DorciaIQ 10.12.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Glamour Klimt - Nefercia chyba jakiś nowy styl wnętrzarski wymyśliłaś Gratuluję - ślicznie jest i nikt się nie odważy powiedzieć że trzeba było poziomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 e tam nie odważy..... ja byłam za tymi poziomo i powiem że tymi pionowymi bardzo sobie nie zepsułaś.... ale poziomo tyż by było piknie.... o! i chciałam powiedzieć, że byłam u Ciebie ok 8,30 i nikogusieńkonie zastałam więc pojechałam.... no ale jak walczyłas z kołem to wybaczam i jestem dziś tak zła, że kogoś bym z chęcią kopła w d... i mam juz nawet typ, ale najpierw pójde do prawnego czy mi wolno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.12.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ja się tu jeszcze u Neferci wpiszę , odnośnie akcji Dandiego - jeśli ktoś chce coś jeszcze dorzucić , to w niedzielę robimy z Rasią bezpośredni wypad i zawozimy rzeczy.Jak ktoś z warszawskich okolic chce nam jeszcze coś podorzucać to się zgłaszajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.12.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 komp mi sie na chacie spir.. W ogóle mam czarny tydzien spadam do roboty..doberek to mosz czas, żeby okna popucować, gardiny wyprać i nazod powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.12.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 i jestem dziś tak zła, że kogoś bym z chęcią kopła w d... i mam juz nawet typ, ale najpierw pójde do prawnego czy mi wolno... Co się stało się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 aaaaaaaaa nic.... tylko dziś usłyszałam że się czepiam... oczywiście od moich orłów, którzy to juz zapomnieli jak kasę wzięli i się składali, ze zrobią wszystko by było dobrze... a teraz jak ruszyłam sprawe drenażu - to jednak wychodzi, że się czepiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.12.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 aaaaaaaaa nic.... tylko dziś usłyszałam że się czepiam... oczywiście od moich orłów, którzy to juz zapomnieli jak kasę wzięli i się składali, ze zrobią wszystko by było dobrze... a teraz jak ruszyłam sprawe drenażu - to jednak wychodzi, że się czepiam... a czepiaj się, czepiaj dzień doberek Nefercia - super te kafeleczki wyglądają na ścianie Widziałam je w pudle i już tam bosko wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.12.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 A jaka będzie fuga do tych kafli może old gold ? albo coś w tym rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 aaaaaaaaa nic.... tylko dziś usłyszałam że się czepiam... oczywiście od moich orłów, którzy to juz zapomnieli jak kasę wzięli i się składali, ze zrobią wszystko by było dobrze... a teraz jak ruszyłam sprawe drenażu - to jednak wychodzi, że się czepiam... a czepiaj się, czepiaj dzień doberek no ani myślę dziadom odpuścić.... Nefcia kaj masz ten pohybel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 No właśnie, mnie też interesi fuga! Szczerze mówiąc, chciałabym już zobaczyć efekt ostateczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.12.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 fugha i efekt ostateczny hmmm... nitus co Tobie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.12.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 NItuś - a wystarczyło moment poczekać, bo była dosłownie kilka minut po Tobie :) Czy mam wystąpić jako Twój adwokat ? Dobrosia lepiej to zrobi Fuga do płytek - jeszcze nie zdecydowana. Jakaś nieinwazyjna - ma jej nie być widać. Odstęp jest na 2 mm. Więc albo stare złoto albo czekolada. Kamyk - nie mam pojęcia co się będzie jutro działo. W piątek pewnie będę bardziej dostepna - dziś mam jakieś urwanie ja....c :) Klienci się wściekli, telefon dzwoni non-stop - ocochodzi ? Dobrosia/Wusia -łóżko obecne to dąb proste, bez żadnych bajerów 200x220 :)I nie wiem czy tak nie zostanie - jak mi się nie spodoba to będzie akurat na spalenie w kominku Dorcia - to nie nowy styl - to sie nazywa totalny mix :) (a fachowi to chyba wnętrze eklektyczne ) Ruszam na budowę , więc pojawię się wieczorkiem pewnie. Bożeeee jak mi się nie chce .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.12.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dla niecierpliwych - wycena od Stolarza Nitubagi - ja biorę :) Za te drzwi co mi krzyknęli po prawie 4 za sztukę :) Cena zawiera: - materiał dąb - grubość skrzydła 4,2 - szkło 33.1 mleczne - drzwi wykonane w technice bezfelcowej do kantu - zawiasy „Kubica” - kolor Mahoń - opaski + kątowniki standard 5 cm - klamka srebrna Matteo – R firmy Domino - montaż RAZEM: 19 000,- BRUTTO (w tym 7% VAT) - cena za 8 szt. 2.375 za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.12.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 No taka wycena znacznie uspakaja rytm mojego serca... Głosujemy? Ja głosuję na stare złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.12.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 jezd ok tylko kolor "machon" mnie rozpier...ale nic to nefcia nie da sobie wcisnac kitu..a semantyka nie jest wazna jak sie wie co sie kce nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 10.12.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 W przerwie między wieszaniem lamp przyleciałam się przywitać i..............też czekam na fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dla niecierpliwych - wycena od Stolarza Nitubagi - ja biorę :) noooo jak się cieszę.... choc to wyszło na zupełnego wariata.... zupełnie nieplanowane... choc tak mogem siem oddżwięczyć... za to pranie mózgu które mi w dobrych momentach robiłaś.... a w sprawie adwokatury to się rozeznam w sytuacji i jak ino wyniucham, że mnie rżną to..... pójdziem we dwie i Dobrosia pewnie Też dołączy... o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.12.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 No jak nie jak tak ! Tak debili dmuchniemy w białych rękawiczkach i bez brudzenia rączek , że jak wyjdziemy to się chłopcy przez miesiąc będą zastanawiac , co się właściwie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.12.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 noooo nie mówiłam..... senkju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.12.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Nefer ja z tym"old gold" to żartowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts