rrmi 09.12.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 A ja juz chcialem zapytac czy Pan juz jakis plytek do fotki przygotowala ??? A tu prosze jaki ladny fotek ze sypialnia Daj pojarac tego troche W sumie to ciekawa jestem na jaki kolor machniesz sciany w tej sypialni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 A ja juz chcialem zapytac czy Pan juz jakis plytek do fotki przygotowala ??? A tu prosze jaki ladny fotek ze sypialnia Daj pojarac tego troche W sumie to ciekawa jestem na jaki kolor machniesz sciany w tej sypialni ? A cholera go wie. Pewnie neutrealny, żeby nie posuć efektu tej ściany :) Może cappucino ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.12.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 a może perkalikowy w groszki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 a może perkalikowy w groszki???? Wiesz jaka jest odpowiedź na to pytanie ? Nieeeeeeee ? To zaraz Ci wkleję jak znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Ładne te płytki i bardzo orginalne!!! Cześc wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.12.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 a może perkalikowy w groszki???? Wiesz jaka jest odpowiedź na to pytanie ? Nieeeeeeee ? To zaraz Ci wkleję jak znajdę siem aż tak naraziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Ładne te płytki i bardzo orginalne!!! Cześc wieczorne ORYGINALNE to świetne określenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 a może perkalikowy w groszki???? Wiesz jaka jest odpowiedź na to pytanie ? Nieeeeeeee ? To zaraz Ci wkleję jak znajdę siem aż tak naraziłem nieeeeeeeeeeeee z serii "RYSUJKI" http://images41.fotosik.pl/39/830e6742a6885243.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.12.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 nie znam Zbigniewa sorki znam i też płytki układa ale ja u doprze płaciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 dobry wieczór szczęka mnie z letka boli po upadku na widok cen drzwi toż oni je na plecach chcieli chyba nieśc za taką kase a sypialnia bedzie ekstra inna niż wszystkie aż sie chce te płyteczki pogłaskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.12.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Kamyk Kiedys za moich mlodych czasow to sie mowilo jakos o bolka trampkach Cappucino mowisz , ale takie ciemniejsze ? Pewnie nie , no ale niech bedzie Tak na powaznie to teraz mysle ze prawdziwszy kolor jest na tych ciemniejszych zdjeciach . To tak jak u mnie na zdjeciach przykrycie na lozku wychodzi rozowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Będziesz to sobie pogłaskasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.12.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Kamyk Kiedys za moich mlodych czasow to sie mowilo jakos o bolka trampkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 nie znam Zbigniewa sorki znam i też płytki układa ale ja u doprze płaciłem Imię nieważne - ważne, że to Ty tak możesz poleciec ze skarpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Kamyk Tak na powaznie to teraz mysle ze prawdziwszy kolor jest na tych ciemniejszych zdjeciach . To tak jak u mnie na zdjeciach przykrycie na lozku wychodzi rozowe Musisz przyjechać i ocenić A cappucino raczej w formie białego złamanego tylko troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.12.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 nie znam Zbigniewa sorki znam i też płytki układa ale ja u doprze płaciłem Imię nieważne - ważne, że to Ty tak możesz poleciec ze skarpy przecie ja nie bede tego malował choć jakby na perkalikowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Perkalikowy to wiesz ... się nie nadaje phhhh ( będę damą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 mnie siem też wydaje że kolorek powinien być delikatny żeby tylko urodę płyteczek podkreślić bo one same w sobie takie śliczne że konkurencji im nie trzeba Nefcia ja to chętnie na głaskanie to pewnie wtedy jak się z Nitusią za ślimaczki weźmiemy no i jak moj Maluśkie wyzdrowieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 mnie siem też wydaje że kolorek powinien być delikatny żeby tylko urodę płyteczek podkreślić bo one same w sobie takie śliczne że konkurencji im nie trzeba Nefcia ja to chętnie na głaskanie to pewnie wtedy jak się z Nitusią za ślimaczki weźmiemy no i jak moj Maluśkie wyzdrowieje Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.12.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Perkalikowy to wiesz ... się nie nadaje phhhh ( będę damą ) a ja myślłem że demokracja jest i se pomyślec chociaż można a tu zaraz represje cuś nam ghost siem przez to palenie "wypaczył" a może siem nas boi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts