Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Mysle , ze na zywo to jeszcze ladniej wyglada to po pierwsze.

Po drugie Ty masz chyba brudna szybke w aparacie , bo zawsze takie plamki widac jak po deszczu . Mialam tak i przetarlam , pomoglo. :D

Rrmisiu - przecierałam - to odbicie światła niestety. Jutro zrobię w świetle dziennym i będzie dobrze.

Na żywo to wygląda ZAJEBIŚCIE :):)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mysle , ze na zywo to jeszcze ladniej wyglada to po pierwsze.

Po drugie Ty masz chyba brudna szybke w aparacie , bo zawsze takie plamki widac jak po deszczu . Mialam tak i przetarlam , pomoglo. :D

Rrmisiu - przecierałam - to odbicie światła niestety. Jutro zrobię w świetle dziennym i będzie dobrze.

Na żywo to wygląda ZAJEBIŚCIE :):)

powiem więcej, to nie światlo, tylko kurz :roll:

Unosi się wszędzie. Ale i tak jest boskooooooo 8)

powiem więcej, to nie światlo, tylko kurz :roll:

Unosi się wszędzie. Ale i tak jest boskooooooo 8)

A to może być ten kurz co sie unosi - dobrze Kasia gadasz. W świetle dziennym go po prostu nie widać.

Prawda, że boskoooooooooo :):)

Ale tej roboty przybywa!!! Twoj Pan od plytek nie traci czasu. :D Nie dziwnie, ze nastepny sie ustawiaja w kolejke do Niego. :wink: :p

Najfajniej, że idzie jak burza (choć go stopuję, bo nie ma powodu się tak spinać :)) ale każda płyteczka jest rózwniutka do bólu. Ja podziwiam za cierpliwość :)

A kolejka już się ustawia , to prawda :) Jak ja się cieszę, że Vadiola zagarnęłam dla siebie na jakiś czas :) Nie dość, że pięknie robi to jeszcze jest fajnym człowiekiem.

Ale tej roboty przybywa!!! Twoj Pan od plytek nie traci czasu. :D Nie dziwnie, ze nastepny sie ustawiaja w kolejke do Niego. :wink: :p

Najfajniej, że idzie jak burza (choć go stopuję, bo nie ma powodu się tak spinać :)) ale każda płyteczka jest rózwniutka do bólu. Ja podziwiam za cierpliwość :)

A kolejka już się ustawia , to prawda :) Jak ja się cieszę, że Vadiola zagarnęłam dla siebie na jakiś czas :) Nie dość, że pięknie robi to jeszcze jest fajnym człowiekiem.

No wiadomo, Ty masz nosa do interesow! :D

dlatego jak wygram te miliony w lotto i zrobie tn dom opieki dla takich stefankow - to bedziesz prezesem - jesi sie zgodzic... :wink:

No wiadomo, Ty masz nosa do interesow! :D

dlatego jak wygram te miliony w lotto i zrobie tn dom opieki dla takich stefankow - to bedziesz prezesem - jesi sie zgodzic... :wink:

Do interesów - zero. Do ludzi - chyba tak :)

Ale zawsze się broniłam przed prezesowaniem - chyba , że dla Stefcia : )

Młodego puściłam dziś na imprę do sąsiada. Szykował sie miesiąc temu już. Miał nocować, ale w świetle ostatnich wydarzeń pobyt został skrócony do 1.00. Wrócił za 15 pierwsza. I ani kropli alkoholu. Twierdzi, że mial nauczkę ostatnio. No i dobrze :)