Maluszek 09.12.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 u siebie... stydzem siem tego Pna od płytek sie nie wstydź bo on fajny chłopak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 no cóz faaaaajna ta cena drzwi. Toz na miejscu mozna kupic tansze, lepsze i jeszcze nie bulic za transport! i to netto z rabacikiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.12.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 u siebie... stydzem siem tego Pna od płytek NIe wstydzaj - fajowy jezd :) ojjjj siem lepiej po stydzam bo wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.12.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 eeeee ale pewnie w czwarteczek ciem Nefer nawiedzim z Ghostem i siem wstydzić nie budjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.12.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Nefer, a Ty czemu do tych drzwi tak się śmiejesz Ceny z kapelusza tyle radosci przynoszą ? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 eeeee ale pewnie w czwarteczek ciem Nefer nawiedzim z Ghostem i siem wstydzić nie budjem Ghost już w czwartek zawita ? Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Nefer, a Ty czemu do tych drzwi tak się śmiejesz Ceny z kapelusza tyle radosci przynoszą ? PozdrRozbawiły mnie do łez :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 eeeee ale pewnie w czwarteczek ciem Nefer nawiedzim z Ghostem i siem wstydzić nie budjem Ghost już w czwartek zawita ? Super kurde... ja tez się wpraszam i nie ma to tamto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 NItuś Welcome Dostałam wycenę z Twojej stolarni , wisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 NItuś Welcome Dostałam wycenę z Twojej stolarni , wisz ? taaaaaaaaaaaaaaaaa to pieronem.... u mnie jeszcze nic... i jak? aż się boję zapytać bo to ja ich naraiłam więc jakby co to świecę tyłkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Za 2 szt. takich i 5 szt takich : http://www.stolarniaadam.com.pl/wewnetrzne/da10_p.jpg </p><p> [img]http://www.stolarniaadam.com.pl/wewnetrzne/da9_p.jpg Materiał : dąb, szybki mleczne, kolor mahoń, opaski, klamki, dowóz, montaż etc etc Cena : 15.800 za 7 szt. Róznica drobna jest Wysłałam do pana zdjęcie drzwi , które mi sie podobają - tych co mi wycenili na chorą kasę. Ma mi policzyć wszystko :) Ciekawam bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 czyli ok 2200 za sztuke ze wsiem... ja wiem... tanio to to też nie jest, nie? no ale to nie sosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 A mnie sie wydaje, że niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 A mnie sie wydaje, że niedrogo. a bo to zawsze zalezy do czego porównać.... do tego co masz w dzienniku to faktycznie darmocha.... bo i transportu nie ma extra płatnego. i za każdą sztuke jest sporo taniej.... ale wszak to dąb.... zobaczymy na ile mój wzorek wyceni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Ja jestem ciekawa ile wyjdzie za ten mój nowy wzorek Chłopina ma co robić Wiesz, dwa z kawałkiem to nie cztery Zreszta to kwestia ile takie drzwi są warte Dla kupującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 no racja.... 2 to nie 4... i to 4 po rabacie Nefcia a czy Ty się już rozglądałaś może za jakimś malarzem, he? zajrzyj do mnie na moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Nieee szukałam ... zara lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Nie wiem Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Wiecie co, musze sie pożalic, zeby sobie ulżyc troche. Sorki ze padło na Was.Była dzisiaj kotrola budowlana na nasze zawołanie zeby okreslic zgodnosc projektu mojego bloku - w ktorym mieszkam ze stanem faktycznym. A ze mało co sie zgadza to bylismy spokojni. Przyjezdza inspekcja a pan deweloper wyciaga z rękawa TRZECI projekt zamienny - zatytuowany pisakiem przez kogos projekt zamienny, a pod spodem drukiem - projekt aranzacji wnętrz poczty. Oczywiscie nam(walscicielom nie pokaze bo to jego jest) data 12.lipiec 2007 a ja mialam akt podipsany w czerwcu - wiec sie kuta zastanawiam kto wydal temu ku..... pozwolenie na dokonanie zmian w obrębie planu ZAGOSPODAROWANIA TERENU? Usunieto teren zielony dostawiono rampe i on to wszystko ma z pieczatkami ponoc. Wyglada na to ze aranzacja wystroju poczty polskiej wyzygała sie na wspolną działke wykwitem w postaci rampy dostawczej i zatwierdzila likwidacje terenu zielonego. Ludzie noz sie otwiera. Przeciez to niezgodne z prawem jest - nikt nie wyda zgody na likwidacje terenu zielonego w 100%. Czy ktos wie co z tym zrobic? Wszystkich kupil albo zastraszyl, nie wiem ktora wersja prawdziwa. A laski z nadzoru przytakują - ze tak to jest projekt zamienny(bo ktos sobie cos tam napisał i nawet pieczątki nie przybil) na wspolnym terenie. A nasz kochany zarzad wspolnoty KATEGORYCZNIE ZABRONIŁ NAM PRAWA WGLĄDU DO DOKUMENTACJI BUDYNKU! Ja normalnie nic juz z tego nie rozumiem. Pan ku...as ma prawo sobie robic co chce tylko dlatego ze kiedys tam wybudowal blok! sortownai 24 godzinna w bloku? a hałasy? nadzorowi budowlanemu ponoc nic do tego! a teren zielony? a przeciez jest rysunek planu zagospodarowania ze nie ma terenu zielonego!a pozatym teren zielony jest trudny w utrzymaniu (wiedzieliscie o tym)?a rampa w ostrej granicy? nie bedą podwazac decyzji starostwa. A to ze nie ma projektu rampy? no jak to przeciez jest namalowany kwadracik na rzucie parteru. a to ze miejsca parkingowe musza byc oddalone od elewacji? no ale tu nie ma miejsc parkingowych. A to ze kilamtyzatory sobie powiesil w piwnicy? a kazdy ma prawo uzytkowac wg uznania blok. a to ze spac nie mozemy? a to nic przeciez ZAROBILISMY NA TYM MIESZKANIU. KUR...WA a tarasowana droga ppoż.? a przeciez w tzw projekcie nie ma nic o ppoz. (nic dziwnego jak sie nic nie zmienilo to sie nie wyszczegolnia) A wogole to jestesmy zlosliwi i zazdrosni! i ku...wa robimy to wszystko bo nam zal dupe sciska ze on zarabia krocie na sortowni a wszyscy inni są ponoc zadowoleni.(chyba wszyscy inni znajomkowie rzeczonego pana)co nie maja pod sobą sortowni. jak mnie zabiją to pokazcie to policji choc policja tez udaje ze przyjezdza na interwencje i nic nie robi jak sie tluką w ciszy nocnej. chyba zmienie tresc popularnej koledy wsród nocnej ciszy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.12.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Wspolczuje Myszko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts