Nefer 14.12.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 jutro moje autko przyjedzie po mnie..skocze do nadarzyna interes zalatwie i spadam na slusk..dzisaj jeszcze spie ..w zielonce.. NO to jeszcze troszkę odpoczniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.12.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 niom..łodpocniem..łodpocniem..heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Ale fajnie wczoraj było. Dziś nie mogę tylko zbyt szybkich zrwotów robić, bo mi się mózg pulta w te i we w te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.12.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 niom i ryjek mi sie nie samykoł..hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.12.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 To Ty Duchu teraz chyba sobie urlop na jakis tydzien bedziesz musiał wziąsc co by troche dojsc do siebie na Sylwka! A kto pojechał do Dandiego? Braza z Dobrosią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Brazia z Kołobrzegu chyba nieeeeeeeee. Rasia pojechała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.12.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Dziewczyny jeszcze nie wróciły od Dandi'ego? coś długo aaaa.....to Nefcia z Duchem balowała ....taaaki kawał forumowiczów odwiedza paskudnik jeden ...a do mnie - 30 kilosów mu za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.12.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Brazia z Kołobrzegu chyba nieeeeeeeee. Rasia pojechała. Kurcze ,zawsze mi sie mylą te Dziewczynki, no nie wiem czemu, jaka spewno niedociumana jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Dziewczyny jeszcze nie wróciły od Dandi'ego? coś długo aaaa.....to Nefcia z Duchem balowała ....taaaki kawał forumowiczów odwiedza paskudnik jeden ...a do mnie - 30 kilosów mu za daleko Na pewno już się zawstydził :) Też czekam na wieści.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Brazia z Kołobrzegu chyba nieeeeeeeee. Rasia pojechała. Kurcze ,zawsze mi sie mylą te Dziewczynki, no nie wiem czemu, jaka spewno niedociumana jestem Niedociumana ? To bardzo fajne określenie NIe przejmuj się - nie da się wszystkich zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 niom i ryjek mi sie nie samykoł..hehe Ja lubię Cię słuchać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 dobry wieczór Nefcia okna to tak długo bo tyle wariantów facet przeliczał weszłam spojrzałam na profil i na kolor i zapałałam miłością przeogromną to była sekunda tylko potem wszystkie warianty obskoczyć zeszło dach no cóż dachówka 3 minuty okna 5 minut a reszta to przyjemna rozmowa z bardzo przystojnym właścicielem firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 14.12.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 witaj Nefer i wszyscy komentujący, nadrabiając zaleglości z tygodnia natknęlam sie na temat wloskiej oliwy ,też chętnie bym się zapisala na baniaczek chociaż 3 litrowy,glównie dla mojego 4-letniego dziewczęcia,które chętnie je,ale niechętnie oddaje zjedzone ,i dlatego popija oliwę z cytrynką.jest jednak maly klopot z mojej malopolskiej wiochy do Warszawy daleko więc gdybyś Neferko byla uprzejma poslać mi to jakimś kurierem za zaliczeiem, albo przyślij mi na prv cokolwiek,żebym mogla wyslać ci kase nawet jutro,to bylabym wdzięczna .Oczywiście jeśli nie sprawię Ci dużego klopotu ,bo wiem że jesteś teraz zalatana ,ale postępy cuuuuuuudne zwlaszcza plytki w sypialn ipozdrawiam anita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 witaj Nefer i wszyscy komentujący, nadrabiając zaleglości z tygodnia natknęlam sie na temat wloskiej oliwy ,też chętnie bym się zapisala na baniaczek chociaż 3 litrowy,glównie dla mojego 4-letniego dziewczęcia,które chętnie je,ale niechętnie oddaje zjedzone ,i dlatego popija oliwę z cytrynką.jest jednak maly klopot z mojej malopolskiej wiochy do Warszawy daleko więc gdybyś Neferko byla uprzejma poslać mi to jakimś kurierem za zaliczeiem, albo przyślij mi na prv cokolwiek,żebym mogla wyslać ci kase nawet jutro,to bylabym wdzięczna .Oczywiście jeśli nie sprawię Ci dużego klopotu ,bo wiem że jesteś teraz zalatana ,ale postępy cuuuuuuudne zwlaszcza plytki w sypialn ipozdrawiam anita Nie ma sprawy. Tomek pewnie zahaczy o Kraków. Czy tam Ci się uda dojechać ? Jakby co będziemy kombinować z pocztą. A z kasą się nie pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 dobry wieczór Nefcia okna to tak długo bo tyle wariantów facet przeliczał weszłam spojrzałam na profil i na kolor i zapałałam miłością przeogromną to była sekunda tylko potem wszystkie warianty obskoczyć zeszło dach no cóż dachówka 3 minuty okna 5 minut a reszta to przyjemna rozmowa z bardzo przystojnym właścicielem firmy Bo to chemia musi być, chemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 chemia jak chemia Nefcia ale te oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 chemia jak chemia Nefcia ale te oczy NIe oczy, nie oczy tylko feromony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 no popatrzeć zawsze mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 no popatrzeć zawsze mozna i nawet pogadać - ale to tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 no ale wszystko z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts