Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczór

szczęka mnie z letka boli po upadku na widok cen drzwi toż oni je na plecach chcieli chyba nieśc za taką kase :lol:

a sypialnia bedzie ekstra inna niż wszystkie aż sie chce te płyteczki pogłaskać :lol:

Witam wieczornie i jak zwykle w przelocie :D

A płyteczki TAAAKIE WŁAŚNIE DO GŁASKANIA one są :D :D :D

sama ręka się wyciąga, żeby palce w mięciutkim welurze zanurzyć :D

skąd takie wrażenie, nie mam pojęcia, mózg krzyczy, że to zimny kamień ale, ale ja blondynka jestem, to i tak kcem sie psytulić :D :D :D

Dopiero się zorientowałam.......... przecież wygrała wersja pozioma .........a jest pionowa :roll: :roll: :roll: Pomyliło mi się :roll: No nieźle ... Trudno - to chyba podświadomość, bo mnie się podobała bardziej pionowa...Too late :)

Ale dałam ......

Dopiero się zorientowałam.......... przecież wygrała wersja pozioma .........a jest pionowa :roll: :roll: :roll: Pomyliło mi się :roll: No nieźle ... Trudno - to chyba podświadomość, bo mnie się podobała bardziej pionowa...Too late :)

Ale dałam ......

No ja nie będę nic mówić , ale jako jedna z nielicznych byłam za obecnie powstającą wersją...i kto mi teraz powie ,że nie jest piknie... no kto? :wink: 8)

a co ja tez pochwale. Bedzie fajnie, fa jo wo. A do plytek na sciane ktorys kolor plytek tylko mocno zgaszony i jasny. Moze jakis odcien z tych kó łe czek?

Wlasnie wrócilam z blokady rampy. Jutro mają sie przylaczyc jeszcze dwa auta ;). Bedzie niezla zadyma. Nie odpuszcze o nie takiego przekrętu, nawet zebym tu codziennie miala jeszcze pod rampe przyjezdzac z Granicy, o . :D

Ale dałam ......

Grunt że nie jest w Caro :lol: Witam! Wszystkich!

Dzień Dobry ...

Nie opowiem jak mi się zaczął dzień :roll: Wspomnę tylko, że oprócz zaspania zastałam kółko bez powietrza w samochodzie.

A ciąg dalszy później.

To nie jest mój najlepszy dzień :o

Ale zrobiłam zdjątko chyba najbliżesz prawdy. Niestety pomimo wyłączenia lampy błyskowej nadal się odbija światło .

Ale i tak ten kolor jest najbliższy prawdy :)

http://images33.fotosik.pl/421/7e1bf1bedaf5c2f1med.jpg

Gawełku - to jest chyba słowo najlepiej określające te kafle :):)

Mnie się też podobają. Znalazłam jedną płytkę w hurtowni. Płytka leżała połamana w kącie a i tak zakochałam się :):) Dalej to już chyba będzie bez wodotrysków :)