Nefer 30.12.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Ja na razie myślę o mojej łazience (monotematyczna jak cholera) i chyba zostanie wersja z podłogą w okręgi - drewno/gres + te śmieszne bąbelki na ścianach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.12.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Zapodaj projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Jakiś stary jest w dzienniku, a odmłodzona wersja sie dopiero wymyśla :) To ta stara wersja, ale nie wiem czy taka zostanie. Po prawej łazienka chłopaków (ta czerwono czarna) a po lewej nasza łazienka. Koła na podłodze to będzie na przemian ceramika i drewno. http://images36.fotosik.pl/44/39acf057eef7a99fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Aha, zapomniałam powiedzieć, ze w drodze do Zakopca masz przystanek w Zawierciu. Tak mówi plan, czekaj na dalsze instrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Aha, zapomniałam powiedzieć, ze w drodze do Zakopca masz przystanek w Zawierciu. Tak mówi plan, czekaj na dalsze instrukcje No , nie wiem co na to mój mąż - nienawidzi zjeżdżać z trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Aha, zapomniałam powiedzieć, ze w drodze do Zakopca masz przystanek w Zawierciu. Tak mówi plan, czekaj na dalsze instrukcje No , nie wiem co na to mój mąż - nienawidzi zjeżdżać z trasy ja nie wiem którędy Wy jeździcie!!! Przecie do Zakopca jeździ się przez Za-cie!!! A nie jakimiś pseudo autostradami Choć ta nasza trasa niż lepsza jakościowo No ale JA tam mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Wiesz, jakby opór był duży - zawsze mogę ćwiknąć z Zakopca do Ciebie - to raptem 200 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.12.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Wiesz, jakby opór był duży - zawsze mogę ćwiknąć z Zakopca do Ciebie - to raptem 200 km O widzisz, mądrze gadasz Najlepiej by było, jakbyś na 1 tydzień lutego została W Zakopcu znaczy. Wtedy się tam wybieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.12.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Powiem fiu-fiu... bardzo przemyslany ten "koncept", czekam na nowy, jak jest lepszy od tego to bedzie mistrzostow swiata Co zrobisz z ta duza przestrzenia na wprost tz za bidetem i wc? bo jak tak patrze na ten projekt, to dala bym tu kolo drzwi jedna umywalke z mniej rozbudowanymi szafkami (tak tylko w swietle jednego kola) a druga dala bym za bidetem-wc.... dwie lazienki w jednej - kazde z was mialo by swoje krolestwo (chyba ze tam jest skos na tyle duzy ze sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Wiesz, jakby opór był duży - zawsze mogę ćwiknąć z Zakopca do Ciebie - to raptem 200 km O widzisz, mądrze gadasz Najlepiej by było, jakbyś na 1 tydzień lutego została W Zakopcu znaczy. Wtedy się tam wybieramy 29.01 sie zbieramy spowrotem - tak cos słuchy chodzą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Powiem fiu-fiu... bardzo przemyslany ten "koncept", czekam na nowy, jak jest lepszy od tego to bedzie mistrzostow swiata Co zrobisz z ta duza przestrzenia na wprost tz za bidetem i wc? bo jak tak patrze na ten projekt, to dala bym tu kolo drzwi jedna umywalke z mniej rozbudowanymi szafkami (tak tylko w swietle jednego kola) a druga dala bym za bidetem-wc.... dwie lazienki w jednej - kazde z was mialo by swoje krolestwo (chyba ze tam jest skos na tyle duzy ze sie nie da Ścianka kolankowa to niestety 78 cm - nic sie nie zmieści .. Całkiem świadomie zrzygnowałam z 2 umywalek. To pewnie wynika z naszych przyzwyczajeń - nigdy nie przebywamy razem w łazience, chyba, że w celu "umycia pleców" . Tak mamy i pewnie się to nie zmieni Ta przerywana kreska "nad" bidetem wyznacza wysokość 180 cm - dalej już ostro w dół. Marzy mi się "dużo miejsca" - teraz wychodząc z wanny walę kolanem albo w umywalkę albo w pralkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.12.2008 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 hmm , nie wiedzialam ,ze to sie traz mowi "mycie plecow ". Jak zwykle , jak zwykle , 100 lat za murzynami jestem W temacie sie nie wypowiem , bo ta nic nie widze na takich rysunkach , ale wierze , ze bedzie ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.12.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 U mnie tez jest podobnie tz nigdy nie jestesmy w dwojke na raz i jedna umywalka wystarczy calkowicie.... tylko na rzucie tak pieknie to miejsce wygladalo ale tak myslalam ze skos bedzie za duzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 30.12.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Hehe, Nefer, fajnie piszesz, a gazem się nie przejmuj, na początku zaaaawsze dużo ciągnie - nam drewna szło 2-3x tyle co teraz choć mrozu nie było - chałupa się wygrzewa spokojnie 2-3 tygodnie, zwł. że jeszcze wilgoć siedzi w murach. Powodzonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Hehe, Nefer, fajnie piszesz, a gazem się nie przejmuj, na początku zaaaawsze dużo ciągnie - nam drewna szło 2-3x tyle co teraz choć mrozu nie było - chałupa się wygrzewa spokojnie 2-3 tygodnie, zwł. że jeszcze wilgoć siedzi w murach. Powodzonka! Łaaa Witaj Kropi No tak się za bardzo nie przejmuję - chciało się mieć chałupę to się teraz buli :) Ale chyba już sie sprawa uspokaja - w domku cieplutko, że muszę skręcać regulator pokojowy na 18 Myślę, że będzie good. Zresztą czekam niecierpliwie na większe mrozy - ciekawa jestem jak sobie pogodówka poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 U mnie tez jest podobnie tz nigdy nie jestesmy w dwojke na raz i jedna umywalka wystarczy calkowicie.... tylko na rzucie tak pieknie to miejsce wygladalo ale tak myslalam ze skos bedzie za duzy Tam pod samym skosem będzie jeszcze zrzut brudnej bielizny - jakoś go ładnie zrobimy (pod samym oknem po lewej - takie kółeczko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 No to jeszcze coś wkleję, żeby nie było Przymiarka do łazienki Teściów : na szczęście wszystko się zmieści. Wejście po prawej : http://images27.fotosik.pl/308/449eba7dd5d992bd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 i pierwsze przymiarki do kuchni Teściowej : jednak program Ikea jest fatwy i miły. Kuchnia mała - 6,5 mkw. Wchodzi jest właśnie tak - na piekarnik. Tu nie ma drzwi i jest taka duża, pusta przestrzeń: http://images45.fotosik.pl/44/3f664f894093d389med.jpg i inny widoczek coby lepiej było widać : http://images32.fotosik.pl/426/5744254097781404med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.12.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Bardzo podobuje mi się Twoja kulista łazienka!!! /mimo, że wiesz sama, że ja bardzo kanciaście lubjiu/ I to połączenie drewna z płytkami też mi się marzy... Rób Neferciu szybciutko, coby taki jeden podpatrzyciel mógł oblukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.12.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Super pomysł z tym połączeniem ceramiki i drewna!!!! Jasssoooo, nie moge się doczekać zobacenia tego na własne oczyska .... no może być na zdjęciu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts