rasia 01.01.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Do mnie też nie pukają, bo o dziwo trzeba się zapisać na taką wizytę Serio ? U mnie nawracają ogniem i mieczem - jak nie otworzysz to masz wpis w kartotece - a kartoteka ( moja ) prowadzona jest od 1975 roku, więc żartów nie ma ja się za często przeprowadzam, nie nadążają za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 u nas w zeszłym roku w bloku wywieszka była kiedy ksiądz chodzić bedzie coby wymówki nie było U mnie też bywają wywieszki. Szkoda, że ksiądz nie kuma, że o 16.00 to normalny człowiek pracuje. Ale jak sie nie otworzy drzwi - to kartoteka - i przesrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 ja się za często przeprowadzam, nie nadążają za mną Ja w swoim domku miałam 10 lat przerwy w "pobycie". No i przesrane - kartoteka i tak wykazała, że jestem chamem, ktory nie wpuszcza księdza. Teraz przynajmniej wiem dlaczego mam przesrane - bo rzeczywiście nie wpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 o 16 to jeszcze przyzwoicie u mojej mamy to od 9 rano zaczynają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 o 16 to jeszcze przyzwoicie u mojej mamy to od 9 rano zaczynają Noooo to jak pójdę po urlop "bo kolęda" to chyba moją panią prezes z wrotek wywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.01.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 u nas w zeszłym roku w bloku wywieszka była kiedy ksiądz chodzić bedzie coby wymówki nie było U mnie też bywają wywieszki. Szkoda, że ksiądz nie kuma, że o 16.00 to normalny człowiek pracuje. Ale jak sie nie otworzy drzwi - to kartoteka - i przesrane eeeeeeee kto jak kto, ale Ty sobie nie dasz w kaszę dmuchać!!! ja nawet etykę w szkole wywalczyłam... kto wie, może jednak też mam kartotekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.01.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 ksiądz się nie przejmuje ma ktos być i koniec i to najlepiej wszyscy mój poprzedni proboszcz to miał szczęście że się zdążyłam wyprowadzić zanim ślub brałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Nooooooooooo prawdą jest, że sobie tę kwestię z pewnym ksiądzem przedyskutowaliśmy. Pod kątem ustawy o danych osobowych i GIODO również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.01.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 ciekawa jestem czy tak liberalnie będzie też na wsi mojej... boję się, że nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 No wiesz... w Twojej wsi będzie niełatwo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.01.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Wszyscy poszli spać... Idę sobie woodki nalać... w końcu wczoraj nie piłam, to chociaż dzisiaj trochę, żeby nie był za suchy ten Nowy Rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.01.2009 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Wszyscy poszli spać... Idę sobie woodki nalać... mnie by się jakiś klinik przydał wracając do kolędy to u mnie na wsi proboszcz ogłasza, że kolęda nie jest obowiązkowa kartotekę w tym roku aktualizuje, bo kuria każe, a On ostatni raz kartotekę robił podobno 25 lat temu, a i żadnej kasy nie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.01.2009 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Jamles, to może on ma raka mózgu, co ? Choć mu nie życzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.01.2009 02:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Ja też mam dzisiaj kolędę Jakoś tak się składało , że od 10 lat też nie zawitał w nasze progi To co też mam przesrane? Dzieciak do komunii idzie no wypadałoby go wpuścić Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 dzień dobry Mikopiko wpuścić i do spowiedzi lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.01.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 dzień dobry.... jestem znów na forum.... jak tu fajnie.... Nefcia nadrobiłam dziennik - podobają mi się te kółka z drewnem.... oj chyba jednak zadzwonię do Joli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.01.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 dzień dobry, ale u nas dziś biało jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.01.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 A dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.01.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 A dzwoń a gdzie? aaa, już wiem gdzie Neferka, ty pamiętasz o mnie, nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.01.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 No i jak? pluje ten mamut wodą, czy nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts