19501719500414 15.01.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a mówiłem rence w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Nefer co Ty wypisujesz Trzymaj sie kobieto, głowa do góry i do przodu tyle już wywalczyłąś uda się i to Zaciskam kciukasy - musi być dobrze nie ma innego wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 17.01.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Nefer, domyślałam się, że przeżywasz, ale łza w oku uzbrojonej kobiety! Cieszę się, że wypłynęła. Będzie git. Grzej silniki i startuj. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.01.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Neferko to rozumiem Tak trzymaj i do przodu ! Innej drogi nie ma Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 17.01.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 My mieliśmy podobną sytuację, teście przepisali nam działkę już w zeszłym roku, a podatku i tak nie płaciliśmy bo do jakiejś kwoty są zwolnienia od podatku, działka warta 35tyś na mnie i na męża czyli dostaliśmy po połowie i tej kwocie wolnej od podatku się zmieściliśmy i przynajmniej jest na nas obojga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.01.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 My mieliśmy podobną sytuację, teście przepisali nam działkę już w zeszłym roku, a podatku i tak nie płaciliśmy bo do jakiejś kwoty są zwolnienia od podatku, działka warta 35tyś na mnie i na męża czyli dostaliśmy po połowie i tej kwocie wolnej od podatku się zmieściliśmy i przynajmniej jest na nas obojga. ha - właśnie - nasza to między 400.000 do 800.00 Dlatego czekaliśmy, bo musiałabym sprzedać samochód na podatki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.01.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Bratki, kasia, Aga :) Wiecie, że macie u mnie piwo :) Nie jedno I Froschka też :) bo się dziewczyna cała opluła !!! A 1950 za ręce do góry też :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.01.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Bratki, kasia, Aga :) Wiecie, że macie u mnie piwo :) Nie jedno I Froschka też :) bo się dziewczyna cała opluła !!! Spokojna Twoja Poczochrana Fryzurka Pozdrowionka Kobietko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Piwo powiadasz Czekaj na dworcu wschodnim rano w sobotę Bardzo mi się decyzja podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 17.01.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 a no tak przecież to Warszawa alle tam to ceny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 17.01.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Wygląda, że w przysżłym tygodniu składam o pozwolenie na budowę :) I tego się trzymaj Nefer ! Te Twoje przepłakane noce muszą się w końcu na coś przydać Zaciskam piąstki . Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia9 17.01.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Nefer,Bardzo dziękuję za namiary na architekta oraz za zachętę do pisania dziennika. Jak tak dłuzej pomyślę, to kto wie... moze będe pisać, ale zacznę dopiero od dnia wkopania pierwszej łopaty, bo narazie nic się nie dzieje. To znaczy nareszcie wszystko załatwiłam. Dzisiaj odebrałam prawomocne pozwolenie na budowę, zarejestrowałam dziennik budowy w urzędzie oraz zgłosiłam rozpoczecie robót (tak na wszelki wypadek, bo moze zimy juz nie będzie i niebawem zacznę?). Jutro idziemy podpisać umowę kredytową i zaczniemy poważnie rozglądać się za materiałami budowlanymi. Trochę mnie to wszystko przeraża, ale ten dreszczyk emocji no i adrenalinka jeszcze nikomu nie zaszkodziły.Będę z uwagą śledziła Twój dziennik, moze skorzystam jeszcze z jakiegoś pomysłu....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 17.01.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Neferko silna jesteś!!!!! Jeszcze troszeczkę i jak tą energię swoją włożysz w budowę , to klękajcie narody Chałupka stanie w trymiga. Pomyśl, że gdzieś musi być dołek, żeby można było w górę wystartować... To teraz tylko do przodu. Sciskam kciukasy mocnoooooooooo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.01.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Pomyśl, że gdzieś musi być dołek, żeby można było w górę wystartować... To teraz tylko do przodu. Sciskam kciukasy mocnoooooooooo!!!!! Muszę to sobie zapisać :) !!! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/i040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.01.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Nefer, Bardzo dziękuję za namiary na architekta oraz za zachętę do pisania dziennika. Jak tak dłuzej pomyślę, to kto wie... moze będe pisać, ale zacznę dopiero od dnia wkopania pierwszej łopaty, bo narazie nic się nie dzieje. To znaczy nareszcie wszystko załatwiłam. Dzisiaj odebrałam prawomocne pozwolenie na budowę, zarejestrowałam dziennik budowy w urzędzie oraz zgłosiłam rozpoczecie robót (tak na wszelki wypadek, bo moze zimy juz nie będzie i niebawem zacznę?). Jutro idziemy podpisać umowę kredytową i zaczniemy poważnie rozglądać się za materiałami budowlanymi. Trochę mnie to wszystko przeraża, ale ten dreszczyk emocji no i adrenalinka jeszcze nikomu nie zaszkodziły. Będę z uwagą śledziła Twój dziennik, moze skorzystam jeszcze z jakiegoś pomysłu.... Pozdrawiam Moniko, marzę, żeby być na Twoim etapie :) I gratuluję pozwolenia - to kamień milowy Będzie goooood - w końcu taki dom to fajny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.01.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 a no tak przecież to Warszawa alle tam to ceny!!!! No co Ty? A ja myślałam, że unas to ceny normalne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.01.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Piwo powiadasz Czekaj na dworcu wschodnim rano w sobotę Bardzo mi się decyzja podoba Kiedy o gdzie ? Interesuje mnie godzina i dokładne miejsce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.01.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Kasiu, Adrianko: http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/f050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 18.01.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ludzie- jak sie czyta te poczatki budowy na forum toz to istna makabra!!! A twoj zud udusialabym wlasnymi recami!!! Barany- zeby oni wiedzieli ile osobo na forum tu czeka az Nefer sie zacznie budowac to wydzieliliby dzialke juz pol roku temu Nie dziwie sie twojemu CHWILOWEMU zalamaniu. No ale juz sobie ulzylas, poplakals- wiec zakasac rekawy kobito i do dziela! Walcz jak lwica! Wszyscy trzymaja kciuki Musi sie udac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 18.01.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 No wreszcie cos sie ruszy i tyko to pozwolenie zebys do raczek zlapala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts