Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Za 2 szt. takich i 5 szt takich :

http://www.stolarniaadam.com.pl/wewnetrzne/da10_p.jpg

</p><p> [img]http://www.stolarniaadam.com.pl/wewnetrzne/da9_p.jpg

Materiał : dąb, szybki mleczne, kolor mahoń, opaski, klamki, dowóz, montaż etc etc

Cena : 15.800 za 7 szt. :)

Róznica drobna jest :) Wysłałam do pana zdjęcie drzwi , które mi sie podobają - tych co mi wycenili na chorą kasę. Ma mi policzyć wszystko :):) Ciekawam bardzo :)

A mnie sie wydaje, że niedrogo.

a bo to zawsze zalezy do czego porównać....

do tego co masz w dzienniku to faktycznie darmocha.... bo i transportu nie ma extra płatnego. i za każdą sztuke jest sporo taniej....

ale wszak to dąb.... zobaczymy na ile mój wzorek wyceni... :lol:

Wiecie co, musze sie pożalic, zeby sobie ulżyc troche. Sorki ze padło na Was.

Była dzisiaj kotrola budowlana na nasze zawołanie zeby okreslic zgodnosc projektu mojego bloku - w ktorym mieszkam ze stanem faktycznym. A ze mało co sie zgadza to bylismy spokojni. Przyjezdza inspekcja a pan deweloper wyciaga z rękawa TRZECI projekt zamienny - zatytuowany pisakiem przez kogos projekt zamienny, a pod spodem drukiem - projekt aranzacji wnętrz poczty. Oczywiscie nam(walscicielom nie pokaze bo to jego jest) data 12.lipiec 2007 a ja mialam akt podipsany w czerwcu - wiec sie kuta zastanawiam kto wydal temu ku..... pozwolenie na dokonanie zmian w obrębie planu ZAGOSPODAROWANIA TERENU? Usunieto teren zielony dostawiono rampe i on to wszystko ma z pieczatkami ponoc. Wyglada na to ze aranzacja wystroju poczty polskiej wyzygała sie na wspolną działke wykwitem w postaci rampy dostawczej i zatwierdzila likwidacje terenu zielonego. Ludzie noz sie otwiera. Przeciez to niezgodne z prawem jest - nikt nie wyda zgody na likwidacje terenu zielonego w 100%. Czy ktos wie co z tym zrobic? Wszystkich kupil albo zastraszyl, nie wiem ktora wersja prawdziwa. A laski z nadzoru przytakują - ze tak to jest projekt zamienny(bo ktos sobie cos tam napisał i nawet pieczątki nie przybil) na wspolnym terenie. A nasz kochany zarzad wspolnoty KATEGORYCZNIE ZABRONIŁ NAM PRAWA WGLĄDU DO DOKUMENTACJI BUDYNKU! Ja normalnie nic juz z tego nie rozumiem. Pan ku...as ma prawo sobie robic co chce tylko dlatego ze kiedys tam wybudowal blok! sortownai 24 godzinna w bloku? a hałasy? nadzorowi budowlanemu ponoc nic do tego! a teren zielony? a przeciez jest rysunek planu zagospodarowania ze nie ma terenu zielonego!a pozatym teren zielony jest trudny w utrzymaniu (wiedzieliscie o tym)?

a rampa w ostrej granicy? nie bedą podwazac decyzji starostwa. A to ze nie ma projektu rampy? no jak to przeciez jest namalowany kwadracik na rzucie parteru. a to ze miejsca parkingowe musza byc oddalone od elewacji? no ale tu nie ma miejsc parkingowych. A to ze kilamtyzatory sobie powiesil w piwnicy? a kazdy ma prawo uzytkowac wg uznania blok. a to ze spac nie mozemy? a to nic przeciez ZAROBILISMY NA TYM MIESZKANIU. KUR...WA

a tarasowana droga ppoż.? a przeciez w tzw projekcie nie ma nic o ppoz. (nic dziwnego jak sie nic nie zmienilo to sie nie wyszczegolnia)

A wogole to jestesmy zlosliwi i zazdrosni! i ku...wa robimy to wszystko bo nam zal dupe sciska ze on zarabia krocie na sortowni a wszyscy inni są ponoc zadowoleni.(chyba wszyscy inni znajomkowie rzeczonego pana)co nie maja pod sobą sortowni. jak mnie zabiją to pokazcie to policji choc policja tez udaje ze przyjezdza na interwencje i nic nie robi jak sie tluką w ciszy nocnej. chyba zmienie tresc popularnej koledy wsród nocnej ciszy.....