Nefer 23.12.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Nefer, a Ty to juz sie chyba skonczysz budowac do marca i kolejne swieta juz na całego w Nowym domu? To bedziesz miala duzo niespozytkowanej energii w sobie, hmmmm Tak sobie wirtualnie wyznaczyłam datę 1 kwietnia na przeprowadzkę - lubię śmieszne daty Ale nie trzymam się jej kurczowo. Ja juz marzę o tej 3 metrowej choince w salonie :) za rok, za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Myszko, w całym domu seria Berker Kwadrat : http://berker.net.pl/images/Berker_BKwadrat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Mysia mam 220 metrów dachu tylko czemu wiecej grubych ścian to nie wiem pewnie jakoś mi więcej nośnych wyrysowali a na nośne też są cheba te grube nie wiem tak rzekł mistrzu budowy więc się słucham Nefcia mnie się kole uszu obiło co dobrze na święta sie wprowadzać to może jajca pomalujesz w nowym domu a potem choinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.12.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Myszko, w całym domu seria Berker Kwadrat : http://berker.net.pl/images/Berker_BKwadrat.jpg uwielbiam tą serie. mam ja teraz i jestem z niej super zadowolona. Jest prosta ale nie narzuca klimatu i przyjemnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Nefcia mnie się kole uszu obiło co dobrze na święta sie wprowadzać to może jajca pomalujesz w nowym domu a potem choinka Tak, koszyczek postawię pod choinką :) O tym nie pomyślałam - ale mogę rozpocząć nowa tradycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 uwielbiam tą serie. mam ja teraz i jestem z niej super zadowolona. Jest prosta ale nie narzuca klimatu i przyjemnie działa Podobno Ja lubię proste formy - im prostsze tym lepiej. Dlatego myślę, że to dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Nefcia no to był skrót myślowy najpierw Wielkanoc w nowym domku a potem w Boże Narodzenie 3 metry choinki w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.12.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Mysia mam 220 metrów dachu tylko czemu wiecej grubych ścian to nie wiem pewnie jakoś mi więcej nośnych wyrysowali a na nośne też są cheba te grube nie wiem tak rzekł mistrzu budowy więc się słucham tak nosne tez grubaski. Ja wiem czemu tak jest - ja mam głównie parterowy dom - zwartość bryły jest tez inna. Tak wiec mimo podobnego metrazu, u mnie bedzie dach droższy 2 razy i podejrzewam ze fundamenty tez... bo 36 m3 betonu mi idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 no to dach Mycha jakieś 40 tysi Ci wyjdzie a betonu na fundamenta to dokładnie nie pamiętam ale coś mi po łebku skacze że chyba będzie dokładnie połowa czyli 18 m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.12.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 no to dach Mycha jakieś 40 tysi Ci wyjdzie a betonu na fundamenta to dokładnie nie pamiętam ale coś mi po łebku skacze że chyba będzie dokładnie połowa czyli 18 m3 no moze dachowki tak, ale u mnie jeszcze na dodatek masa gąsiorów i innych gęgaczy. Nie wiem czego chcialam taki zaawansowany konstrukcyjnie dom. Chyba mi zostało z dziecinstwa. Dzisiaj brałabym z dachem dwuspadowym o duzym wspolczynniku zwartosci bryły i moglabym zaszalec z elewacją. Tylko ze wtedy nie moglabym powiedziec ze spelnily sie moje marzenia z dziecinstwa no nie? lece na podwórko nim słonce zajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 no dobra dołóż Mycha z 5-10 tysi na gęgacze mnie to się marzył po prostu domek prosty funkcjonalny no może też parterowy z dachem "połamanym" ale ceny tego makabryczne więc mój projekt to rozsądny kompromis między marzeniami a możliwościami i podoba mi się moja stodoła leć i wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Ja lubię proste formy (powtarzam się ?) więc stodółka może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 dziekuję Neferciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.12.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Neferko! Z okazji Świąt Bożego Narodzenia i nadchodzącego Nowego 2009 Roku składam najserdeczniejsze życzenia. Aby ciepłych chwil w Waszym życiu było jak najwięcej, a wszystkie dni w Nowym Roku były tak piękne i szczęśliwe, jak wigilijny wieczór. Aby Wasze twarze i twarze Waszych najbliższych zawsze rozpromieniał uśmiech,a przyszłość przyniosła ze sobą moc sukcesów. Edzia z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.12.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Wu a co to masz problem z materialami? Pytalas Efilo gdzie kupowala? bo ona tez ma silikaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.12.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Neferko niech Świeta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór upłyną Wam w szczęściu i radości oraz miłej rodzinnej atmosferze http://www.strykowski.net/bombki/Kartka_swiateczna_-_Boze_Narodzenie_4416.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.12.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Markotko Efilko to z Katowic miała do mnie dosć kawałek znalazłam dostawców ale ceny jakie proponują w porównaniu z cenami u Mychy to czyste ździerstwo różnica na bloczku prawie 70 groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.12.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Obdzwonilas juz wszytskie hurtownie w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 23.12.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Gratuluje prezentu , o autku nie wspomnę ale czad. Cóż rura to rura ciekawe jaka będzie następna może do sypialni PS . soryy z wrażenia wpisałem się w dzienniku gambeta ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.12.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Markotko Efilko to z Katowic miała do mnie dosć kawałek znalazłam dostawców ale ceny jakie proponują w porównaniu z cenami u Mychy to czyste ździerstwo różnica na bloczku prawie 70 groszySprawdzałaś u Jurka???????? Albo w Wodanie?????? W naszej okolicy mieli najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts