Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefercia - dzięki za mile spędzony wieczór :D

Kamyk - było mi bardzo miło Cię poznać w realu :D

Kafeleczki w sypialni cunie wyglądają - ogromniaste takie są :D Zdjęcia nie oddają zupełnie ich uroku.

Łazieneczka tyż pikna będzie :D Te kafeleczki są super:D Sorry, że przeszkadzałyśmy w ich układaniu.

Uprzedzałam, że jakość średnia :

No jakos wlasnie super!!! :wink:

p.s. Tobie szydelkowanie nie grozi :lol: To nie na Twoja energie i Twoje umietnosci. Dla Ciebie stworzone sa rzeczy wielkie, Ty musisz wciaz cos robic, cos zwalczac i czegos dokoniwac. Szydelkowanie to dla takich jak ja co w kacie siedza i o swiecie nie wiedza. :lol: Ty nigdy - nawet za milon lat jak juz bedzies troche starsza i wolniejsza w ruchach... :lol:

Buziaki Dagus, idzie Ci wszystko swietnie, gory przemieszczasz gdzie sie tylko pojawisz :wink: i nawet czasu nie masz aby pomarudzic..., no i tego Ci zycze w dniu Twoich imienin, abys zawsze taka byla i aby los zawsze Ci ulegal... :D :wink:

Wszystkiego dobrego z calego serduszka!

Wszystkiego najlepszego z okazji Imienin Nefcia , zdrowia, szczęścia, zakończenia budowy i zamieszkania w nowym domku oraz żeby sie w domu nic nie psuło i tynki nie pekały i kafelki nie odpadały (zwłaszcza te glamour) :lol: i zapomniałem jeszcze niskiego zużycia gazu i żeby sie grzejniki nie zapowietrzały

http://www.e-kwiaty.pl/images/bo106-xl.jpg :wink:

dzień dobry

Neferko wszystkiego naj z okazji imienin przede wszystkim zdrowia zachowania tej pogody ducha którą masz wielu lat szczęśliwie spędzonych w nowym domku samych radosnych chwil i dumy z synów i niech to serce i dobroć które okazujesz wszystkim nam wrócilo do Ciebie podwójnie i cobyś dalej kopła po tyłku marudy celem przywrócenia właściwych proporcji :D

http://lion.com.pl/img_zdjecia/548_m_2.jpg

Z wywieszonym jęzorem przyleciałam życzenia zostawić ... Nefcia, niech Cię ręka boska broni kiedykolwiek się zmienić!!!!!!!!!! :D :D

Imieninowe serdeczności dla Cię

http://media7.mojageneracja.pl/oioieuutiq/mediumk2136h554848d8590653575903.jpg