Nefer 12.12.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Mysle , ze na zywo to jeszcze ladniej wyglada to po pierwsze. Po drugie Ty masz chyba brudna szybke w aparacie , bo zawsze takie plamki widac jak po deszczu . Mialam tak i przetarlam , pomoglo. Rrmisiu - przecierałam - to odbicie światła niestety. Jutro zrobię w świetle dziennym i będzie dobrze. Na żywo to wygląda ZAJEBIŚCIE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.12.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ja pierdziu ... fajnie to wygląda!!!! Noooooooo tak jak na Twojej wizualizacji - tylko naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.12.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Mysle , ze na zywo to jeszcze ladniej wyglada to po pierwsze. Po drugie Ty masz chyba brudna szybke w aparacie , bo zawsze takie plamki widac jak po deszczu . Mialam tak i przetarlam , pomoglo. Rrmisiu - przecierałam - to odbicie światła niestety. Jutro zrobię w świetle dziennym i będzie dobrze. Na żywo to wygląda ZAJEBIŚCIE :)powiem więcej, to nie światlo, tylko kurz Unosi się wszędzie. Ale i tak jest boskooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.12.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 powiem więcej, to nie światlo, tylko kurz Unosi się wszędzie. Ale i tak jest boskooooooo A to może być ten kurz co sie unosi - dobrze Kasia gadasz. W świetle dziennym go po prostu nie widać. Prawda, że boskoooooooooo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.12.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ale tej roboty przybywa!!! Twoj Pan od plytek nie traci czasu. Nie dziwnie, ze nastepny sie ustawiaja w kolejke do Niego. Najfajniej, że idzie jak burza (choć go stopuję, bo nie ma powodu się tak spinać ) ale każda płyteczka jest rózwniutka do bólu. Ja podziwiam za cierpliwość A kolejka już się ustawia , to prawda Jak ja się cieszę, że Vadiola zagarnęłam dla siebie na jakiś czas Nie dość, że pięknie robi to jeszcze jest fajnym człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Nefcia no co ja mam powiedzieć jęzor mi wisi do ziemi z podziwu pięknie to wygląda takie radosne piekiełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ale tej roboty przybywa!!! Twoj Pan od plytek nie traci czasu. Nie dziwnie, ze nastepny sie ustawiaja w kolejke do Niego. Najfajniej, że idzie jak burza (choć go stopuję, bo nie ma powodu się tak spinać ) ale każda płyteczka jest rózwniutka do bólu. Ja podziwiam za cierpliwość A kolejka już się ustawia , to prawda Jak ja się cieszę, że Vadiola zagarnęłam dla siebie na jakiś czas Nie dość, że pięknie robi to jeszcze jest fajnym człowiekiem. No wiadomo, Ty masz nosa do interesow! dlatego jak wygram te miliony w lotto i zrobie tn dom opieki dla takich stefankow - to bedziesz prezesem - jesi sie zgodzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.12.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Nefcia no co ja mam powiedzieć jęzor mi wisi do ziemi z podziwu pięknie to wygląda takie radosne piekiełko Dla Diabląt moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 kochasz te swoje Diablęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.12.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 No wiadomo, Ty masz nosa do interesow! dlatego jak wygram te miliony w lotto i zrobie tn dom opieki dla takich stefankow - to bedziesz prezesem - jesi sie zgodzic... Do interesów - zero. Do ludzi - chyba tak Ale zawsze się broniłam przed prezesowaniem - chyba , że dla Stefcia : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.12.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 kochasz te swoje Diablęta Tylko czasem mam ochotę urwać łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 no to się właśnie nazywa miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2008 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Młodego puściłam dziś na imprę do sąsiada. Szykował sie miesiąc temu już. Miał nocować, ale w świetle ostatnich wydarzeń pobyt został skrócony do 1.00. Wrócił za 15 pierwsza. I ani kropli alkoholu. Twierdzi, że mial nauczkę ostatnio. No i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.12.2008 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Znaczy kurs , który obrałas okazał się jedynie słuszny..no czego się można było spodziewać Buźka Kobieto z piękną łazienką , uciekam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.12.2008 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Znaczy kurs , który obrałas okazał się jedynie słuszny..no czego się można było spodziewać Buźka Kobieto z piękną łazienką , uciekam spać Buziaczki Dobrosia Czy słuszny - stwierdzę za kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.12.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Czesc, ciesze sie ze tu wszystko pozytywnie. plytki faktycznie kładzione pięknie. Jaka bedzie fuga do tych czarnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 13.12.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 bry poranne Neferko łazienka wygląda booooooosko nawet mój szanowny żekł był "noooo fajne" "ale sprzątania na tych czarnych to każda kroplę bedzie widać " a ja mu na to - przeca nie ty będziesz sprzatał buziaki zostawiam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.12.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 witanko, noo noo noo....prace wrą - dobrze. W takim tempie to za tydzień finito.... już czekam na foty a te czarne płytki podłogowe są bosssskie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.12.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Heloł , własnie wstałam , lecę jakieś śniadanie zarzucić Przy takim tempie , to ja bym się zaczęła powoli pakować i za firmą przeprowadzkową rozglądać Speedy po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.12.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 witom i o sdróffko pythom..) My lightowo wcorak..nic nomalnie ten tygo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts