kaśka maciej 20.12.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Gawelku przepis wyzej dany Kasia ja to taki domowy to bez chlebka podjadam no uwielbiam a odkąd mi sie babcia postarzała to już takiego pasztetu nie jadłam Ech, moja babcia Jak przezyję te Święta i nie ocipieję, albo mi zęby wszystkie nei wypadną ( bo włosów mam już połowę) to może dam rade przeżyć Sylwestra, Nowy Rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.12.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Jesli to nie top secret to niesmiało poproszeprzepisna na teg giga pasztet.Gawełku- jest powyżej. No faktycznie , listę skłądników można jednak uprościć po prostu pół świniaka średniej wielkości oraz boczek wędzony itd , a czym ty niebogo mielesz?? i ile to trwa. Tak sie dopytuje bo ja pasztet lubie taki aksamitny wiec miele 3x i potem jescze męczę malaxerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Nefcia teraz to ja ryczę do kompa No to się porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 no cio Nefcia poryczeć nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Obsmażam i wrzucam do dużego gara. I gotuję. na malutkim ogniu - żeby się nie przypalił. A gotuję tak ze dwa dni - jak sobie przypomnę to go właczam. Zobaczysz, że to mięso się zacznie rozpadać w takie "szczapki". jak się porozpada to mielę. Myślę, że czas łacznego gotowania to tak 8-10 godzin.Dzięki, spróbuję. Pewnie na Święta nie dam rady, ale na Sylwestra może?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 no cio Nefcia poryczeć nie można Obyśmy tylko takie powody miały :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Obsmażam i wrzucam do dużego gara. I gotuję. na malutkim ogniu - żeby się nie przypalił. A gotuję tak ze dwa dni - jak sobie przypomnę to go właczam. Zobaczysz, że to mięso się zacznie rozpadać w takie "szczapki". jak się porozpada to mielę. Myślę, że czas łacznego gotowania to tak 8-10 godzin.Dzięki, spróbuję. Pewnie na Święta nie dam rady, ale na Sylwestra może?? Jak odbierzesz od Wusi to wyślę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 no też ja o tym toż rycze z radości nie smutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Nefcia szalona kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Obsmażam i wrzucam do dużego gara. I gotuję. na malutkim ogniu - żeby się nie przypalił. A gotuję tak ze dwa dni - jak sobie przypomnę to go właczam. Zobaczysz, że to mięso się zacznie rozpadać w takie "szczapki". jak się porozpada to mielę. Myślę, że czas łacznego gotowania to tak 8-10 godzin.Dzięki, spróbuję. Pewnie na Święta nie dam rady, ale na Sylwestra może?? Jak odbierzesz od Wusi to wyślę więcej No nie mów??????????? SERIO???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Jesli to nie top secret to niesmiało poproszeprzepisna na teg giga pasztet.Gawełku- jest powyżej. No faktycznie , listę skłądników można jednak uprościć po prostu pół świniaka średniej wielkości oraz boczek wędzony itd , a czym ty niebogo mielesz?? i ile to trwa. Tak sie dopytuje bo ja pasztet lubie taki aksamitny wiec miele 3x i potem jescze męczę malaxerem ja lubię dobrze zmielony, ale nie na papkę. Więc odpada malakser :) No, generalnie to się go mieli tak ze 3 h :) Ale nie przesadzajmy - samo się robi - w końcu mam maszynkę elektryczną (18 -letnią - to chyba będzie jej ostatni wyczyn ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 No nie mów??????????? SERIO???????????????????? A jakiż to problem - kurierzy dojeżdżają do Wusi, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 dojeżdżają bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 wtydzę się normalnie ale łakomstwo to ciężki grzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 No nie mów??????????? SERIO???????????????????? A jakiż to problem - kurierzy dojeżdżają do Wusi, nie ? No taki problem, że jeszcze jedną babę bedziesz obsługiwać Czuję się niezręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 No to idę kroić, bo nie będzie co wysyłać Kurde, byleby wyszedł dobry Bo będzie wstyd jak stąd do Aglomeracji Katowickiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Kasia jak coś to dwie baby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.12.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 No nie mów??????????? SERIO???????????????????? A jakiż to problem - kurierzy dojeżdżają do Wusi, nie ? No taki problem, że jeszcze jedną babę bedziesz obsługiwać Czuję się niezręcznie Kaśka... przestań ... cóż to jest w porównaniu z wszechświatem :) Idę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.12.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 No nie mów??????????? SERIO???????????????????? A jakiż to problem - kurierzy dojeżdżają do Wusi, nie ? No taki problem, że jeszcze jedną babę bedziesz obsługiwać Czuję się niezręcznie Kaśka... przestań ... cóż to jest w porównaniu z wszechświatem :) Idę !!!To ja popropszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Neferka eh kobieto więcej ludzi takich jak Ty a człowiek co dzień śpiewałby że życie jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts