wu 23.12.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 no to możliwe że wtedy weźmie i skiśnie a przez torebkę nie czuć Nefercia lulu bo odpocząć musisz ja też zmykam bo jutro jeszcze do pracy iść muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.12.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dobry wieczór Wracam do żywych i w końcu odzyskałam net A zatem... Świąt białych, pachnących choinką, spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze. Świąt dających radość, odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten co właśnie mija. http://images37.fotosik.pl/42/9c9c00839bc0fe55.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 no to możliwe że wtedy weźmie i skiśnie a przez torebkę nie czuć Nefercia lulu bo odpocząć musisz ja też zmykam bo jutro jeszcze do pracy iść muszę Uuuuuuu to współczuję Ja rozpuściłam wszystkich na wolne (dzień urlopu na koszt firmy ) Dobranocki - odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dobry wieczór Wracam do żywych i w końcu odzyskałam net Łaaaaaaa witaj i dziękuję nie wiem jak to wszystko nadrobisz - a tyle się wydarzyło (jak zwykle). Wiesz co ? Ząb mnie ćmi :) Zobaczymy kto kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.12.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dopiero po Wigilii spróbuję obskoczyć wszystkie zaległości teraz nawet nie podnoszę rękawicy.Usiłuję tylko wszystkim dobrym duszom życzenia wpisać - pewnie jako ostatnia A co do zęba to się jednoczę z Tobą w bólu , prochem go potraktuj i niech nie podskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.12.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 żadnych mi tu bolow zeba nie przerabiac prosze na swieta. ide spac, jutro w droge. jeszcze raz wesolych swiat dziewczynki. jak wroce to sie skusze na makowca znaczy zrobie go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Dopiero po Wigilii spróbuję obskoczyć wszystkie zaległości teraz nawet nie podnoszę rękawicy.Usiłuję tylko wszystkim dobrym duszom życzenia wpisać - pewnie jako ostatnia A co do zęba to się jednoczę z Tobą w bólu , prochem go potraktuj i niech nie podskakuje Dzięki Kochana - to wersja bólu typowe light nawet mi nie spędza snu z powiek Kilka dni wolnych to nadrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 żadnych mi tu bolow zeba nie przerabiac prosze na swieta. ide spac, jutro w droge. jeszcze raz wesolych swiat dziewczynki. jak wroce to sie skusze na makowca znaczy zrobie go. Pędź Mysza, pędź - tylko ostrożnie, bo świrów mnóstwo na drogach ... Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.12.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Choinkę w końcu ubrałam Nocne witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Choinkę w końcu ubrałam Nocne witanko A ja nie, a ja nie :) jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.12.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 A ja wczoraj , przy wydatnej pomocy 2,5 letniej córy - cięzko jej przyszło pogodzić się z faktem,że choinka nie składa się z samych dolnych gałązek gdzie bombki wiesza ona , ale też z ciut wyższych , gdzie szaleją mama z tata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 23.12.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://images40.fotosik.pl/42/0d67ab02ac7e3824.jpg hihii ja swoja choinkę już dwa dni ubieram i końca nie widać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.12.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Luuuudzieee, ale to cud, że choinka ubrana a ja przy zdrowych zmysłach!!!! Najpierw nie mogłam francy umieścić w stojaku (durny pomysł mojego Szanownego ... no niech On tylko wróci ), później za cholerę światełka nie chciały się dać zamotać na niej, a w końcu jedne w ogóle szlak trafił!!!! No po prostu mocno świąteczny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Czyli standardzik Ale znowu nie dałaś się choince pokonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.12.2008 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Ano standardzik A nie będzie mi jakaś tam choinka pluła w twarz, qurna jego twarz Siedzę i nadrabiam teraz, bo nie miałam nawet kiedy zajrzeć!! Jutro (cholera .. dzisiaj ) Wigilia... Szanowny w Anglii w porcie stoi!! Najpiękniejsze chwile to pewnie rano w stajni będą, chociaż bez karpia, pierogów i prezentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 23.12.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 to na koniec jeszcze ja ciepło i serdecznie. http://img101.imageshack.us/img101/7426/drzewkolz1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Ano standardzik A nie będzie mi jakaś tam choinka pluła w twarz, qurna jego twarz Siedzę i nadrabiam teraz, bo nie miałam nawet kiedy zajrzeć!! Jutro (cholera .. dzisiaj ) Wigilia... Szanowny w Anglii w porcie stoi!! Najpiękniejsze chwile to pewnie rano w stajni będą, chociaż bez karpia, pierogów i prezentów Ups - doleci z tej Anglii czy nie bałdzo ? Chyba nie bałdzo [/i. jakoś sobie z tym poradzimy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.12.2008 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Bie bałdzo, do końca stycznia ma kontrakt, ale, jak sma mówisz: "poradzimy sobie z tym" Daj mi kopa w tyłek, bo rano musze wstac, pllliiisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.12.2008 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Bie bałdzo, do końca stycznia ma kontrakt, ale, jak sma mówisz: "poradzimy sobie z tym" Daj mi kopa w tyłek, bo rano musze wstac, pllliiisssss Wyppp.... do łóżka ale to JUŻ :) Jutro się spikniemy - a więc miłych snów - nie myśl, że CIę zostawię w tej trudnej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.12.2008 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Jaaassoooo, z tym kopem to ja żartowałam Buziaki Jak wrócę do domciu z Wigilii u Laski to siem odezwę!!!! Miłego, ciepłego i rodzinnego jutrzejszego wieczoru!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts