nitubaga 20.12.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 eeeeeeee no ja tez kcę.... dobry wieczór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.12.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Nefer gratuluje tytułu nie wiem kiedy sie zmienił ale chyba wczoraj , to nieźlez tymi uszkami ale ja zjadłbyk kawałek jakiegoś właśnie porządnego pasztetu ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Z Tobą Nitu to nie problem Se podjedziesz po Świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Nefer gratuluje tytułu nie wiem kiedy sie zmienił ale chyba wczoraj , to nieźlez tymi uszkami ale ja zjadłbyk kawałek jakiegoś właśnie porządnego pasztetu ech... Kurde, ale jaki tytuł ???? A skąd on się wziął ? Dlaczego ja nic o tym nie wiem ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 o teraz tytuła zobaczyłam no Neferka należał Ci sie od zawsze to pewnie za tą herbatę i obiecany pasztet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.12.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Nefer gratuluje tytułu nie wiem kiedy sie zmienił ale chyba wczoraj , to nieźlez tymi uszkami ale ja zjadłbyk kawałek jakiegoś właśnie porządnego pasztetu ech... Kurde, ale jaki tytuł ???? A skąd on się wziął ? Dlaczego ja nic o tym nie wiem ????????? przy awatarku NAJPOŻYTECZNIEJSZY FORUMOWICZ od ZAWSZE i Bardzo ci sie nalezał ja nawet nominowałem zajamlesem Ewke a co do Ciebie zastanawiałem sie jak ten tytuł miałby brzmiec i nie mogłem wymyslec czegos adekwatnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Kurde, aż mi się oczy spociły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Nefcia komu jak komu Tobie sienależał juz pisałam od zawsze jak to mawiał sierżant Łóżko w "Kaktusach" - sierżant jest jak matka kompani łzy obetrzeć, do snu utulić a jak trzeba to w dupę dać wypisz wymaluj nasza Nefcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Chyba muszę dojść do siebie. To ogromny honor dostać taki tytuł. Bardzo dziękuję jakoś chyba mi się nie należy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.12.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Nefer gratuluje tytułu nie wiem kiedy sie zmienił ale chyba wczoraj , to nieźlez tymi uszkami ale ja zjadłbyk kawałek jakiegoś właśnie porządnego pasztetu ech... Kurde, ale jaki tytuł ???? A skąd on się wziął ? Dlaczego ja nic o tym nie wiem ????????? przy awatarku NAJPOŻYTECZNIEJSZY FORUMOWICZ od ZAWSZE i Bardzo ci sie nalezał ja nawet nominowałem zajamlesem Ewke a co do Ciebie zastanawiałem sie jak ten tytuł miałby brzmiec i nie mogłem wymyslec czegos adekwatnego o rety faktycznie..... Nefcia suuuuuuuuuuper..... święta racja.... należy Ci się należy!!! gratuluję a to były jakies nominacje? a na paszteciki to bym z wielką ochotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Chyba muszę dojść do siebie. To ogromny honor dostać taki tytuł. Bardzo dziękuję jakoś chyba mi się nie należy...kokieta jak nie Tobie to komu????????????????????????? gratulacje flaszka nam sie należy jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Nefcia nie pitol dochodź do siebie daj tego przepisa na paszteta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Chyba muszę dojść do siebie. To ogromny honor dostać taki tytuł. Bardzo dziękuję jakoś chyba mi się nie należy...kokieta jak nie Tobie to komu????????????????????????? gratulacje flaszka nam sie należy jak nic Taka historia to tylko szmpańskoje - zapraszam :http://www.bulvar.pl/images/photos/1/3/8/336/__b_e7cd85860f968958a0ca63a4947bc413.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Zabójcze te kieliszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 ło jesoooo tylko nie szampan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Nefcia nie pitol dochodź do siebie daj tego przepisa na paszteta Wusia, ten pasztet to totalna improwizacja. Kupuję rózne mięsa - jak leci, średnio po kilogramie, pół, na oko - szynka wieprzowa - poledwica wieprzowa - łopatka bez kości wieprzowa - schab karkowy - boczek surowy (musi być cos z tłuszczykiem) - boczek wędzony - wołowe łopatka - wołowe polędwica - wołowa pręga - cielęcina (troszkę) - i koniecznie 1,0 kg wątróbki wieprzowej.Można dorzucić kawałek zająca, kurczaka czy nawet ogonówki wędzonej - co komu przyjdzie na myśl. Im więcej rodzajów mięsa tym lepiej. Kroję na kawałki - każde mięso obsmażam na patelni i wrzucam do gara. Do tego trochę listka laurowego, ziele angielskie, 1 kg cebuli. Potem wyciągam wsio i mielę z 1 kg cebuli "żywej". Dodaję 3 jajka średnio na 4 kg mięcha. Jak jest zbyt "luźne" dorzucam troche bułki tartej. A potem piekę 1,5 h w 200 stopni (180 z termoobiegiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 ło jesoooo tylko nie szampan to wybierz sobie jakieś winko : http://j.luxlux.pl/l1570/2f322f09000c030c471cf03c/204724.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Pośliniłam sie Dużo wychodzi tego?? jak duzą trzeba miec blaszkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 normalnie jęzor mi wisi do podłogi Nefcia no to musi być poezja ten pasztet tym bardziej żaluję że mam daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 znaczy ja to dzisiaj to już lepiej bezalkoholowa zebym była to ja sobie to winko na jutro odłoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts