Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Duchu powiedz proszę, czy panele tak generalnie do doopy, czy mają jakieś zalety? Ja pytam o takie panele z cieniutką warstewką drewna na wierzchu, bo rozumiem, że plastikowe to zjedziesz całkiem... :wink: :roll:

Tanie som :)

Wcale a wcale nie som tanie!!! :( :cry: :cry:

Duchu powiedz proszę, czy panele tak generalnie do doopy, czy mają jakieś zalety? Ja pytam o takie panele z cieniutką warstewką drewna na wierzchu, bo rozumiem, że plastikowe to zjedziesz całkiem... :wink: :roll:

nie plastikowe tylko laminaty i jest wrecz odwrotnie rasiu.....

wolałbym juz laminaty niz panele drewniane jako sytacje przejsciowa przy małych dzieciach i jak mnie nie stac na podłoge z drewna litego...wydaje nieporównywalnie mniej i nie zal mi za 5lat-10lat wyrzucic..wylewka nienaruszona..i mozna smiało kleic parkiet..

warstwowe z 3mm warstwa drewna panele drewniane to totalna kicha za 100-150zł zł jest..

nie plastikowe tylko laminaty i jest wrecz odwrotnie rasiu.....

wolałbym juz laminaty niz panele drewniane jako sytacje przejsciowa przy małych dzieciach i jak mnie nie stac na podłoge z drewna litego...wydaje nieporównywalnie mniej i nie zal mi za 5lat-10lat wyrzucic..wylewka nienaruszona..i mozna smiało kleic parkiet..

warstwowe z 3mm warstwa drewna panele drewniane to totalna kicha za 100-150zł zł jest..

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co sie ma... :( :( :(

Marzyły mi się duże grube dechy... ale...

Ja muszę górę już zacząć wyposażać, bo jak sprzedam mieszkanie, to wolę na plastik się przeprowadzić niż na surowy beton...

Powiedz Duszku tylko, czym się je tnie, żeby się nie postrzępiły i czy to prawda, że korek wygłusza najlepiej???

jak ci chodzi o plastikowe bo też sa product off usa to te sa nie do zajechania ..nie pamietam firmy ale miałem kilka jako ciekawostke ..twardsze od kamienia to jest około 100 $ za metr kosztowały..moge namiar z powrotem odswierzyc ale plastik na posadzke brrr... :(

Rak w czystej postaci jak by powiedzial moj malz... :x Tak tez mowi na barlinek, a niestety w jednym pokoju mamy... :-?