Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobry wieczór :D

Wracam do żywych i w końcu odzyskałam net :D :D

A zatem...

Świąt białych, pachnących choinką,

spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze.

Świąt dających radość,

odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok,

żeby był jeszcze lepszy niż ten co właśnie mija.

http://images37.fotosik.pl/42/9c9c00839bc0fe55.jpg

no to możliwe że wtedy weźmie i skiśnie :( a przez torebkę nie czuć :-?

Nefercia lulu bo odpocząć musisz :D ja też zmykam bo jutro jeszcze do pracy iść muszę :(

Uuuuuuu to współczuję :( Ja rozpuściłam wszystkich na wolne (dzień urlopu na koszt firmy :)) Dobranocki - odpoczywaj :)

Dopiero po Wigilii spróbuję obskoczyć wszystkie zaległości :lol: teraz nawet nie podnoszę rękawicy.Usiłuję tylko wszystkim dobrym duszom życzenia wpisać - pewnie jako ostatnia :oops:

A co do zęba to się jednoczę z Tobą w bólu , prochem go potraktuj i niech nie podskakuje :wink:

Dzięki Kochana - to wersja bólu typowe light :) nawet mi nie spędza snu z powiek :)

Kilka dni wolnych to nadrobisz :)

żadnych mi tu bolow zeba nie przerabiac prosze na swieta. ide spac, jutro w droge. jeszcze raz wesolych swiat dziewczynki. jak wroce to sie skusze na makowca znaczy zrobie go.

Pędź Mysza, pędź - tylko ostrożnie, bo świrów mnóstwo na drogach ...

Wszystkiego dobrego :)

Luuuudzieee, ale to cud, że choinka ubrana a ja przy zdrowych zmysłach!!!! Najpierw nie mogłam francy umieścić w stojaku (durny pomysł mojego Szanownego ... no niech On tylko wróci :-? ), później za cholerę światełka nie chciały się dać zamotać na niej, a w końcu jedne w ogóle szlak trafił!!!! No po prostu mocno świąteczny czas :wink: :D

Ano standardzik :-? :D A nie będzie mi jakaś tam choinka pluła w twarz, qurna jego twarz :evil: :D

Siedzę i nadrabiam teraz, bo nie miałam nawet kiedy zajrzeć!! Jutro (cholera .. dzisiaj :o ) Wigilia... Szanowny w Anglii w porcie stoi!!

Najpiękniejsze chwile to pewnie rano w stajni będą, chociaż bez karpia, pierogów i prezentów :D

Ano standardzik :-? :D A nie będzie mi jakaś tam choinka pluła w twarz, qurna jego twarz :evil: :D

Siedzę i nadrabiam teraz, bo nie miałam nawet kiedy zajrzeć!! Jutro (cholera .. dzisiaj :o ) Wigilia... Szanowny w Anglii w porcie stoi!!

Najpiękniejsze chwile to pewnie rano w stajni będą, chociaż bez karpia, pierogów i prezentów :D

Ups - doleci z tej Anglii czy nie bałdzo ? Chyba nie bałdzo [/i.

jakoś sobie z tym poradzimy :):)

Bie bałdzo, do końca stycznia ma kontrakt, ale, jak sma mówisz: "poradzimy sobie z tym" :D

Daj mi kopa w tyłek, bo rano musze wstac, pllliiisssss :oops:

Wyppp.... do łóżka ale to JUŻ :):) Jutro się spikniemy - a więc miłych snów - nie myśl, że CIę zostawię w tej trudnej sytuacji :)