Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Skończyłam właśnie pracować :)

Płytki siem kładom :):)

Ale zdjęć nei robiłam, żeby nie drażnić :)

oj płyteczki, płyteczki, płyteczki, na na na na na a aaa a. Super :lol:

Myyyyyyyyyyyyyyyysza :):) Musisz przyjechać i obejrzec ( aczkolwiek to dopiero początek, więc lepiej poczekać - ale czuj sie zaproszona :))

Dziś od 9.30 do 13.00 trwały ustalenia Pana Od Płytek i mojej Joli. POtem pojechałyśmy coś tam zakupić ( Castorama Targówek - never again, żeby darmo rozdawali. W nowootwartym Leroy M za Domoteką - cudownie, bajka, pusto i każdy sprzedawca marzy by Ci pomóc - polecam)

Potem wpadł Kamyk :) Dzięki :) Nitu nie było :( i Rasia nie wpadła :( yyyyyyyy tam :( Ale Kamyk obronil honor FM :)

Na swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle, że musiałam dzisiaj Pana Roberta dopieszczać, bo nadszedł ten dzień zero i dostawy dwie na raz... :D :D :D

Ale ten pusty Leroy kusi mnie kusi, a to już do Ciebie Nefciu rzut beretem, więc obiecuję poprawę

:oops: :oops: :oops:

ceny drzwiczek zajefajene..za tyle(minus jakis 1tyś złotych) to u nas naprawde swietni stolarze robią piekne drzwi z pełnego drewna pod zamówiene..z montażem..i kazdy wzór dostepny..

Co do transportu to wrodzona przyzwoitośc firmie która zarabia na czymkolwiek i ma cokolwiek dowieźć nakazuje nie brać nic ewentualnie max..0,60gr za 1 km przynajmniej ja mam to tak skalkulowane..i to na dostawczakach..

Ale tych w gdansku naprawde wygina troszku..ostatnio chciałem zakupić w bazie listwy do posadzki oliwkowej chcieli 90zł netto za 1mb..listwy masakra..:evil:

A tak w oghóle do Dzien Doberek..

Nooooooooo nie przewiduję zakupić tych drzwi w tej firmie :) Musiałoby mnie całkiem pogiąć :)

Nawet zakładają 1 pln za kilometr to nadal jest 700 pln.

3,60 za kilometr biorą warszawscy taksówkarze w taryfie nocnej w weekend :):)

Aaaa termin wykonania : 3 tydzień stycznia 2009 - więc ekspress to to nie jest :)

a może te ichniejsze drzwi mają jakieś specjalne właściwości :roll: (ciekawe jakie?), że tak drogo kosztują :o

Neferko to kiedy można wpaść obejrzeć glazurkę?

pozdrawiam serdecznie :D

Jeszcze nie ma co oglądać :)