedy można wpaść obejrzeć glazurkę? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.12.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 U mnie stolarz wycenil drzwi na 1600 zl , a ta cena jakas z kosmosu, toz to zamawiajac w firmie z ktorej pochodza te drzwi wyjdzie polowe taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Nooooooooo nie przewiduję zakupić tych drzwi w tej firmie Musiałoby mnie całkiem pogiąć Nawet zakładają 1 pln za kilometr to nadal jest 700 pln. 3,60 za kilometr biorą warszawscy taksówkarze w taryfie nocnej w weekend :) Aaaa termin wykonania : 3 tydzień stycznia 2009 - więc ekspress to to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 a może te ichniejsze drzwi mają jakieś specjalne właściwości (ciekawe jakie?), że tak drogo kosztują Neferko to kiedy można wpaść obejrzeć glazurkę? pozdrawiam serdecznie Jeszcze nie ma co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.12.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 a może te ichniejsze drzwi mają jakieś specjalne właściwości (ciekawe jakie?), że tak drogo kosztują Neferko to kiedy można wpaść obejrzeć glazurkę? pozdrawiam serdecznie Jeszcze nie ma co oglądać ale się robią tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts