wu 23.12.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 dzień dobry Nefcia poczytałam sobie w dzienniczku ej kobieto wiesz jak ludzi motywować zeby Cię kochali no i nie zarób sie w tej kuchni ja jak z mamą mieszkałam to szykowałam dużo na Święta jedzonka nieraz nosem się podpierałam ze zmęczenia bo i ciasta i mieska i sałatki jakąś galaretę i do roboty trzeba było biec i posprzątać a teraz to prawie nic i powiem uczciwie że mi tego brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.12.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Niech ten szczególny czas cudownychŚwiąt Bożego Narodzenia będzie dla Wasokazją do spędzenia miłych chwil w gronie najbliższych,w atmosferze rodzinnego ciepła, wielkiej radościi wzajemnej życzliwości,pod żywą choinką dużo prezentówa w Waszych pięknych sercach wiele sentymentów,Świąt dających radość i odpoczynekoraz nadzieję,że Nowy Rok będzie szczęśliwszy. http://img386.imageshack.us/img386/8194/christmascard2lh2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 23.12.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://77.252.132.194/guzmania/Inne/swieta1.jpgNiech te święta Bożego Narodzenia przyniosą nam wiele radości, Niech uśmiech zagości w domach, Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach, Niech samotność odejdzie w niepamięć, Niech zima otula nas białym puchem, jak ciepły koc przy kominku, Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod naszymi butami na wieczornym spacerze. Niech dobry Bóg namaluje szczęście na naszych twarzach, Niech miłość dotyka nas delikatnie, lecz bez ustanku, Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się... życzą Guzmanii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 23.12.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.e-kartki.net/kartki/big/113539320015.jpg Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, Świąt dających radość i odpoczynek, pełnych niespodziewanych prezentów, wyjątkowych chwil spędzonych w gronie rodzinnym oraz nieustających sukcesów w Nowym Roku! życzy Monika z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 23.12.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.majhost.com/gallery/aneczka/sdf/dom/zyczenia2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.12.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Ty Nefciu kleisz uszka, a ja s rozklejam nad Twoim wyznaniem. U mnie tez swego rodzaju podsumowanie - sprzedalam mieszkanie - teraz kurna zebym nawet nie chciala sie budowac, to bede musiała. Az tak musiałam sie zmusić do muszenia wybudowania domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Mycha gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.12.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Mycha gratulacje dzięki, ale jakos mi tak wewnętrznie troche smutno, bo sobie przypominam wszystko i fajny był to nawet czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Mysia cieżko trochę bo to był dom ale pomyśl ileż lepiej bedziesz miec teraz zero poczty pod nosem kawałek własnego trawnika i nieba na które nikt Ci wlatał nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Witam się nieśmiało Nefer, jestem tu od niedawna, ok miesiaca temu trafilam na Twój dziennik i od tamtego czasu śledzę Twoje dokonania (choć osttnio wpisów dziennikowych jakby mniej ). Jakoś nie mialam smiałości dotychczas sie odezwać, chyba sie trochę boje takich silnych kobiet (taką Cię tu widać ). Ale zdjęcia łazkienki Twoich synów nie pozwoliły mi dłużej milczeć. Łazienka jest boska! Piękne kafle, cudnie dobrane fugi i ta precyzja wykonania! Twoje chłopaki będą super czyścioszkami, rzecz jest pewna . Gratuluję pomysłu i wykonania. Życzę też Wesołych Świat i przeprowadzki w wymarzonym przez Ciebie terminie . Alamisiowa - to już się nie bój Dziewczyno :) Ja tylko tak zwierzchu wyglądam wojowniczo :) Dzięki za dobre słowo - to prawda, że mój Pan od Płytek i jego Pomocnik to artyści . Zdjęć niewiele, bo wykończeniówka to proces uczący nas cierpliwości - ale po Świętach dojdą nowe :) PIsz, pisz i się odzywaj - Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.12.