Amtla 28.12.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 To jak spontan, to ta ostania jest superaśna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 A ja lubię SPONTAN :) w lozku tak, ale nie w nastroju jak sobie to wyobrazasz, tu przyciemnione swiatlo kominka, rozleniwiona atmosfera, muzyczka cicho leci... zaczyna sie robic cieplej-milej-przyjemniej i.... konczy sie puszka z pasta a do tradycyjnego Spontanu to kominek nie potrzebny i tak nastroju nie uswiadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Mohag - demonizujesz bardzo chętnie popatrzę jak się taką puszeczkę napełnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.12.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Znając przedsiębiorczość Nefer to pewnie znów paletę tego biopaliwa kupi Kominki fajne. Aż korci by sobie taki powiesić w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 noooooooo pewnie tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.12.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Mohag - demonizujesz bardzo chętnie popatrzę jak się taką puszeczkę napełnia :) cierpliwosci by mi nie starczylo az taka romantyczna to nie jestem... ogolnie romantyczna nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Mohag - demonizujesz bardzo chętnie popatrzę jak się taką puszeczkę napełnia :) cierpliwosci by mi nie starczylo az taka romantyczna to nie jestem... ogolnie romantyczna nie jestem może nie trafiłaś jeszcze na kogoś, kto odkryje Twój romantyzm :) Ja chyba też mało romantyczna jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.12.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 ale właśnie mi przyszło do głowy, że taki dwugodzinny płomyczek to świetny minutnik - w sumie 2 h gry wstępnej to dobry wynik, nie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.12.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Jakos tak mi sie kojarzy te napelnianie i takie tam gadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.12.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 rrmi ale ta ciecz chyba nie jest palna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.12.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 dobry wieczór normalnie macie kobiałki pomysły z napełnianiem puszeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Kuligiem chciałam do Ciebie jechać,lecz kare konie nie chciały czekać.Porwały sanie, mkną pod gwiazdamia ja zostałam sama z życzeniami.Ale gdy tylko okno otworzysz,w świeżym płateczku życzenia złożę,w gwiazdce co spada tutaj z obłokówbędę ci życzyć Szczęśliwego Nowego Roku!!! http://img132.imageshack.us/img132/9843/rakiety2id3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.12.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 dobry wieczór normalnie macie kobiałki pomysły z napełnianiem puszeczek Pojecia nie mam o co chodzi Melduję, że pasztet zrobił karierę I teraz mam przesrane bo się pochwalilam, że sama zrobiłam i teraz wszyscy kcom na Wielkanoc Żart oczywiście ( z tym, że sama zrobiłam) Ale mamcia aż poróżowiała z zazdrości, bo jej niestety ........cieniusiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.12.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Dzień dobry mówię Dobrze że mam małą sypialnię a do kwietnia musze tam wstawic inne rzeczy niż kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.12.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 dzień dobry..... grzecznie sie chciałam przywitać..... i pożalić, że zdjęć nie widzę.... czy tylko ja? mówicie kominek w sypialni ... hm.... może byc pieknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.12.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 rrmis, to sie nie napelna - to jest napelnione i tylko sie wklada ogolnie takie kominki sa niczego sobie, nie brudza, nie kurza, nie sadza i sa prawie bezobslugowe (no oprocz wkladania puszki)... ten ostatni mnie sie podoba na jedna sciane u mnie jak znalazl - ale ja bez romantyzmu jestem, to szkoda kasy wywalac... walne sobie tam polki i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.12.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Eh , a ja to bym sobie machnęła takie bio w sypialni , ale ani w teraźniejszej ani w przyszłej jakosik miejsca na takie przyjemne zbytki brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.12.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Ekhm... Na takie cus zawsze bedzie czas. Np. na emeryturze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.12.2008 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 a Wy Dziewczeta wciaz o sexie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.12.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Pojecia nie mam o co chodzi Melduję, że pasztet zrobił karierę I teraz mam przesrane bo się pochwalilam, że sama zrobiłam i teraz wszyscy kcom na Wielkanoc Żart oczywiście ( z tym, że sama zrobiłam) Ale mamcia aż poróżowiała z zazdrości, bo jej niestety ........cieniusiiiiii Cieszę się bardzo, że smakowało Na zdrówko To rób Kochana - przepis masz - nie ma opcji,żeby nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts