Ew-ka 31.12.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 http://web4.piripiri220.webperoni.de/gify_gifownik/3d/88.gif DOSIEGO ROKU 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 31.12.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Niech się wszystko dobre spełni, zdrowia i siły nie brakuje, ludzie będą życzliwi a troski i problemy omijają Was z daleka Wszystkiego najlepszego w 2007 roku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fx12 01.01.2007 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Hej Nefer pewnie juz jestes na etapie wykanczania i wykonczenia:)Ale ten projekt poddasza jest no !! nie powiem jezeli jescze jestes naetepie nie akonczonym daj znac pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fx12 01.01.2007 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Hej Nefer pewnie juz jestes na etapie wykanczania i wykonczenia:) Ale ten projekt poddasza jest no !! nie powiem jezeli jescze jestes na etepie nie zakonczonym daj znac pozdrawiam:) sorki ale trzeba sie poprawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Hej Nefer pewnie juz jestes na etapie wykanczania i wykonczenia:) Ale ten projekt poddasza jest no !! nie powiem jezeli jescze jestes na etepie nie zakonczonym daj znac pozdrawiam:) sorki ale trzeba sie poprawiac Na wiosnę dopiero będzie pierwsza łopata - ten dziennk jest w czasie rzeczywistym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 01.01.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Witam,Po przeczytaniu Dziennika-Domu-Którego-Nie-Ma, jestem pod wrażeniem Twoich bojów z administracją - pogratulować determinacji. Wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku i spełnienia marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Witam, Po przeczytaniu Dziennika-Domu-Którego-Nie-Ma, jestem pod wrażeniem Twoich bojów z administracją - pogratulować determinacji. Wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku i spełnienia marzeń. Dzięki KacMar lae kilka lat z życia ubyło - bardzo lubię kopać się z koniem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.01.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Są i postanowienia noworoczne - tak trzymaj i do przodu bo wiosna już tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 02.01.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Z Nowym Rokiem zycze Tobie,aby cala zyczliwosc,ktora obdarowujesz innych wrocila do Ciebie powielona moze byc w postaciach slownych,terminowych i fachowych panow budowlancow Niecierpliwie czekam na budowe Waszego domku,zdazylam juz przekonac sie,ze masz super pomysly i bardzo dobry gust..wiec licze na "zlapanie" kilku pomyslow Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.01.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Z Nowym Rokiem zycze Tobie,aby cala zyczliwosc,ktora obdarowujesz innych wrocila do Ciebie powielona moze byc w postaciach slownych,terminowych i fachowych panow budowlancow Niecierpliwie czekam na budowe Waszego domku,zdazylam juz przekonac sie,ze masz super pomysly i bardzo dobry gust..wiec licze na "zlapanie" kilku pomyslow Powodzenia ! Witaj MiA :) Dzięki serdeczne oj, nie dla wszystkich jestem miła :) ale bardzo mi przyjemnie, że tu zawędrowałaś. I mam nadzieję, że znajdziesz coś fajnego dla siebie :) Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.01.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Są i postanowienia noworoczne - tak trzymaj i do przodu bo wiosna już tuż tuż A zima była ??? :) Mam nadzieję, że to już bliżej niż dalej :) Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.01.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 U nas nie było ale coś pisac trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 04.01.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Witam, choć jestem na forum od ponad dwóch lat - to dziennik-domu-którego-nie-ma jest pierwszym jaki przeczytałam. (No dobra, pobieżnie ) Topaz mi się bardzo podoba. Foremny mimo sporych rozmiarów i z nachyleniem 30, które bardzo lubię (a nie będę miała). Ostatnie zmiany popieram w całej rozciągłości. Może przy Twoim upodobaniu do szkła przedsionek warto luksferny zrobić? Choć to chyba teściów upodobanie potrzebne. Jednak, jak większość, najbardziej jestem pod wrażeniem Twoich sukcesów w bojach papierowych. Nefer - nie chcesz przyjechać i skopać mojego konia? Znaczy się, mojego urzędu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.01.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Bratki :) Doceniam poświęcenie Przejście przez całą tę grafomanię nie jest dla całkiem normalnych :) Bombonierka czyni cuda - urzędnik zaczyna zauważać, że masz jakies imię !!! Polecam - najlepiej przynieść w porze lunchu - tak a propos :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 04.01.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Bombonierka czyni cuda - urzędnik zaczyna zauważać, że masz jakies imię !!! Polecam - najlepiej przynieść w porze lunchu - tak a propos :) Hmm, ale jak jestem tak wkurzona, że zawleczki od granatów wystają mi między zębami, to mogą nie uwierzyć w te sreberka... I słusznie. Po tych kilku latach, to mam ochotę ich poczęstować najwyżej pralinką z arszenikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 06.01.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Tak mi się wydaje, że akcja zacznie się na etapie wykańczania - juz mam łeb jak sklep - jakies fragmenty układanki, materiały, realizacje - totalny mess :) ale kurde - jakoś to będzie hehehe skad ja to znam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 06.01.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Po tych kilku latach, to mam ochotę ich poczęstować najwyżej pralinką z arszenikiem. lo matko mam nadzieje nigdy nie dojsc do takiego nastawienia wobec nikogo ale...cala wykonczeniowka przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 06.01.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Fakt,ze ktos tez ma "zle" jest niewielkim pocieszeniem... pisze to,zebys wiedziala jak bardzo Ciebie rozumiem.. kilka dni temu dowiedzialam sie i wlasnie czekamy na kolejne wyniki meza mojej bliskiej kuzynki...diagnoza rak prostaty tomografie musial zrobic "prywatnie" bo do "panstwowego" badania dluuuga kolejka wrrrrr po otrzymaniu wynikow zapadnie decyzja o operacji... a w listopadzie pozegnalam mojego Ojca - rak pluc rozumiem Ciebie... zycie jest bardzo okrutne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.01.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 ech zycie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 06.01.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Neferko wiem że Cię to nie pocieszy ale prawie każdy to "przerabia".Ja właśnie to "przerabiam" trzeci raz.Rodziców już nie mam a teraz wojujemy o teściową i tylko wiara i nadzieja może pomóc.Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts