Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A Ty co, watpliwosci mialas??? :D

p.s. A tam gdzie plytki kupowalas nie maja do nich fug??? Bo faktycznie, kurka, ciezko dobrac do tego aby byl taki sam kolor... no i pewnie taki sam byc nie moze, bo plytki sa z polyskiem a fuga nie, wiec jakos tam musi byc widac... Tak dumkam... :roll: :lol:

Kiedyś słyszałam, że człowiek inteligentny tym rózni się od nieinteligentnego, że ten pierwszy miewa wątpliwości :):)

Fugę zdobędę - choćby gwałtem :)

No nie ma. Wszystkie te fugi to mdłe kolorki, beżyki, kremiki etc... Szukam

Mnie tez nie :)

Ale nie dostalam odpowiedzi o tej zakupionej siatce, czy to jakies cos co powinnam miec a nic o tym nie wiem?

Ooooprzepraszam Markoto, już opowiadam.

Siatkę używa się do podłożenia pod płytki (gres) na pęknięciach wylewki i na dylatacjach w wylewce. Żeby to sobie mogło spokojnie pracować pod płytkami a nie na nich - czyli, żeby nie popękały. Oczywiście oprócz tego używa się kleju elastycznego i fug ( na podłogówkę).

Siatka taka sama jak do elewacji (pod tynk)

Hm, musze sie przyznac, ze ja watpliwosci nie mialam. :roll: cokolwiek by to oznaczalo... :lol:

Kurka a czymoni barwia te fugi, moze dalo by sie jakos dodac koloru... :roll:

Już namierzyłam firmę, ktora albo ma takie wściekłe fugi gotowe albo robią na zamówienie. Tylko muszę się kopnąć na Bartycką a jakoś mi nie po drodze :oops:

oooooooooo bez... jak wiosennie się zrobiło....

mam pytanko z serii głupich :oops: jako, że nie tynkowałam swej chałupy - jak wygląda rzeczona siatka.... bo u mnie to chyba po całości by trzeba było pojechać.... :lol:

np tak:http://img136.imageshack.us/img136/3644/90040890ar8.jpg