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 moze i tak, choc w wawie to niebo nie jest az takie na wlasnosc. samolotów całkiem sporo lata. Tam gdzie mieszkalam jako dziecko to byla atrakcja taki samolot- srebrna igiełka na niebie, a tu lataja kolosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 dzień dobry Nefcia poczytałam sobie w dzienniczku ej kobieto wiesz jak ludzi motywować zeby Cię kochali no i nie zarób sie w tej kuchni ja jak z mamą mieszkałam to szykowałam dużo na Święta jedzonka nieraz nosem się podpierałam ze zmęczenia bo i ciasta i mieska i sałatki jakąś galaretę i do roboty trzeba było biec i posprzątać a teraz to prawie nic i powiem uczciwie że mi tego brakuje Jeszcze sie narobisz Wuśka - tego Ci życzę Czekamy na kuriera - dziś wychodzi i zrobię gwaranta, żeby jutro dotarła przesyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.12.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Wusia a powiedz mi jeszcze Ty chcesz ten silikat n24 czy n25 i ile masz scian. Nefercio a napiszesz mi cos na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Ty Nefciu kleisz uszka, a ja s rozklejam nad Twoim wyznaniem. U mnie tez swego rodzaju podsumowanie - sprzedalam mieszkanie - teraz kurna zebym nawet nie chciala sie budowac, to bede musiała. Az tak musiałam sie zmusić do muszenia wybudowania domu Nooooooooooo grunt to mieć motywację - ja taki kozak nie byłam :) Chyba aż tak sobie nie ufam :)Gratuluję sprzedaży :) Buduj, buduj - to świetna zabawa - jakby co to krzycz :) Pojedzie komisja i wszystko załatwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Mycha nie marudzi co Ci samolot przeszkadza jak wysoko za to sąsiada będziesz mieć na pewną odległość i jak Ci na plac wejdze to możesz psami poszczuć i masz własną trawkę do koszenia i miejsce na hustawkę i dzieci mają własną piaskownicę to której pijaki nie plują i psy bezpańskie nie sikają i nikt Ci dziecku głowy piłką nie urwie jak graja przy piaskownicy zamiast na boisku i kawkę w niedzielny poranek na tarasie no dobra niech już bedzie marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Mycha nie marudzi co Ci samolot przeszkadza jak wysoko za to sąsiada będziesz mieć na pewną odległość i jak Ci na plac wejdze to możesz psami poszczuć i masz własną trawkę do koszenia i miejsce na hustawkę i dzieci mają własną piaskownicę to której pijaki nie plują i psy bezpańskie nie sikają i nikt Ci dziecku głowy piłką nie urwie jak graja przy piaskownicy zamiast na boisku i kawkę w niedzielny poranek na tarasie no dobra niech już bedzie marzec Dobrze Wusia gada. A marzec bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Nefercia normalnie ja Cię po piętach całować mogę a Kaśka też się chętnie dołączy powiem Ci że doczekać sie nie moge żeby Święta we własnym domku naszykować, z malutką choćby choinką przed domem, żeby znowu pachniało ciastem, pieczonym mięskiem, świeżo pranymi firankami i takimi świątecznymi zapachami, żebym sienarobiła aż mi nogi w 4 litery wlezą - we własnym DOMU Mycha no pewnie że chcę u mnie wiesz jakie durnowate ceny są wprawdzie to ponad 200 kilosów ale może i tak się opłacić dowiedz się co bedziesz mogła ścian na N24 czy N25 mam 190 m.kw, a na N12 - 54 m.kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.12.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 a skądze ja nie marudze z tymi samolotami - ja to lubie nawet jak mi samolot nad głową leci, trase katowicką lubie i wogole to wszystko lubie czego jeszcze nie mam . Ludzie dzisiaj takie ładne słońce u nas - zaraz pojde wykopy robic chyba na fundamenty . Nie moge uwierzyc ze to jest juz tak blisko, ze to sie zacznie, aaaaaaaaaaaaaa, jestem przerazona i spanikowana, ale cholernie szczesliwa. Z innej beczki. Nefcia jaka bedzie kratka wentylacyjna w łazience i włączniki światła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.12.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Nefercia normalnie ja Cię po piętach całować mogę a Kaśka też się chętnie dołączy powiem Ci że doczekać sie nie moge żeby Święta we własnym domku naszykować, z malutką choćby choinką przed domem, żeby znowu pachniało ciastem, pieczonym mięskiem, świeżo pranymi firankami i takimi świątecznymi zapachami, żebym sienarobiła aż mi nogi w 4 litery wlezą - we własnym DOMU Mycha no pewnie że chcę u mnie wiesz jakie durnowate ceny są wprawdzie to ponad 200 kilosów ale może i tak się opłacić dowiedz się co bedziesz mogła ścian na N24 czy N25 mam 190 m.kw, a na N12 - 54 m.kw Dobra to spisuje zaraz, a tak wogole to masz 10 metrów grubej sciany wiecej niz ja, ale chyba nie masz 400 metrow dachu? hmmm. Musze przemyslec ekonomie mojego projektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.12.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Nefer, a Ty to juz sie chyba skonczysz budowac do marca i kolejne swieta juz na całego w Nowym domu? To bedziesz miala duzo niespozytkowanej energii w sobie, hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts