Nefer 09.12.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Też bym się nas bała (występujących razem w przyrodzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.12.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Też bym się nas bała (występujących razem w przyrodzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.12.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 dobry wieczór szczęka mnie z letka boli po upadku na widok cen drzwi toż oni je na plecach chcieli chyba nieśc za taką kase a sypialnia bedzie ekstra inna niż wszystkie aż sie chce te płyteczki pogłaskać Witam wieczornie i jak zwykle w przelocie A płyteczki TAAAKIE WŁAŚNIE DO GŁASKANIA one są sama ręka się wyciąga, żeby palce w mięciutkim welurze zanurzyć skąd takie wrażenie, nie mam pojęcia, mózg krzyczy, że to zimny kamień ale, ale ja blondynka jestem, to i tak kcem sie psytulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Pitulaj , pitulaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.12.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Ale coś jest w tym pitulaniu.... Muszę zobaczyć, która wersja się realizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dopiero się zorientowałam.......... przecież wygrała wersja pozioma .........a jest pionowa Pomyliło mi się No nieźle ... Trudno - to chyba podświadomość, bo mnie się podobała bardziej pionowa...Too late Ale dałam ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.12.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dopiero się zorientowałam.......... przecież wygrała wersja pozioma .........a jest pionowa Pomyliło mi się No nieźle ... Trudno - to chyba podświadomość, bo mnie się podobała bardziej pionowa...Too late Ale dałam ...... No ja nie będę nic mówić , ale jako jedna z nielicznych byłam za obecnie powstającą wersją...i kto mi teraz powie ,że nie jest piknie... no kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 ufff jest nieźle w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 a co ja tez pochwale. Bedzie fajnie, fa jo wo. A do plytek na sciane ktorys kolor plytek tylko mocno zgaszony i jasny. Moze jakis odcien z tych kó łe czek? Wlasnie wrócilam z blokady rampy. Jutro mają sie przylaczyc jeszcze dwa auta . Bedzie niezla zadyma. Nie odpuszcze o nie takiego przekrętu, nawet zebym tu codziennie miala jeszcze pod rampe przyjezdzac z Granicy, o . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.12.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dopiero się zorientowałam.......... przecież wygrała wersja pozioma .........a jest pionowa Pomyliło mi się No nieźle ... Trudno - to chyba podświadomość, bo mnie się podobała bardziej pionowa...Too late Ale dałam ...... Grunt że nie jest w Caro Witam! Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.12.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 komp mi sie na chacie spir.. W ogóle mam czarny tydzien spadam do roboty..doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.12.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dzień Dobry ... Nie opowiem jak mi się zaczął dzień Wspomnę tylko, że oprócz zaspania zastałam kółko bez powietrza w samochodzie. A ciąg dalszy później. To nie jest mój najlepszy dzień Ale zrobiłam zdjątko chyba najbliżesz prawdy. Niestety pomimo wyłączenia lampy błyskowej nadal się odbija światło . Ale i tak ten kolor jest najbliższy prawdy http://images33.fotosik.pl/421/7e1bf1bedaf5c2f1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.12.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Kafle super !!! takie glamour . Ciekawe co będzie dalej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.12.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Gawełku - to jest chyba słowo najlepiej określające te kafle :) Mnie się też podobają. Znalazłam jedną płytkę w hurtowni. Płytka leżała połamana w kącie a i tak zakochałam się :) Dalej to już chyba będzie bez wodotrysków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.12.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Gawełku - to jest chyba słowo najlepiej określające te kafle :) Mnie się też podobają. Znalazłam jedną płytkę w hurtowni. Płytka leżała połamana w kącie a i tak zakochałam się :) Dalej to już chyba będzie bez wodotrysków kto by pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.12.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 dzien dobry. Tak kafle zdecydowanie glamour, a wzory takie jakies Klimtowskie. Nic dziwnego ze i kafle i Klimt Ci sie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.12.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dziś moja Jola stwierdziła, że ten Klimt tu pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.12.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Piknie po prostu..a łóżko jakieś konkretne stanie pod tym kaflowym cudem? Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 dzień dobry mnie by pasowało taki proste łóżeczko zreszta do tej sypialni to wszystko takie proste minimalistyczne mi pasuje coby nie konkurowało z płyteczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 10.12.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dziś moja Jola stwierdziła, że ten Klimt tu pasuje no właśnie dopiero mi siem przypomniało że ja miałem jednak pytanie do Joli ale zatrybiłem a czy szefowa kilele 19 jutro to jest dostępna ???Duch kazał spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts