Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

e tam nie odważy.....

ja byłam za tymi poziomo i powiem że tymi pionowymi bardzo sobie nie zepsułaś.... :lol: :lol: :lol: ale poziomo tyż by było piknie.... o! :wink:

i chciałam powiedzieć, że byłam u Ciebie ok 8,30 i nikogusieńkonie zastałam więc pojechałam.... no ale jak walczyłas z kołem to wybaczam :lol:

i jestem dziś tak zła, że kogoś bym z chęcią kopła w d... i mam juz nawet typ, ale najpierw pójde do prawnego czy mi wolno... :evil:

aaaaaaaaa nic....

tylko dziś usłyszałam że się czepiam... oczywiście od moich orłów, którzy to juz zapomnieli jak kasę wzięli i się składali, ze zrobią wszystko by było dobrze... a teraz jak ruszyłam sprawe drenażu - to jednak wychodzi, że się czepiam... :-?

aaaaaaaaa nic....

tylko dziś usłyszałam że się czepiam... oczywiście od moich orłów, którzy to juz zapomnieli jak kasę wzięli i się składali, ze zrobią wszystko by było dobrze... a teraz jak ruszyłam sprawe drenażu - to jednak wychodzi, że się czepiam... :-?

a czepiaj się, czepiaj :D

dzień doberek :D

Nefercia - super te kafeleczki wyglądają na ścianie :D Widziałam je w pudle i już tam bosko wyglądały :D

aaaaaaaaa nic....

a czepiaj się, czepiaj :D

dzień doberek :D

no ani myślę dziadom odpuścić.... Nefcia kaj masz ten pohybel? :x

NItuś - a wystarczyło moment poczekać, bo była dosłownie kilka minut po Tobie :):) Czy mam wystąpić jako Twój adwokat ? :) Dobrosia lepiej to zrobi :)

Fuga do płytek - jeszcze nie zdecydowana. Jakaś nieinwazyjna - ma jej nie być widać. Odstęp jest na 2 mm. Więc albo stare złoto albo czekolada.

Kamyk - nie mam pojęcia co się będzie jutro działo. W piątek pewnie będę bardziej dostepna - dziś mam jakieś urwanie ja....c :):) Klienci się wściekli, telefon dzwoni non-stop - ocochodzi ?

Dobrosia/Wusia -łóżko obecne to dąb proste, bez żadnych bajerów 200x220 :)I nie wiem czy tak nie zostanie - jak mi się nie spodoba to będzie akurat na spalenie w kominku :)

Dorcia - to nie nowy styl - to sie nazywa totalny mix :):) (a fachowi to chyba wnętrze eklektyczne :))

Ruszam na budowę , więc pojawię się wieczorkiem pewnie. Bożeeee jak mi się nie chce ....

Dla niecierpliwych - wycena od Stolarza Nitubagi - ja biorę :):) Za te drzwi co mi krzyknęli po prawie 4 za sztukę :):)

Cena zawiera:

- materiał dąb

- grubość skrzydła 4,2

- szkło 33.1 mleczne

- drzwi wykonane w technice bezfelcowej do kantu

- zawiasy „Kubica”

- kolor Mahoń

- opaski + kątowniki standard 5 cm

- klamka srebrna Matteo – R firmy Domino

- montaż

RAZEM: 19 000,- BRUTTO (w tym 7% VAT) - cena za 8 szt.

2.375 za sztukę

Dla niecierpliwych - wycena od Stolarza Nitubagi - ja biorę :):)

noooo jak się cieszę....

choc to wyszło na zupełnego wariata.... zupełnie nieplanowane... choc tak mogem siem oddżwięczyć... za to pranie mózgu które mi w dobrych momentach robiłaś.... :lol: :lol: :lol:

a w sprawie adwokatury to się rozeznam w sytuacji i jak ino wyniucham, że mnie rżną to..... pójdziem we dwie i Dobrosia pewnie Też dołączy... o! :wink: