Nefer 09.12.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Zamęczyłabym.Policja codziennie - zakłócanie porządku. Pierwszy telefon o 22, drugi o 23, trzeci o 24, a potem przed snem.Straż też się może przydać - ja bym zaprosiła.Nie masz jakiegoś kosza co go można podpalić, żeby sobie straż dużym wozem wjechała ?Zajebałabym - do bólu. Cóż - ale ja to wredna jestem....Bardzo współczuję Mycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Jestem w niedoczasie - zbieram się po brodzik i na budowę. ciao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 taksie wydaje policja nie chce przyjezdzac i juz i nie przyjezdzaja mimo skarg do naczelnika i wogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Jestem w niedoczasie - zbieram się po brodzik i na budowę. ciao po Brodzik joanne? to miło z Twojej strony ze dziewuszke dla Ducha znalazłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.12.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 te m,ycha sadnej magdy m wis hehe ...siem we cwortek nie bedem prydzej nis o 19stej ..wita ludziska jednom paniom musem salatwic jednom listwem bo moje orły cosik sniom sknociły.. Dopiro wpadłem w damoj idem sobie jakiś łobjod uważyć.. aaa..nefcia drzwi z pełnygo za 2,200 to ok jezd..a nawet bardzij niz ok..(jak smontasem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.12.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 taksie wydaje policja nie chce przyjezdzac i juz i nie przyjezdzaja mimo skarg do naczelnika i wogole nad naczelnikiem tyż ktos jest którym mozna'postraszyć",albo może do Jaworowicz napisz a co Ci zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.12.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Aleś se drzwi wybrała Chryste Panie, ja za swoje 7 sztuk z montażem zapłaciłam coś koło 7 tysięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.12.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Pierwszy telefon o 22, drugi o 23, trzeci o 24, a potem przed snem. To Ty w ogóle spać chodzisz? Mycha ch im w d że tak powiem niewybrednie, w weekend się przeprowadzasz!!! A drzwi śliczne ale kurna jak to jest tanio to ja... idę po kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 taksie wydaje policja nie chce przyjezdzac i juz i nie przyjezdzaja mimo skarg do naczelnika i wogole nad naczelnikiem tyż ktos jest którym mozna'postraszyć",albo może do Jaworowicz napisz a co Ci zależy i co wyslij pocztą? Do niej sie nie mozna dodzwonic, a pozatym to kto niby by przyszedl? 3 osoby, bo reszcie przeszkadza jedynie brak dojazdu do domu - a moze oni to wlasnie lubią jak se mogą postac pod własnym garazem i poczekacc na wjazd tak 20 albo 40 minut na przykład. Ta sprawa za bardzo smierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Pierwsze, robocze zdjęcia pierwszych płytek - żeby nie było, że nic sie nie dzieje. Rasia twierdzi, że płytki wyglądają na pluszowe albo atłasowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.12.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Pierwsze, robocze zdjęcia pierwszych płytek - żeby nie było, że nic sie nie dzieje. Rasia twierdzi, że płytki wyglądają na pluszowe albo atłasowe :) pięknie wyglądają A ta co będzie na tej ścianie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Pierwsze, robocze zdjęcia pierwszych płytek - żeby nie było, że nic sie nie dzieje. Rasia twierdzi, że płytki wyglądają na pluszowe albo atłasowe :) pięknie wyglądają A ta co będzie na tej ścianie??? Dzięki Kasiu - nazywo lepiej wygląda łożko i szafki nocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Wkleję tu , bo nie ma co latać :) No i ściana w sypialni sie powoli wyłania. Jeszcze brudna, bez fug no i taka ...robocza Bardzo ciężko zrobić zdjęcie po ciemku Płytki są brudne i nie wiem czy te kontakty tak miały być - w każdym razie Jola tak zarządziła Próbowałam najpierw przy małym halogenie a potem przy dwóch dużych. Oczywiście urody to nie oddaje - jutro rano puknę fotkę w świetle dziennym. Ale możecie spytać Rasi co mnie odwiedziła i jej się podobało Dzięki Rasia za wizytę Niestety - oba oświetlenia nie oddają kolorów http://images24.fotosik.pl/304/ab6ffc53d534cf64med.jpg http://images26.fotosik.pl/303/73103e0fd4171147med.jpg to jest bliższe prawdy, ale też nie takie http://images50.fotosik.pl/39/1a6993e2f6d1d26emed.jpg http://images47.fotosik.pl/39/0e73be0c9db80f0amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Ja widze tylko 2 ostatnie zdjecia . To co widze to pierwszy raz w zyciu takie cuda dziwy widze to musze jeszcze popatrzec , zeby sie przyzwyczaic Czuje , ze fajnie wygladac bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Rrmisia - przyjedź pomacać (otworzą sie tylko fotosik muli..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Towar macany nalezy do macanta. Teraz tutaj juz widac calkiem inaczej przy halogenie , takie cieple sie zdaja . I koleczka sie zgadzaja nawet No ladnie , ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 nooo pierwsze koty za płoty.... czyli pierwsze płyteczki już są ... superaśnie wyglądają.... widziałam je na żywo w pudłach więc wiem co mówię.... jesteś jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 nooo pierwsze koty za płoty.... czyli pierwsze płyteczki już są ... superaśnie wyglądają.... widziałam je na żywo w pudłach więc wiem co mówię.... jesteś jutro? jestem jutro od 8.30 do najpóźniej 10.00, bo muszę obrócić do domu i sie przebrać na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Towar macany nalezy do macanta. Teraz tutaj juz widac calkiem inaczej przy halogenie , takie cieple sie zdaja . I koleczka sie zgadzaja nawet No ladnie , ladnie Kółeczka się zgadzaja idealnie PIęknie jest Prościutko perfekcyjnie Cuda panie normalnie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 A ja juz chcialem zapytac czy Pan juz jakis plytek do fotki przygotowala ???A tu prosze jaki ladny fotek ze sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts