rrmi 22.12.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Nie no , tak Cie podpuszczalam z tym pasztetem O Znanej Kolezance cos mi sie obilo o uszy Moze i ja jakos sie wkrece w wielki swiat To zart , bo mnie wsiowej kobiecie to na wsi jednak najlepiej. W ciszy i spokoju jakos dojsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.12.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Ja też się nie zamierzam nigdzie wkręcać, ale podobno fajna z niej laska, więc warto poznać A może jej się kiedy Pan od Kafelków przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.12.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Widzialam Ja w telewizorze chyba kiedys Ty tylko wez pamietak jakas kartke , zeby autografu nie musiala na papierze toaletowym zostawiac , bo wstyd na cala wies bedzie jak nic A co to Ty tak nie gadasz jak sie siku robi na nowym ani w ogole , co? Dajcie spokoj z tym tytulem , ale jaja , komu jak komu ale mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.12.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Nefcia znaczy co adresik podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.12.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Musisz Rasię spytać o wrażenia z sikania :) A tytuł - nie gadaj gupot Od zawsze to od zawsze Gwiazdeczko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.12.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Nefcia znaczy co adresik podać Wusia - mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.12.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Co to za tajemnicza kożelanka????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.12.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Aaaaaaaaa taka jedna, o-której-nie-wolno-pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.12.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Co to za tajemnicza kożelanka????? Kto jest ciekawy niech wsadzi nos do kawy Rasia mowisz sikala sobie , no super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.12.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Musisz Rasię spytać o wrażenia z sikania :) A tytuł - nie gadaj gupot Od zawsze to od zawsze Gwiazdeczko :) Sikało się śpiewająco!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.12.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 eeeee Nefcia co masz mój adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.12.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 eeeee Nefcia co masz mój adres Nooooooooooo ja wiem wszystko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.12.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 na to wychodzi albo Ty wszystko wiesz albo ja mam taką zajefajną sklerozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.12.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 na to wychodzi albo Ty wszystko wiesz albo ja mam taką zajefajną sklerozę Masz, masz 70a/9 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.12.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 no mam Nefercia zlituj sie i powiedz mi czy ja Ci już dawałam swojego adresa bo całą noc spać nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.12.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 no mam Nefercia zlituj sie i powiedz mi czy ja Ci już dawałam swojego adresa bo całą noc spać nie będę Łomatkobosko - no przecież się go sama nie domysliłam :) Dawno, dawno temu, jak dzieci chodziły do przedszola to wmówiłam im, że "mamusia widzi wszystko" i trzeba być grzecznym. Bo przedszole było za domem i często widziałam co robią w ogródku, a potem wychodziło, że "mamusia widzi wszystko". Wierzyły do jakiejś 3 klasy podstawówki- ciemniaki jedne, noooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.12.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Wusia Mamy w gronie detektywa i wiemy wszystko , wiec uwazaj dziecinko Rasiu Dziekuje za konkretna odpowiedz na zadane pytanie Odpowiedz prawidlowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.12.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 no tak to się muszę zacząć leczyć na głowę żeby taką sklerozę mieć toż gorszą mam jak moja przeszło 80-letnia babcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.12.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Wusia Mamy w gronie detektywa i wiemy wszystko , wiec uwazaj dziecinko Rasiu Dziekuje za konkretna odpowiedz na zadane pytanie Odpowiedz prawidlowa Ty musisz przyjechać i zobaczyć tę łazienkę. Wiesz co ? Może w poniedziałek ? odwiozę Cię potem do domu ? Jak myslisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.12.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Nefcia to ja może dam Ci telefona do mnie ( jak jeszcze tego nie zrobiłam teraz już niczego nie jestem pewna ) coby kurier jakby dotarł a mię nie było doma nie kazał mi się w firmie szukać tylko by zadzwonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts