Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer


rrmi

Recommended Posts

Gawelku przepis wyzej dany :wink:

 

 

Kasia ja to taki domowy to bez chlebka podjadam no uwielbiam a odkąd mi sie babcia postarzała to już takiego pasztetu nie jadłam :(

Ech, moja babcia :cry: :cry:

Jak przezyję te Święta i nie ocipieję, albo mi zęby wszystkie nei wypadną ( bo włosów mam już połowę) to może dam rade przeżyć Sylwestra, Nowy Rok :roll: :x :x :x :x :cry: :cry: :cry: :cry:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

  • Nefer

    9730

  • wu

    2385

  • malgos2

    1873

  • ghost34

    1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

 

Jesli to nie top secret to niesmiało poproszeprzepisna na teg giga pasztet.

Gawełku- jest powyżej.

 

No faktycznie :oops: , listę skłądników można jednak uprościć po prostu pół świniaka średniej wielkości oraz boczek wędzony itd :lol: , a czym ty niebogo mielesz?? :o i ile to trwa. Tak sie dopytuje bo ja pasztet lubie taki aksamitny wiec miele 3x i potem jescze męczę malaxerem

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Obsmażam i wrzucam do dużego gara. I gotuję. na malutkim ogniu - żeby się nie przypalił. A gotuję tak ze dwa dni - jak sobie przypomnę to go właczam. Zobaczysz, że to mięso się zacznie rozpadać w takie "szczapki". jak się porozpada to mielę. Myślę, że czas łacznego gotowania to tak 8-10 godzin.
Dzięki, spróbuję.

Pewnie na Święta nie dam rady, ale na Sylwestra może?? :roll:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Obsmażam i wrzucam do dużego gara. I gotuję. na malutkim ogniu - żeby się nie przypalił. A gotuję tak ze dwa dni - jak sobie przypomnę to go właczam. Zobaczysz, że to mięso się zacznie rozpadać w takie "szczapki". jak się porozpada to mielę. Myślę, że czas łacznego gotowania to tak 8-10 godzin.
Dzięki, spróbuję.

Pewnie na Święta nie dam rady, ale na Sylwestra może?? :roll:

Jak odbierzesz od Wusi to wyślę więcej :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Obsmażam i wrzucam do dużego gara. I gotuję. na malutkim ogniu - żeby się nie przypalił. A gotuję tak ze dwa dni - jak sobie przypomnę to go właczam. Zobaczysz, że to mięso się zacznie rozpadać w takie "szczapki". jak się porozpada to mielę. Myślę, że czas łacznego gotowania to tak 8-10 godzin.
Dzięki, spróbuję.

Pewnie na Święta nie dam rady, ale na Sylwestra może?? :roll:

Jak odbierzesz od Wusi to wyślę więcej :)

No nie mów??????????? :o :o :o :roll: SERIO????????????????????
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

Jesli to nie top secret to niesmiało poproszeprzepisna na teg giga pasztet.

Gawełku- jest powyżej.

 

No faktycznie :oops: , listę skłądników można jednak uprościć po prostu pół świniaka średniej wielkości oraz boczek wędzony itd :lol: , a czym ty niebogo mielesz?? :o i ile to trwa. Tak sie dopytuje bo ja pasztet lubie taki aksamitny wiec miele 3x i potem jescze męczę malaxerem

 

ja lubię dobrze zmielony, ale nie na papkę. Więc odpada malakser :):)

No, generalnie to się go mieli tak ze 3 h :):)

Ale nie przesadzajmy - samo się robi - w końcu mam maszynkę elektryczną (18 -letnią - to chyba będzie jej ostatni wyczyn :))

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

No nie mów??????????? :o :o :o :roll: SERIO????????????????????

A jakiż to problem - kurierzy dojeżdżają do Wusi, nie ? :)

No taki problem, że jeszcze jedną babę bedziesz obsługiwać :roll:

Czuję się niezręcznie :oops:

 

Kaśka... przestań ... cóż to jest w porównaniu z wszechświatem :):):)

 

Idę !!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

No nie mów??????????? :o :o :o :roll: SERIO????????????????????

A jakiż to problem - kurierzy dojeżdżają do Wusi, nie ? :)

No taki problem, że jeszcze jedną babę bedziesz obsługiwać :roll:

Czuję się niezręcznie :oops:

 

Kaśka... przestań ... cóż to jest w porównaniu z wszechświatem :):):)

 

Idę !!!

To ja popropszę :oops: :oops: :oops:
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...