Nefer 01.01.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Chyba od razu dwa zrobię , co :)Tak będzie najlepiej Żaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 no Neferka Ty masz genialne pomysły dwa to powinno myślę starczyć bo jeden to hmmmmmmmm chyba nie bardzo Kasia no to ja Cię za słowo chociaż jak Ty będziesz tak pamiętać zabrać jak przyjechać do mnie to czarno to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.01.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Jutro, w zasadzie to już dziś ksiądz chodzi po kolędzie. U nas znaczy. I chyba muszę uderzyć w kimono, bo inaczej otworzę mu w koszuli nocnej i będzie kapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 klapa jak klapa Kasia a fajny ten ksiądz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Jutro, w zasadzie to już dziś ksiądz chodzi po kolędzie. U nas znaczy. I chyba muszę uderzyć w kimono, bo inaczej otworzę mu w koszuli nocnej i będzie kapa Dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.01.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 klapa jak klapa Kasia a fajny ten ksiądz pojęcia nie mam który przyjdzie toż ja nowa tu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 klapa jak klapa Kasia a fajny ten ksiądz Fajny, niefajny, do mnie już nie próbują nawet pukać Bo taka jestem nieżyczliwa niewiasta dla nich, że no fucking way Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 ja to wiem który przyjdzie bo mamy tylko proboszcza ostatnio podglądał czy zmywarkę mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.01.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 klapa jak klapa Kasia a fajny ten ksiądz Fajny, niefajny, do mnie już nie próbują nawet pukać Bo taka jestem nieżyczliwa niewiasta dla nich, że no fucking way w poprzedniej parafii to była jazda. Proboszcz to był mój kolega z pracy Taki, co to z księdzem ma mało wspólnego. Tutaj księża są ok. Naprawdę dużo robia dla tej społeczności. No i nie mają panny w każdym bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 To wprost przeciwnie jak u mnie Kasiu Choć ja wolałam tego co miał kobietę i 2 dzieci w bloku obok. Przynajmniej normalny. A o reszcie to szkoda gadać. Rozpuszczeni są w W-wie jak ku..a mać. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.01.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Do mnie też nie pukają, bo o dziwo trzeba się zapisać na taką wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.01.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Dobra, teraz to ja juz ide spać. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Do mnie też nie pukają, bo o dziwo trzeba się zapisać na taką wizytę Serio ? U mnie nawracają ogniem i mieczem - jak nie otworzysz to masz wpis w kartotece - a kartoteka ( moja ) prowadzona jest od 1975 roku, więc żartów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.01.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 uuuuuffffffffffffffffff bo już myślałam, że będę musiała się odchudzaćNIc z tego - najwyższej DarioAS zgarniesz ze sobą - fajnie, bo macie blisko mówisz??? to kiedy się mam szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 u nas w zeszłym roku w bloku wywieszka była kiedy ksiądz chodzić bedzie coby wymówki nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 uuuuuffffffffffffffffff bo już myślałam, że będę musiała się odchudzaćNIc z tego - najwyższej DarioAS zgarniesz ze sobą - fajnie, bo macie blisko mówisz??? to kiedy się mam szykować Jeszcze troszkę Kochana - jakiś prysznic i łóżko i będzie cool - jakby co - dam znać No i kuchnia do tego tortu się przyda i lodówka. Ale to juz bliżej jak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.01.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Nefcia to tylko klejność względem Dario bo my to po drodze Kasica wpada po mnie i wiooooo na Warszawę Dario podjedzie do Kasi i pozamiatane Juz się boję czego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.01.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 A u mnie wywieszka była, że planowana wizyta w dniu takim i takim, kto zainteresowany to zgłosić w kancelarii kultura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.01.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 uuuuuffffffffffffffffff bo już myślałam, że będę musiała się odchudzaćNIc z tego - najwyższej DarioAS zgarniesz ze sobą - fajnie, bo macie blisko mówisz??? to kiedy się mam szykować Jeszcze troszkę Kochana - jakiś prysznic i łóżko i będzie cool - jakby co - dam znać No i kuchnia do tego tortu się przyda i lodówka. Ale to juz bliżej jak dalej będę czekać, będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.01.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 A u mnie wywieszka była, że planowana wizyta w dniu takim i takim, kto zainteresowany to zgłosić w kancelarii kultura nie pogadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts